Kategoria: Ajankohtaista

Kiekkokauden huipennus & EURO 2020 +20 % talletusbonus

Järkipeluri,

Jälleen kerran mainiosti sujunut Liiga-kausi huipentui Lukon sekä meidän ja asiakkaidemme voitonjuhliin.

Finaaleista avausottelun jälkeen Lukko toi voittoja niin Pitkävedon kuin kansainvälisenkin markkinan puolelta ja kauden kruununa muhkea lunastus Lukolla mestaruuden ratkaisseesta ottelusta sekä myös mestaruusvedon voitto.

Kiekkokevään kuitenkin kruunaavat perjantaina käynnistyvät jääkiekon MM-kisat sekä niin ikään taas kerran mainiosti sujuneen NHL-kauden jo käynnissä olevat Stanley Cupin playoffsit.

Lisäksi erittäin pitkään innolla odotetut historialliset EM-kisat Huuhkajien kanssa siintävät jo horisontissa 11.6. Ympyrä sulkeutuukin tuona päivänä, sillä viime EM-kisoissa 2016 ESBC PowerAI saikin tulikasteensa. Erinomaisesti meillä ja asiakkaillamme sujuneen EURO 2016 -turnauksen jälkeen ESBC PowerAI otettiinkin kautta linjan käyttöön. Menestyksestä voit lukea alempaa enemmän.

Upean menestyksen ja kaksien kisojen kunniaksi tarjoamme jopa 20 % talletusbonuksen! Saat bonuksen käyttämällä koodia MM2021 (minimitalletus 20 € - maksimi 1000 €) Voimassa tämän viikon loppuun asti eli 23.5. sunnuntaihin 23:59. Talleta täältä >>

Bonuksen avulla pääset selvästi edullisemmin mukaan MM-kisahuumaan, johon suosittelemme suosittuja SMS-tilauspalveluitamme ESBC Päivän Veto ja
ESBC Pick of The Day. Tilaajana saat kisojen parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset ensimmäisten etuoikeutettujen joukossa. Painotamme kisojen ajan valikoimassamme MM-pelejä. 30 viestin tilauksilla säästät bonuksen lisäksikin selvästi.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huuhkajien EM-kisahuumaan voit myös varautua jo nyt ajoissa ja samalla saada muhkeaa lisäarvoakin, sillä nyt EURO 2020 -High Roller -pakettimme tilaaville early bird -bonuksena ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day -palvelumme kaupanpäälle myös jääkiekon MM-kisojen ajaksi.

EURO 2020 -High Roller -paketin voit tilata etusivultamme ESBC PowerAI EURO 2020 -osion alta >>

Liigakauden kohokohtina finaalimenestyksemme lisäksi runkosarjan päätöskierrokselta sekä playoffseista napatut harvinaiset 10/10 täyslaidalliset täydellisillä tuloksilla.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa taustatutkimuksissamme "konehuoneen" puolella.

Sinulle ja muille asiakkaillemme lopputuotteena hiomiemme yksinkertaisten pelisuositusten hyödyn kertovat alla olevat luvut ja kuvaajat. Alkuperäisen uutisemme voit lukea kokonaisuudessaan täältä: Työryhmämme jatkaa omaisuutesi moninkertaistamista

Kaikkien ESBC:n julkaisemien 9 979 ESBC PowerAI -menetelmäämme pohjautuvien pelisuositusten tarjoama nettotuotto per veto on ollut 3,6 %.

Tuon tuoton antama ”korkoa korolle” -tuotto on riippunut siitä, minkä osan pelikassastaan on riskeerannut jokaiseen vetoon. Alla pelisuositustemme pelikassan kehitys yksikköinä vetojen määrän ja kuluneen ajan mukaisesti.

Käyrät ja tilastointi perustuvat kaikkiin ESBC PowerAI:n EURO 2016 -kisojen täydellisesti sujuneen tulikokeen sekä sen jälkeen tekemiimme ja järjestelmäämme kirjattuihin pelisuosituksiin - hyvin varovaisella Kelly/8-panostasolla.

Tähänastinen tuloksemme erittäin mittavassa viiden vuoden ja 10 000 vedon sarjassa ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat ja tulosjakaumat elävät jatkuvassa muutoksessa.

Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa. Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaan myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Jos uskot samaan kuin me, ja siihen että voimme olla Sinulle hyödyksi, niin tervetuloa mukaan!

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

P.S. Muista, että voit hyödyntää analyysiämme myös Colossusbetsin poolipeleissä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä