Kategoria: Ajankohtaista

Jo 223 x panos, pian 40 000 € lisää?

Peliystäväni,

vuodesta 1986 alkanut menestyksemme jalkapallon suurturnauksissa jatkuu. Vuonna 1996 hävisimme. Muulloin emme ole hävinneet, emmekä häviä nytkään.

Jo EURO 2020 alkusarja on ollut hyvä asiakkaillemme ja ColossusBets-kimppalaisillemme.

Vielä ehdit alkulohkon viimeiselle kierrokselle ja loppuhuipennukseen ratkaisupeleihin mukaan. Tallennusbonuksemme avulla tavallistakin edullisemmin: Tarjoamme 10 % talletusbonuksen! Saat bonuksen käyttämällä koodia ColossusDominance (minimitalletus 20 € - maksimi 1000 €) Voimassa tämän viikon loppuun asti eli 27.6. sunnuntaihin 23:59. Talleta täältä >>

Lohkovaiheen kruunaa huippuottelu Portugali - Ranska, johon mainiota etua niin Pitkävedosta ESBC Päivän Vetona kuin maailmaltakin
ESBC Pick of The Day -suosituksena.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Colossuksen alkulohkojen P15-vakio ratkeaa tänään keskiviikkona. Yhteensä 7,60 € maksanut kimppamme voittaa 40 000 €, jos Ruotsi ja Ranska voittavat tänään.

Pelaamme "ilmaiseksi", sillä olemme jo kotiuttaneet voittoja yli 1 600 € edestä - 223 x alkupanoksemme verran.

Tuon verran uusia sytykkeitä kyllä saatammekin tarvita, ennen kuin jälleen taistelemme kymppitonneista. Hajoitamme huolellisesti edulliset rivit pieniksi fiksuiksi kimpoiksi, jotta emme haaskaisi Sinun tai meidän rahojamme liian vaikeisiin tai liian paljon pelattuihin riveihin. Kun kimpat ovat pieniä, niistä useimmat häviävät. Mutta pieniä tappiota - ja kimpassa - voi ottaa pidempäänkin, kun cashout-voittokotiutukset ja alavoitot tuovat pientä tilkettä pelikassaan ennen seuraavaa suurvoittoa.

Colossuksen pottipeleissä häviösarjat voivat olla pitkiä. Suuristakaan voitoista ei saa siis innostua panostamaan liikaa. Minimipanos monessa eri ammattitaitoisen kapteenin kimpassa on hyvä lähtökohta.

Silti uskon, että pelaamme paremmin kuin vastustajamme, ja lähes kaikki parantavat menestystään ColossusBetsin kimpoissani sekä muissa peleissä ESBC:n asiakkaina.

Kiinteäkertoiminen 1X2 -markkina pitää keskiviikkona puoliltapäivin Puolaa suosikkina Ruotsia vastaan. Vaikka Ruotsin esitys Espanjaa vastaan oli osin onnekaskin onnistunut torjuntataistelu, ja vaikka Slovakiaa vastaan Ruotsin hyökkäys näytti ensimmäisellä jaksolla hampaattomalta, pidän Ruotsia silti Puolaa parempana joukkueena. Puola on kovin Lewandowskin varassa. En luultavasti kotiuta enempää voittoja ainakaan ennen ottelun puoliaikaa, elleivät kokoonpanot tai markkinan liikeet tuo uutta ratkaisevaa informaatiota.

Ranska-ottelussa toimintani kimppalaisteni hyväksi riippuu tietysti Ruotsi-ottelun tuloksesta ja siitä, millaisia cashout-tarjouksia saamme ennen sitä. Pidän Ranskaa materiaaliltaan selvästi kisojen parhaana joukkueena ja Unkari-tasapeliä pelkästään inhimillisenä asennelipsahduksena. Ellei meille tarjota kohtuuttoman suurta summaa voittopotentiaalista luopumisestamme, saatan hyvinkin katsoa ainakin ensimmäisen jakson Ranskan kyydissä suurta riskiä kantaen. Ronaldo on poikkeuksellinen pelaaja, mutta yhden yksilön eliminoiminen ei ole mahdoton tehtävä Ranskan kovalta puolustukselta.

ESBC PowerAI sai tulikasteensa viime EM-kisoissa 2016 - palautusprosentti 127,3 %.
Sen jälkeen jalkapallon MM-kisat 2018 - palautusprosentti 109,0 %.
Viimeisimpänä juuri päättyneet jääkiekon MM-kisat - palautusprosentti 126,0 %

Olitko Sinäkin mukana?

Näissäkin vielä kesken olevissa EM-kisoissa pelisuosituksillamme on tehnyt voittoisaa tulosta.

Voit yhä liittyä myös EM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihin etusivultamme.
EURO 2020 -High Roller -tilaajana saat analyysimme ja kerroinrajamme sekä kommentit sen hetkisistä eduista aina heti analyysimme valmistuttua.

Olemme toki olleet myös onnekkaita lyhyissä otoksessa, sillä pelisuositustemme odotusarvot eivät ole olleet keskimäärin noin korkeita. Hyvää onneamme on kuitenkin auttanut kova työ - kuten sillä on tapana auttaa elämässä yleisestikin.

Huolellinen ja ainutlaatuinen esianalyysimme "once in a lifetime" kokoonpanoilla pelattaviin lyhyisiin arvoturnauksiin yhdistettynä ESBC PowerAI:n kykyyn reagoida kisoissa nähtyihin peliesityksiin oikein - ja tarvittaessa radikaalistikin - tekee arvoturnauksista meille erityisen edullisia kohokohtia.

"Onnellamme" on tapana realisoitua arvoturnauksissa.

Sen sijaan tässä 19.4.2021 julkaisemassamme "välitilinpäätöksessä" onnen osuus on valtavasti vähäisempi.

Kaikkien ESBC:n (14.4.2021 asti) julkaisemien 9 979 ESBC PowerAI -menetelmäämme pohjautuvien pelisuositusten tarjoama nettotuotto per veto on ollut 3,6 %.

Pelisuositustemme kertoimilla on myös tapana laskea kohti kerroinrajojamme ottelun alkua kohden. Vedonlyönnissä yhtenä yleisenä mittarina vetojen edullisuuden arvioimisessa käytetty ns. closing line value onkin pelisuosituksillamme mainio.

Tässä esimerkkinä jääkiekon MM-kisoista Sveitsi - Slovakia ottelu Pitkävedon puolelta:

27.5. ESBC Päivän Veto:
Sveitsi - Slovakia Yli 4,5 (1,93) Panos 4,1/10
Sveitsi yli 3,5 (3,05) Panos 1/10
Slovakia yli 2,5 (3,35) Panos 1/10 x

Jonkin aikaa tilaajillemme suosituksen lähettämisen jälkeen kahden suosituksemme kertoimet ovat "harmaana" eli Veikkaus harkitsee kertoimien pudottamista. Lisäksi Vieras yli 2,5 kerroin on tuolla hetkellä jo laskenut 3,15. Veikkaus laski kahden muunkin suosituksemme kertoimia ja lopulliset olivat 1,83 ja 2,95. Keskimäärin tilaajiemme suosituksillamme poimimat kertoimet olivat tämän ottelun kohdalla jopa noin 5 % korkeammat, kuin lopulliset kertoimet eli closing line. Vedonlyönnissä 5 % ero on valtava ja se tarkoittaa käytännössä eroa voitollisen odotusarvon vedon ja tappiollisen odotusarvon vedon välillä.

Tilaajanamme saat pelisuosituksemme 15 min ennen kuin ne tulevat yleiseen myyntiin. Näin pääset poimimaan parhaat tarjoukset talteen ennen yleisiä kerroinpudotuksia.

Suositut SMS-tilauspalvelumme ovat lisäksi selvästi edullisin ja kätevin tapa päästä pelisuositustemme kyytiin ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day. Tilaajana saat kisojen parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset ennen suositustemme yleiseen myyntiin menemistä. Tilaajana säästät myös selvää rahaa ja kestotilaajana säästösi on todella merkittävä.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena sekä ESBC Päivän Veto että ESBC Pick of The Day Huuhkajien otteluun. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tähänastinen tuloksemme erittäin mittavassa viiden vuoden ja noin 10 000 vedon sarjassa ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Lyhyissä arvoturnauksissa sattumalla on sormensa merkittävästi pelissä. Lisäksi urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Jos uskot samaan kuin me, ja siihen että voimme olla Sinulle hyödyksi, niin tervetuloa mukaan!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

P.S. Muista, että voit hyödyntää analyysiämme myös Colossusbetsin poolipeleissä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä