Kategoria: Ajankohtaista

Otammeko varmat 33 372,53 €?

Peliystäväni,

Minä ja 59 ColossusBetsin P15-vakioveikkauksen kimppakaveriani voitamme
56 000,00 € (+hyvät alavoitot), jos Tottenham lyö tänään Evertonin.

Meille on tarjottu mahdollisuus luopua kaikista voitoistamme ja ottaa vastaan varmat 33 372,53 €.

Mitäkö tehdä? Minä päätän kimpan kapteenina.

Asia ei ole ihan pelkkää yksinkertaista odotusarvokertolaskua. Kimpoissani on mukana paljon afrikkalaisia pienpelureita, joiden pelikassojen heilahteluista olen vastuullisesti huolissani.

Toki päätekijä "lukitako voitot vai eikö lukita" -problematiikassa on Tottenham - Everton -ottelun todennäköisyyskenttä. Sen määrittämiseksi mahdollisimman tarkasti tutkailimme peliä kaikista mahdollisista näkökulmista.

Olin todella kiitollinen peliystäviltäni saamista ajatuksista, ideoista - jopa kannustuksesta - alkukesän kirjeenvaihdossamme. Ystävyys on antamista ja saamista. Nyt annamme käyttöösi kaiken Tottenham - Everton -otteluun tekemämme analyysin.

Käytä sitä hyväksesi omissa peleissäsi - ja ehkä omissa suojauksissasi ColossusBetsin ulkopuolisilla markkinoilla, jos olet yksi 59:stä isoa voittoa tavoittelevasta kimppalaisestani.

Ilmaisanalyysi & ilmaisvihje: Tottenham - Everton

Kotijoukkue Tottenham on pelannut erittäin huonosti odotuksiin nähden tällä kaudella. Toki huonoa onneakin on ollut mukana, mutta se ei kokonaan selitä huonoa sarjasijoitusta. Koronatauolta Spurs palasi lupaavasti tasapelillä ja voitolla Man Utd:sta ja West Hamista. Torstaina Sheffield U vei kuitenkin pisteet lukemin 3-1, tosin maalin tappio olisi ehkä vastannut paremmin ottelutapahtumia. Kokoonpanon puolella Tottenhamilta Foyth ja Tanganga jatkavat sivussa. Parrott ja Alli ovat epävarmoja tapauksia. Lisäksi nimekäs puolustuskaksikko Alderweireld - Verthongen on oma lukunsa, sillä Mourinho ei ole heille suonut avauksen paikkaa tauolta paluun jälkeen. Verthongen tosin pääsi vaihdosta kentälle Bladesia vastaan, joten peliaikaa saattaa olla tänäänkin luvassa. Ennen taukoa loukkaantumisista kärsineet Kane, Sissoko ja Son ovat jo palanneet kokoonpanoon ja pelanneet avauksessa.

Vierailija Everton on palannut tauolta pirteästi. Mestari Liverpoolia vastaan se onnistui nipistämään tasapelin ja sen jälkeen Ancelottin ryhmä on voittanut maalilla Norwichin ja Leicesterin. Leicesteriä vastaan tosin normaalimmalla onnella luvut olisivat voineet olla toisinkin päin. Kokonaiskuvassa Evertonin loppukausi on myös ESBC PowerAI -mittareilla ollut nousujohteinen, joten tasoero näiden kahden välillä ei ole aivan niin suuri, mitä vedonlyöntimarkkinan kertoimista voisi päätellä. Theo Walcott ja Fabian Delph ovat todennäköisesti sivussa, Richarlison pelannee.

Otteluohjelman puolesta Evertonilla on tässä pieni etulyöntiasema: Spurs pelasi torstaina ja Toffees keskiviikkona. Kotietu on tyhjille katsomoille pelattaessa normaalia pienempi. Sarjataulukossa joukkueet ovat keskikastissa ja erityisemmin sytyttävää motivaatiota ei ole kumpaankaan suuntaan. Voitto tästä pitäisi toki pieniä haaveita europaikasta elossa, mutta tasapeliin jääminen olisi molemmille kehno tulos.

1x2-arviomme: 45,1 % - 26,1 % - 28,8 %

Ylikertoimia löytyy Evertonin puolelta, niin Pitkävedosta kuin maailmaltakin - maailmalta huomattavasti parempia etuja tarjolla. Ja lisäksi overeista maailmalta.

Kerroinrajoja kansainvälisille vedonvälittäjille:

Everton -0,5: 3,47
Everton 0: 2,57
Everton +0,25: 2,08
Everton +0,5: 1,82
Over 2,25: 1,71
Over 2,5: 1,95
Over 2,75: 2,21

Voit katsoa ESBC We Bet -suosituksemme otteluun ilmaiseksi sivuiltamme: Tottenham - Everton

Tässä ajatuksia omiesi ohelle!

Onnea ja onnellisuutta!

tv. Jorma ja ESBC:n työryhmä
ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

PS. Haluaisitko pelata kimpassa kanssani?

ColossusBetsillä se on helppoa!

Menet ColossusBetsin sivuille, avaat tilin ja ostat haluamasi suuruisen osuuden huolella rakentamistani kimpoista, joissa olen aina mukana itse vähintään 10% osuudella, yleensä 15 % - 20 % osuudella, usein 30 % osuudella ja joskus jopa 50 % osuudella.

Kapteeniprofiilini ovat "Vuoksenmaa - ESBC" ja "Vuoksenmaa - TV"

Odotan pientä tuottoa kapteeniprofiilin "Vuoksenmaa - ESBC" alla tekemistäni kimpoista.

Kapteeniprofiilin "Vuoksenmaa - TV" alta löydät kimppani, joille en uskalla taata tuottoa pitkässä sarjassa, vaikka sijoitan niihinkin omaa rahaani. Helppoja P3- ja P5-pelejä pelaan joskus (kapteeniprofiilin nimen mukaisesti), kun minulla on idea johonkin urheilullisesti kiehtovaan TV-otteluun, tai kun uhmaan minua taitavampien työntekijöitteni näkemystä omilla ideoillani.

Colossuksen vaikeisiin P15- (vakio) ja P6 (Moniveto) tekemäni TV-tilinkin kimpat saattavat hyvinkin olla voitollisia, mutta en ehdi todistaa sitä jäljellä olevien elinvuosieni aikana - niin paljon vaikeissa peleissä on sattumaa. Yksi onnistuminen tai järkyttävä yliaikamaali merkitsee paljon vuosituloksessa. Pottipelien kimppoja ei voi käytännön syistä hajoittaa tuhansiksi muutaman rivin kimpoiksi, jolloin hyvistäkin yksittäisistä yhdistelmistä joutuu kokoamaan osaltaan alikertoimisia systeemeitä. En väitä, että TV-tilini kimpat olisivat voitollisia tai tappiollisia, mutta vastuullisena peliystävänäni halua sanoa, että en voi taata TV-tilini kimppojen olevan voitollisia. Mutta tosiaan pelaan niitä, ja €56,000.00 tänään maksaisi taas monta ohi menevää yritystä - olivatpa ne edullisia tai eivät.

Tule mukaan omiin ajatuksiisi täsmääviin ColossusBets-kimppoihini! Se on tosiaan helppoa. Panokset vähennetään tililtäsi, voitot lisätään sinne, ja voit seurata koko ajan kimppamme arvon kehitystä. Joskus kotiutan voittoja pelin ollessa vielä kesken. Niin ehkä tänäänkin.

Joka tapauksessa,

nauti illan huippuottelusta ja keskikesän asioista!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä