Kategoria: Ajankohtaista

Liigassa & NHL:ssä ilahduttavan voitokkaat kausien avaukset

(Julkaistu 28.10.2022)

Järkipeluri,

Olemme ehtineet kehumaan kiekkoanalyysiämme ennen kausien alkua ja kausien alkamisen jälkeenkin. Ilon aiheet analyysistämme eivät ole hyytyneet vaan Liigan luja alku on jatkunut - palautusprosentti nyt tältä kaudelta 104,8 %.

NHL:ssäkin pelikassamme ja pelisuosituksemme ovat ilahduttavan selvästi plussan puolella - kuten uskoimme perustellusti jälleen kerran ennen kauden alkua niiden olevankin. Toki tämän kauden otokset ovat vielä lyhyitä ja siten hajonnan ja sattuman merkitys suhteellisen suuri.

Ainutlaatuinen ESBC PowerAI -menetelmämme on osoittautunut kuitenkin kullanarvoiseksi säännöllisesti koko 2016 alkaneen historiansa ajalta - ja tuossa otoksessa hajonnan merkitys on valtavasti väheisempi ja uskottavuus analyysimme voitollisuudelle erittäin korkea.

Viimeksi keskiviikkona juhlimme jälleen Jukurien, valmentaja Olli "Päällikkö" Jokisen ja Jukuri-fanien kanssa. Kuvassa Huuhtanen on hukuttanut Tapparan toiveet ja kääntänyt pelin voitoksemme ajassa 57:28:

26.10. ESBC Päivän Veto:
Jukurit -0,5 (3,30) Panos 3,4/10


(Lähde: CMore & Liiga)

Vielä kovempaan ääneen tuuletimme Helsingissä - joskaan emme kotifanien kanssa - vaan vierasfanien mukana. Kuvassa KalPan harvinaisen herkullisen ideamme voiton sinetti soi ylämummossa hölmistyneen Halosen takana HIFK:n maalissa:

26.10. ESBC Päivän Veto:
KalPa -0,5 (3,20) Panos 7,7/10
Tasapeli (3,90) Panos 1,4/10
Mittava 9,1/10 panostus - Muhkea 24,64 lunastus


(Lähde: CMore & Liiga)

Nyt Liigaan tarjolla ESBC Päivän Veto maailman parhailla tarjouksilla, sekä ILMAISVIHJEENÄ etua toisesta Liiga-ottelusta. Lisäksi aktiivisena myös ESBC Päivän Vedot yön NHL:ään ja huomisen Valioliigaan.

Kestotilaajaksi liittymällä saat kaikki neljä suositustamme käyttöösi vain 2,96 € / kpl hintaan ja ilmaisvihjeen toki ilmaiseksi kaupan päälle, kun yksittäisostona hinta on 20,52 € = säästät siis nyt tilaamalla heti lähes 12 € / 57 % suositustemme hinnasta. Saat saman tien katseluoikeuden etusivultamme 'Pitkäveto' -osion alta löytyvään pelisuosituksiin. Tilaajaksi voit liittyä tästä:

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'Pitkäveto' -osion alta.

Tässä muutamia aiempia mehukkaita juhlan paikkoja asiakkaidemme kanssa Liigasta:

22.10. ESBC Pick of the Day:
SaiPa 0 (2,94) Stake 6,9/10

22.10. ESBC We Bet:
Sport 0 (2,29) Stake 3,1/10
Over 4,5 (1,99) Stake 4,8/10

22.10. ESBC Päivän Veto:
HPK -0,5 (4,75) Panos 1,2/10

22.10. ESBC Päivän Veto:
Sport -0,5 (3,10) Panos 3,3/10

19.10. ESBC Pick of the Day:
TPS -1 (2,26) Stake 8,6/10

Tähänastinen yli 103 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä noin 13 000 vedon otoksessa - ei ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Lisäapua pelimenestykseesi voisi teoriassa tuoda Sportmarket. Se on betbroker-palvelu, joka toimii samaan tapaan kuin hotellien, lentojen tai lainakorkojen kilpailutuspalvelut. Sivusto etsii vedolle maksimikertoimen, eikä tiliä suljeta pelimenestyksen myötä. Pelikassa olisi yhdessä paikassa, mikä helpottaisi käytännön asioita.

Lisäksi kun teoriassa saisit aina maailman parhaan tarjouksen, niin korkoa korolle -ilmiö auttaisi Sinua pitkässä juoksussa valtavasti.

Lue uusin vedonlyöntioppia -artikkelimme asiasta, joka konkretisoi hyödyn suuruuden:

My Way blogista voit seurata Jorma Vuoksenmaan pelimenestystä Sportmarketin myötävaikutuksella:


Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena kolme normaalia ESBC Päivän Vetoa sekä ilmaisvihje kaupan päälle ja yksi ESBC Pick of The Day. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä