Kategoria: Ajankohtaista

Kuinka todennäköisesti Leijonien matka jatkuu kohti Toria?

Järkipeluri,

Leijonat lähtivät kotikisoihin ESBC PowerAI:n mukaan historiallisen hyvillä mahdollisuuksilla torijuhlien järjestämiseen.

Olemme päässeet myös olemaan Leijonien kyydissä vedoillamme asiakkaidemme kanssa - ja Suomen menestys on tuonut menestystä myös meille. Tässä kaikki Suomen pelien vetomme tähän asti:

13.5. ESBC Päivän Veto:
Suomi -2,5 (1,55) Panos 1/10

14.5. MM-kisat 2022:
Latvia -0,5 (11,50) 0,4/10
Tasapeli (6,80) 0,1/10

16.5. ESBC Pick of The Day:
USA +1 (1,94) 1,5/10

18.5. ESBC Päivän Veto - Tilaajille ilmaisvihje:
Suomi - Ruotsi Tasapeli (4,35) Panos 0,1/10

20.5. ESBC Päivän Veto:
Iso-Britannia - Suomi Molemmat joukkueet tekevät maalin: Ei (1,64) 3,9/10
Alle 5 (4,15) 1,4/10

21.5. ESBC Pick of The Day:
Finland -2,5 (1,43) 6,1/10
Under 6 (1,58) 11,2/10
17,3/10 total stake & perfect score

21.5. ESBC Päivän Veto:
Itävalta - Suomi Alle 5,5 (1,82) 4/10

21.5. MM-kisat 2022 - live-veto:
Suomi -3,5 (1,96) 6,2/10

24.5. World Championship 2022:
Suomi - Tshekki Tasapeli (5,70) 3,4/10

Kokonaissuosituksemme Leijonien peleihin on ollut 39,3 yksikköä ja voitot yhteensä ovat 42,08 yksikköä

Tänään tosipelit alkavat Slovakiaa vastaan ja pelivalintamme otteluun saat ESBC Päivän Vetona. MM-kisojen otteluiden suosituksemme sisältävät myös aina kerroinrajatiedoston (esimerkkinä Itävalta - Suomi), jonka avulla voit etsiä vielä lisäetujakin pienemmiltä vedonvälittäjiltä tai vaikkapa Tulosvedosta.

Kestotilaajaksi liittymällä saat ESBC Päivän Veto -suosituksen käyttöösi 2,96 € hintaan, kun yksittäisostona hinta on 6,88 € - säästät saman tien siis 3,9 € / 57 % suosituksemme hinnasta. Saat saman tien katseluoikeuden etusivultamme 'Pitkäveto' -osion alta löytyvään pelisuositukseen. Tilaajaksi voit liittyä tästä:

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme.

Tilaajaksi liittymällä saat poimittua parhaat edut talteen ennen yleisiä kerroinpudotuksia pelivalinnoillemme. Veikkaus on joutunut jopa sulkemaan asiakkaidemme muhkeiden panostusten jälkeen joksikin aikaa koko pelimuodon, johon suosituksemme on ollut:

Monivedossa myös mainiot peli-ideat kisastudioihin jännitystä nostamaan. ESBC Mini-Mani-Moni tarjoilee ESBC PowerAI -analyysiin perustuvat pelisuositukset. Löydät sen tutusti etusivultamme >>

"Kiitos teille! Aiemminkin on ollut hyviä turnauksia, mutta nyt osui aivan huikeasti! Finaalipelissä hävityt rahatkaan ei harmittaneet yhtään!"
- Olympialaiset High Roller -palvelumme tilaajan palaute jääkiekon olympiaturnauksen jälkeen 21.2.2022

Olympialaisten jälkeen tavattiin torin sijaan Olympiastadionilla - ja meillä sekä asiakkaillamme oli myös lisäaihetta juhlimiseen.

Arvokisojen jälkeen meillä useimmiten on ollutkin aihetta juhliin. Huolellinen ja ainutlaatuinen esianalyysimme "once in a lifetime" kokoonpanoilla pelattaviin lyhyisiin arvoturnauksiin yhdistettynä ESBC PowerAI:n kykyyn reagoida kisoissa nähtyihin peliesityksiin oikein - ja tarvittaessa radikaalistikin - tekee arvoturnauksista meille erityisen edullisia kohokohtia.

MM-kotikisahuumaan suosittelemme suosittuja SMS-tilauspalveluitamme
ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day. Tilaajana saat kisojen parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset ensimmäisten etuoikeutettujen joukossa ennen yleisiä kerroinpudotuksia. Painotamme kisojen ajan valikoimassamme vahvasti MM-pelejä. 30 viestin tilauksilla säästösi on todella merkittävä.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>
(Pitkäveto)

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi täältä >>
(Kansainväliset vedonlyöntimarkkinat)

Tarjoamme myös mahdollisuuden liittyä MM-kisat 2022 - email-hälytyslistallemme. Lähetämme email-ilmoituksen listalle aina heti sen jälkeen kun MM-kisojen pelisuosituksemme on tullut julkiseen myyntiin. Näin pelisuosituksemme eivät jää sinulta paitsioon ja voit aina ostaa vain haluamiesi otteluiden pelisuositukset.

Liity MM-kisat 2022 - email-hälytyslistallemme etusivultamme >>

Kerromme MM-kisojen pelisuosituksistamme myös Twitterissä julkiseen myyntiin tulemisen jälkeen. Voit tilata Twitteristämme hälytyksen kätevästi itsellesi klikkaamalla 'Notify' -nappia.

Tähänastinen yli 103 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä lähes 13 000 vedon otoksessa - ei ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Lisäapua pelimenestykseesi tuo Sportmarket. Se on betbroker-palvelu, joka etsii Sinulle parhaan kertoimen maailman luotettavimpien, suurimpien vedonlyöntitoimistojen joukosta. Saat haluamasi vedot sisään, eikä tiliäsi suljeta. Pelikassasi on yhdessä paikassa, mikä helpottaa käytännön asioita.

Olet kenties kuullutkin Sportmarketista jo Jorma Vuoksenmaan My Way -projektin kautta:

Uunituore My Way -blogi: tarjolla:

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena MM-kisoihin Ranska - Saksa. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme MM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihin!

Torilla tavataan!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä