Kategoria: Ajankohtaista

Liigassa 40 000 € bonusta ja mainioita yksittäisvetojakin

Tervehdys järkipeluri,

Veikkaus jakaa Liigan SuperMonivedossa 40 000 € ilmaista rahaa ja lisäksi niin Pitkävedosta kuin maailmaltakin on tarjolla mainioita ylikertoimia yksittäisvedoissa.

Käy katsomassa sivuiltamme ilmaiseksi ESBC Analyysi KalPa - Tappara otteluun, joka on myös Monivedon kohteena. Löydät sen 'Pitkäveto' -osion alta etusivultamme >>

Liittymällä nyt ESBC Päivän Veto -tilaajaksi saat samantien lisäksi ilmaisen katseluoikeuden kahteen Liiga-kierroksen mainioon löytöömme Pitkävedosta.

Me ESBC:llä olemme analysoineet Liigasta suurennuslasilla joukkueiden viime kauden suoritukset, kesän pelaajasiirrot ja valmentajanvaihdokset sekä muut merkittävät tekijät ja rakentaneet niiden perusteella joukkueille ESBC PowerAI ratingit, joita ainutlaatuinen todennäköisyyslaskentamallimme ESBC PowerAI on alkanut jo raksuttamaan ja päivittämään tämän kauden suorituksilla taas entistäkin tarkemmiksi.

Kauden alun pelisuosituksemme ovat suoriutuneet jopa ESBC PowerAI:n arvioitakin paremmin keskimäärin ESBC PowerAI xG -suoritusmittarilla, vaikka epäonnisesti ensimmäinen etumme realisoituikin vasta tässä vedossa:

6.10. ESBC Päivän Veto:

Päivän Veto, Liiga: 4731-2 Pelicans alle 1,5 (2,55) Panos 2,5/10 (kr 2,43) Kokoonpanot nostavat vieraiden osakkeita, mutta maailman paras tarjous maistuu silti.
Tulos (3 - 1)

Sitä ennen kuitenkin mm. TPS (Ässät - TPS ESBC PowerAI xg:t: 1,91 - 2,36) ja Sport (Pelicans - Sport ESBC PowerAI xg:t: 2,54 - 2,84) jopa voittivat otteluissaan ESBC PowerAI xG:t, vaikka ne olivat altavastaajia niin vedonlyöntimarkkinassa kuin arvioissammekin. Joskin arvioissamme selvästi niukempia altavastaajia, minkä johdosta niitä pääsimme pelaamaankin.

Emme toki odota peli-ideoidemme toteutuvan yhtään sen suuremmalla todennäköisyydellä kuin arviomme, mutta uskomme niiden toteutuvan hyvin lähelle arvioitamme pitkässä juoksussa päätyvällä tiheydellä. Toistaiseksi laihoista lunastuksista huolimatta kauden avaus lupailee jälleen hyvää kautta Liigassa.

Alta pääset lukemaan tämän kauden jo julkaistuja Liiga-ennakkojamme sekä kuuntelemaan Jorman oppeja Hetkinen TV:n videoilta. Lisää ennakkojamme julkaistaan huomenna ja lauantaina, joten muista seurata sivujamme.

Hetkinen TV: Liigan ennakko kaudelle 2020-2021

Liiga-ennakko: keskikastin kolmikko

Liiga-ennakko: suunta radikaalisti ylös ja alas?

Liiga-ennakko: jumbotaistelussa jälleen

Tilauspalvelumme:

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of The Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena tilaajille Liigaan 2 x ESBC Päivän Veto ja 1 x ESBC Pick of The Day. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä