Kategoria: Ajankohtaista

Mainiolle Liiga-kaudelle täydellistä jatkoa

Järkipeluri,

Eilen esitimme etusivullamme ja ajankohtaisessamme retorisen kysymyksen: Mainiolle Liiga-kaudelle mainio huipennus?

Tältä näyttivät eilisten semifinaalien avausotteluiden pelisuosituksemme. Olitko Sinäkin mukana kanssamme lunastamassa?

Myös semifinaalien Moniveto 7 tarjosi asiakkaillemme oivat lunastusmahdollisuudet:

Lukko - Tappara :"Voimasuhteiltaan lähes auringontarkasti oikein ruksitussa kohtessa tasapelit ja nimenomaan todennäköisimmät 1-1 ja 2-2 lukemat ovat jääneet räikeästi alipelatuiksi. "

"Voimasuhteiltaan auringontarkasti oikein ruksitussa kohtessa tasapelit ja nimenomaan todennäköisimmät 1-1 ja 2-2 lukemat ovat jääneet räikeästi alipelatuiksi. Niiden kaveriksi pääasiassa HIFK:n matalamaalisia voittoja 1,2,3,4 - 0,1 lukemin."

1. Lukko - Tappara: 2 - 2
(2.edullisin pelivalinta)

2. HIFK - TPS 4 - 1
(4.edullisin pelivalinta)

Tänäänkin molemmista otteluista hyvät ylikertoimiset peli-ideat tarjolla. Tilaajana Sinäkin pääset etuoikeutettujen joukkoon ja saat pelisuosituksemme SMS:nä 15 minuuttia ennen niiden tulemista julkiseen myyntiin ja näin ehdit ensimmäisten joukossa poimimaan parhaat edut talteen. Lisäksi säästät myös selvää rahaa.

HIFK - TPS ESBC Päivän Vetona

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Lukko - Tappara ESBC Pick of The Day -suosituksena.

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa taustatutkimuksissamme "konehuoneen" puolella.

Sinulle ja muille asiakkaillemme lopputuotteena hiomiemme yksinkertaisten pelisuositusten hyödyn kertovat alla olevat luvut ja kuvaajat. Alkuperäisen uutisemme voit lukea kokonaisuudessaan täältä: Työryhmämme jatkaa omaisuutesi moninkertaistamista

Kaikkien ESBC:n julkaisemien 9 979 ESBC PowerAI -menetelmäämme pohjautuvien pelisuositusten tarjoama nettotuotto per veto on ollut 3,6 %.

Tuon tuoton antama ”korkoa korolle” -tuotto on riippunut siitä, minkä osan pelikassastaan on riskeerannut jokaiseen vetoon. Alla pelisuositustemme pelikassan kehitys yksikköinä vetojen määrän ja kuluneen ajan mukaisesti.

Käyrät ja tilastointi perustuvat kaikkiin ESBC PowerAI:n EURO 2016 -kisojen täydellisesti sujuneen tulikokeen sekä sen jälkeen tekemiimme ja järjestelmäämme kirjattuihin pelisuosituksiin - hyvin varovaisella Kelly/8-panostasolla.

Tähänastinen tuloksemme erittäin mittavassa viiden vuoden ja 10 000 vedon sarjassa ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat ja tulosjakaumat elävät jatkuvassa muutoksessa.

Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa. Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaan myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Jos uskot samaan kuin me, ja siihen että voimme olla Sinulle hyödyksi, niin tervetuloa mukaan!

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

  • 28,88 € / 7 viestiä
  • 88,88 € / 30 viestiä

  • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

  • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

  • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

  • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

  • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

  • 34,88 € / 7 picks
  • 128,88 € / 30 picks

  • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

  • 7 pick subscription saves you at least 15 %

  • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

  • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

  • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena tilaajille ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day Liigaan. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

PS. Jorma Vuoksenmaan tiedote: Jonkin aikaa taka-alalla

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä