Kategoria: Ajankohtaista

Liigassa jackpot Jukureilla - tänäänkin tuhdin tuutin paikka

Järkipeluri,

Viime perjantaina lähestyimme Sinua kertomalla meidän & asiakkaidemme upeasta avauksesta Liigassa.

Ainutlaatuinen ESBC PowerAI -menetelmämme on osoittautunut Liigassa(kin) jälleen tällä kaudella kullanarvoiseksi.

Viimeksi keskiviikkona juhlimme Jukurien ja valmentaja Olli "Päällikkö" Jokisen kanssa päällikkötason panostuksen peliemme osumista:

21.9. ESBC Päivän Veto:
Jukurit -0,5 (3,25) Panos 4/10
Jukurit ML OT inc. (2,34) Panos 4/10
Mittava 8/10 panostus - Muhkea 22,36 lunastus


(Lähde: CMore & Liiga)

Eilen Hockey Nightin kunniaksi tarjolla oli ESBC Vetolinjana tulosvetokerroinrajamme, joita hyödyntämällä pystyi tekemään kelpo tilin. Ylikertoimiin kuului mm. ottelun todennäköisin lopputulos 2-2:
2-2 (12,54) Panos 0,8/10 (11,5)

Nyt Liigaan jopa lähes 5,00-kertoimella muhkea yli 5/10 panostus tarjolla ESBC Päivän Veto -suosituksena.

Kestotilaajaksi liittymällä saat suosituksemme käyttöösi vain 2,96 € / kpl hintaan, kun yksittäisostona hinta on 8,88 € = säästät siis nyt tilaamalla heti lähes 6 € / yli 66 % suositustemme hinnasta. Saat saman tien katseluoikeuden etusivultamme 'Pitkäveto' -osion alta löytyvään pelisuosituksiin. Tilaajaksi voit liittyä tästä:

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'Pitkäveto' -osion alta.

ESBC Mini-Mani-Moni tarjoilee ESBC PowerAI -analyysiin perustuvat pelisuositukset Liigan SuperMonivetoon, jossa erinomainen peli-idea mm. legendaariseen taistoon Tampereen herruudesta. Löydät ESBC Mini-Mani-Monin tutusti 'Moniveto' -osion alta etusivultamme.

Tässä eilisen kiekkomonivedon ESBC PowerAI -suositukset ytimekkäästi:

"HPK on härskisti ylipelattuna oiva ohipeli-idea." (2 - 2)
"Pelikansa ei näytä kokoonpanoja katsoneen, sillä Ketterä on räikeästi ylipelattu." (2 - 3)

UEFA Nations League kuuluu "once in a lifetime" -kokoonpanoilla pelattaviin kultakaivoksiin - ja tänään illemmalla analyysimme valmistuessa pelattavaa löytynee sinnekin. Huuhkajien tärkeä taisto tulee vähintäänkin illan ESBC Mini-Mani-Monin kautta tarjolle tuomaan edullista lisäjännitettävää kisakatsomoihin tai paikan päälle Olympiastadionille.

Mestarien liigan ja Europa-liigan menestyksestämme voit lukea lisää aiemmasta artikkelistamme - We are The Champions - UCL:ssä huima avaus & Liiga alkaa. Eurocupeissa kuten arvoturnauksissakin ESBC PowerAI:n ainutlaatuiset ominaisuudet arvioida kokoonpanojen pelivoimaa pääsevät erityisesti oikeuksiinsa.

Pitkävedon puolella ennen Liiga-avausta kiekkokausi käynnistyi jo CHL:stä - ilmaisvihjeenä ESBC Päivän Veto -tilaajille:

11.9. ESBC Päivän Veto:
Skellefteå -0,5 (2,50) Panos 1,6/10
Ilmaisvihje tilaajille - kiekkokausi voitolla käyntiin

Liittymällä tilaajaksi Sinäkin saat jatkossa välillä ilmaisvihjeitäkin. Ja sen lisäksi erittäin arvokkaana kanta-asiakasetuna SMS-suosituksemme 15 min ennen suositustemme menemistä yleiseen myyntiin, minkä myötä ehdit poimia ensimmäisten joukossa parhaat edut talteen ennen yleisiä kerroinpudotuksia:

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Tähänastinen yli 103 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä noin 13 000 vedon otoksessa - ei ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Lisäapua pelimenestykseesi voisi teoriassa tuoda Sportmarket. Se on betbroker-palvelu, joka toimii samaan tapaan kuin hotellien, lentojen tai lainakorkojen kilpailutuspalvelut. Sivusto etsii vedolle maksimikertoimen, eikä tiliä suljeta pelimenestyksen myötä. Pelikassa olisi yhdessä paikassa, mikä helpottaisi käytännön asioita.

Lisäksi kun teoriassa saisit aina maailman parhaan tarjouksen, niin korkoa korolle -ilmiö auttaisi Sinua pitkässä juoksussa valtavasti.

Lue uusin vedonlyöntioppia -artikkelimme asiasta, joka konkretisoi hyödyn suuruuden:

My Way blogista voit seurata Jorma Vuoksenmaan pelimenestystä Sportmarketin myötävaikutuksella:


Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena Liigaan ESBC Päivän Veto ja 2 x ESBC Pick of The Day. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä