Kategoria: Ajankohtaista

Monivetoasiakkaat myötätuulessa

Järkipeluri,

Monivetoasiakkaamme ovat olleet viime aikoina mukavassa myötätuulessa ideoidemme ja "käsikirjoitustemme" napsuessa kohdilleen kerta toisensa jälkeen.

ESBC:n Monivetoasiakkaana saat käyttöösi saman ESBC PowerAI -analyysimme, jolla parhaat pelisijoittajat tekevät päivittäin sijoituksiaan yksittäisvetoina.

Monivetotuotteessamme vertaamme lukemiamme pelikansan käyttäytymiseen ja kerromme mitä tuloksia ja minkälaisia riviyhdistelmiä kannattaa pelata.

Esimerkiksi viikonlopun Veikkausliigakierroksella (HJK – HIFK 3-0, KuPS – FC Honka 0-2, Ilves – FC Inter 0-2 voittokerroin 3 414,30) kerroimme asiakkaillemme seuraavaa:

HJK – HIFK 3-0: "...Monivedossa pelikansa on nähnyt HIFK:n yllätysmahdollisuudet liian suurina ja nyt valtaosa kupongeista kannattaa kierrättää HJK:n kautta."

KuPS – FC Honka 0-2: "...Tässä kohteessa KuPS on saanut n. 5 %-yksikköä liikaa peliä taakseen. Edullisimmat tulokset ovat siis valuneet X2-puolelle."

Ilves – FC Inter 0-2: "...Tässä kohteessa pelikansa on innostunut liikaa tasapeleistä ja molempien yksittäisiin voittoihin on jäänyt etua - FC Interin puolelle enemmän. Erityisesti Ilveksen jääminen nollille palkittaisiin tänään hyvillä eduilla."

Myös maanantaina monivetoasiakkaillamme oli aihetta juhliin, kun yhdistelmä 0-0 4-1 0-0 meni täysin vihjeemme "käsikirjoituksen" mukaan. Kuten myös eilisessä jääkiekkomonivedossa (1-4 0-0): Molemmissa kohteissa matalamaaliset tasapelit ja suosikkien matalamaaliset voitot palkitaan mainioilla eduilla ja rivit myös rakennetaan todella vahvasti niiden varaan.

Kanta-asiakkaamme JH lähestyikin meitä oheisella viestillä:

"Moro!

Näinkö ne rivit piti kasata vai olisiko viimeiseen peliin voinut sallia myös 1-0? Kun kaksi ekaa peliä oli jo kii ja vika oli yhä kesken niin löin liveen kympillä 1-0 kun meinasi alkaa jänskättää täpöllä!"

Näin kerroimme asiakkaillemme:

"...Pieniin kuponkeihin 0,1 - 0,1 on kelpo lähtökohta josta voi systeemin koon suurentuessa lähteä laajentamaan." (FC Lahti -FC Haka)

"...Tässä kohteessa tilanne on samankaltainen kuin 1. kohteessa. TPS on ylipelattu, mutta ei niin paljoa, että sitä kannattaisi kokonaan ohittaa kupongeilta." (TPS - RoPS)

"...Tästä kohteesta löytyy kierroksen paras peli-idea, kun WBA:ta on pelattu reipaasti liikaa. Lapuille siis rohkeasti X2-tuloksia." (WBA - Burnley)

"Parhaissa riveissä WBA ei voita otteluaan. Samalla rivi rakentuu siten, että ainakin yksi suosikeista tekee 3+ maalia ja samalla ainakin yksi ottelu päättyy tasaiseen ja matalamaaliseen 0,1 - 0,1 -tyyliseen tulokseen." (kierros kokonaisuutena)

ESBC Mini-Mani-Monin löydät tutusti etusivultamme >>

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ps. Vakion SM-kisat alkavat viikonloppuna ja kisaryhmämme on avoinna. Voit osallitua yhteisöömme tästä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä