Kategoria: Ajankohtaista

Leijonilla tehty tiliä - mitä tänään lapuille?

Peliystävä,

Jääkiekon MM-kisat järjestetään joka vuosi. Kuitenkin jo ensimmäisen viikon perusteella voidaan todeta ettei se ole tippaakaan liian usein. Euroopan suursarjojen niin jalkapallon kuin jääkiekonkin osalta jäätyä kesälomille MM-kisat pidentävät kevättä juuri sopivasti. Toukokuu on siis mielenkiintoista aikaa niin urheilufanin kuin järkipelurinkin näkökulmasta.

Isäntämaa Slovakian lisäksi myös naapuri Tsekki nauttii kotiedusta, tuttuun tapaan myös latvialaiset ovat matkanneet kisoihin runsain joukoin. Suomi puolestaan on ilahduttanut kilpailukykyisellä pelillään, vaikka USA:lle jatkoajalla taivuttiinkin. Hyvin valmennettu joukkue on saanut leijonafanien toiveet heräämään, vaikka “nimetön” joukkue epäilytti monia kisojen alla. Tänään Tanskaa vastaan pääsemme jälleen pelaamaan omiemme puolesta, parhaan pelimuodon ja rajakertoimen löydät jo Päivän Vedostamme.

Kummastakin lohkosta näyttää löytyvän muutama selkeä heittopussi, mutta muiden joukkueiden todelliset tasoerot ovat pysyneet suurelta yleisöltä vielä jokseenkin piilossa. Huolellisesti kisoihin valmistautuneille vedonlyöjille tilanne tarjoaakin mainiot lähtökohdat ylikertoimien metsästykseen.

Kisat ovat alkaneet hyvin myös ESBC-peliyhteisölle. Päivän Vedon tekstiviestitilaajat ovat päässeet herkuttelemaan mm. seuraavilla osumilla:

13.5. ESBC Päivän Veto:

USA - Suomi Tasapeli (5,00!)
Tulos (2 - 2)

12.5. ESBC Päivän Veto:

Ruotsi yli 7,5 maalia (2,70)
Tulos (0 - 8)

11.5. ESBC Päivän Veto:

ILMAISVIHJE Suomi ML (1,57)
Tulos (2 - 4)

10.5. ESBC Päivän Veto:

Suomi yli 2,5 maalia (3,40)
Tulos (3 - 1)

Nämä, ja kaikki muut Päivän Vedon viestit sisältyvät myös ammattilaistason Highroller-pakettiin, jonka tilaajana saat turnauksen jokaisen ottelun kerroinrajat laajasti eri pelimuotoihin suoraan sähköpostiisi toimitettuna. Turnauksen ensimmäisen viikon jälkeen laskimme loppukisojen paketin hinnan 128 euroon, vielä ehdit siis mukaan!

Highrollerin, Päivän Vedon ja muut ESBC:n tuotteet löydät kotisivuiltamme.

Aurinkoista ja menestyksekästä kevättä, kannustetaan Leijonat voittoon!

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

  • 28,88 € / 7 viestiä
  • 88,88 € / 30 viestiä

Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten

  • tilaajana säästät selvää rahaa:
  • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 15 %
  • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 40 %!
  • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia
  • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi vasta, kun suosituksemme on jo tehty, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta. Tällä hetkellä jo Suomi-Tanska otteluun ESBC Päivän Veto tarjolla. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä