Kategoria: Ajankohtaista

Hyödy kanssamme kaikkien aikojen syksystä - poimi 20 % bonus

Terve peliystäväni!

Palasin maanantaina kahden viikon lomalta. Tein täydellisen irtioton pelisijoittamiseen, mutta aivan jouten en ollut. Muun muassa innostuin kokeilemaan kalastusta - hyvin tuloksin. Kahden tunnin vetouistelulla sain kaksi haukea ja kaksi ahventa - aterian illaksi.

Silti en ryhdy kalastajaksi. Kaikkein aikojen vedonlyöntisyksy kun tarjoaa minulle ja Sinulle vielä suuremmat saaliit. Kalaonneni oli hyvä, mutta kahden tunnin otos ei ole järin luotettava tilastollinen näyttö menestyksen jatkumisesta. Sen sijaan vedonlyönnissä olen voittanut jo viidellä vuosikymmenellä, sadoilla tuhansilla pienillä vedoilla. Asiakkaitteni, ESBC:n työntekijöiden ja kimppalaisteni kanssa olen voittanut ESBC:n perustamisesta lähtien vuodesta 1993.

Nyt voit säästää palveluidemme kustannuksissa todella monenkin aterian verran hyödyntämällä
20 % talletusbonuksemme.

Saat bonuksen käyttämällä koodia SportmarketEDGE

Talleta täältä >> (minimitalletus 20 € - maksimi 1000 €) Voimassa 8.8. 18:18 asti.

Ja vaikka ilmaisia lounaita ei kuuluisan sanonnan mukaan olekaan olemassa, niin Sinulle ilmainen pelisuositus meidän laskuumme on nyt tarjolla. Käy katsomassa ja hyödyntämässä ilmainen pelisuositus Valioliigaan sivuiltamme

Syksyisin vedonlyönnissä voittaa eniten. Elo-, syys- ja lokakuun kattavassa kolmen kuukauden jaksossa en ole jäänyt häviölle minään vuonna.

Nyt alkava syyskausi tulee todennäköisesti olemaan kaikkien aikojen voitollisin. Tuloksemme tulee varmuudella parantumaan 1-2 prosenttiyksiköllä. Olemme nimittäin löytäneet betbroker-palvelu Spormarketin, joka etsii kaikille vedoillemme korkeimman saatavilla olevan kertoimen maailman parhaiden ja luotettavimpien vedonvälittäjien joukosta.

Sportmarket toimii samaan tapaan kuin hotellien, lentojen tai lainakorkojen kilpailutuspalvelut. Sivusto etsii vedollesi maksimikertoimen. Muutamalla klikkauksella lyöt vedon - niin nopeasti, ettei kerroin juuri koskaan ehdi muuttua.

Mikä parasta, voit pitää koko pelikassaasi yhdellä tilillä. Jos esimerkiksi kaksinkertaistat yhden Sportmarketin kautta käyttämäsi bookkerin tilin, ja menet poikki toisella, et joudu siirtelemään rahaa kalliisti ja vaivalloisesti.

En uskalla ajatella, paljonko olen menettänyt kiertävän pääoman tuotoissa, työajassa ja kuluissa, kun en ollut tajunnut Sportmarketin hyödyllisyyttä ja luotettavuutta ennen kuin viime talvena.

No, parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Oikeastaan mitään vahinkoa ei ole tapahtunut, sillä alkava syksy tuo pelattavaksemme niin suuren joukon otteluita, että jo kahden prosentin etumarginaalilla ja korkealla osumistaajuudella vyörytämme pienenkin pelikassan pienilläkin vedoilla massiiviseksi.

On sitä paitsi mahdollista, että etumarginaalimme - varsinkin Englannin kahdella ylimmällä sarjatasolla - on paljon enemmän kuin kaksi prosenttia.

Kuluneen puolen vuoden ajalla olen lyönyt Sportmarketissa 262 vetoa Premier Liigaan. Nettotuotto per veto on ollut 16 %

Vastaavan ajanjakson 59 Championship-vetoa ovat palauttaneet yliluonnolliset 165 % panoksista eli siis 65 % puhdasta tuottoa per veto.

Huomionarvoista on, että näihin My Way -projektin vetoihin sisältyvät myös kaikki
ESBC PowerAI:n analyysin mukaan tehdyt vedot, jotka ovat kaikki olleet myynnissä myös asiakkaillemme.

On itsestäänselvää, että otoskoon kasvaminen korjaa "kalaonnen" mittarit järkeviin lukemiin. Tiedän, etten tulevaisuudessa saa kahta kalaa tunnissa sinänsä +EV:n tarjoamalta Luhankjärveltä. Varianssi on suuri kalastuksessakin. Mutta pelillä ei ole muistia, eikä onnekaskaan menestys tuo mukanaan "vuoroa hävitä". Luultavimmin pidämme muutaman prosentin etumarginaalin, ja brittisarjojen tuotot lähenevät 4 % per veto tasoa, kun olemme lyöneet Sportmarketin kautta kymmenisen tuhatta vetoa.

Olemme voittaneet Englannin sarjoissa 1980-luvulta lähtien. Voit uskoa tämän, jos Sinua huvittaa. En voi todistaa asiaa yhtä aukottomasti kuin näitä nykyisiä Sportmarket-ajan vetojani.

Analyysi- ja tutkimusetumme on sitä paitsi juuri Englannissa nyt suurempi kuin koskaan. Joten jos jostain syystä et halua hyödyntää Sportmarketilta tarjolla olevia ylimääräisiä ilmaisia sadasosia voittoihisi, parannat menestystäsi myös vaikka pelkästään Veikkaukselle pelatessasi, jos otat näkemyksemme omiesi avuksi. Kätevän tekstiviestipalvelumme voit tilata jo aivan pikkurahalla joko Veikkauksen peleihin tai kansainvälisille markkinoille. Todennäköisimmin alat voittaa rahaa niiden avulla, mutta ainakin menestyksesi paranee.

Jos suhtaudut vedonlyöntiin ammattimaisesti, ymmärrät satunnaisvaihtelun julmuuden ja pelikassasi (sekä psyykeesi) kestää julmatkin häviösarjat, on #Vuoksenmaa premium -palvelumme Sinua varten. Verkkokaupasta webshop.esbc.fi saat aivan kaikkein parhaimmat, valikoiduimmat tuottosijoitukseni. Niitä on kevään 2019 jälkeen löytynyt vain 40 kappaletta, mutta ne ovat antaneet 17 prosentin puhtaan tuoton per veto! Koska Vuoksenmaa-palvelun vedot ovat useimmiten tasoituksellisia Asian Handicap -vetoja, osuu niistä suuri osa, ja pienetkin kertoimet pitävät kassan kasvussa.

Ensi lauantaina Vuoksenmaa palvelussa webshop.esbc.fi on tuottoa lupaava tasoitusveto, joka pettää vain noin kerran viidestä.

VUOKSENMAA: webshop.esbc.fi - vain muutamalla klikkauksella luotto- tai pankkikorttisi avulla.

Kaikkien aikojen syksyn säveliä enteillen kesällä eniten pelattavaa tarjonnut MLS on viime päivinä tarjonnut meille & asiakkaillemme aihetta iloon:

3.8. ESBC Pick of The Day:
Inter Miami -0,5 (4,12) Stake 3/10
Inter Miami +1 (1,60) Stake 7/10
Total stake 10/10 - perfect score

3.8. ESBC We Bet:
Charlotte -1,25 (2,81) Stake 2,4/10

2.8. ESBC Päivän Veto:
FC Dallas alle 0,5 (2,82) Panos 2,8/10

2.8. ESBC Pick of The Day:
Colorado +1 (1,73) Stake 4,9/10

3.8. ESBC We Bet:
DC United -0,25 (2,20) Stake 2,3/10

Kerroinpudotukset niin Pitkävedossa kuin maailmallakin ovat yleisiä pelivalinnoillemme. Veikkaus joutui pudottamaan FC Dallas alle 0,5 kerrointa ja myös maailman suurimman vedonvälittäjän closing linet Inter Miamin pelivalinnoillemme olivat laskeneet radikaalisti suositushetkemme kertoimista: (4,12) → (3,59) & (1,60) → (1,49). Tilaajaksi liittymällä Sinäkin olet ensimmäisten joukossa poimimassa parhaat edut talteen.

Nyt tarjolla on kaksi ESBC Päivän Vetoa Valioliigaan. Veikkaus joutui jo pudottamaan kauden avanneen Fulham - Liverpool suosituksemme toista kerrointa, mutta toisen pelivalintamme kerroin on pysynyt yhä ylikertoimena. Tämän johdosta laskimmekin nyt hinnan 3,88 euroon.

Kestotilaajaksi liittymällä saat molemmat ESBC Päivän Veto -suosituksemme käyttöösi 5,92 € hintaan, kun yksittäisostoina yhteishinta on 10,76 € - säästät saman tien siis 4,84 € / 45 % suositustemme hinnasta. Saat heti tilattuasi katseluoikeuden etusivultamme 'Pitkäveto' -osion alta löytyviin pelisuosituksiin. Tilaajaksi voit liittyä tästä:

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena kaksi ESBC Päivän Vetoa Valioliigaan. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Jos haluat tavoitella pienellä panoksella isoa kalaa, hyödyt eniten Vakioveikkaus-palveluistamme, erityisesti nerokkaasta, parhaimmillaan lahtelaiselle asiakkaallemme P.K.:lle yli 300 000 euron voiton haravoineesta ESBC Vakio Wizardista - nyt Valioliiga-kauden avaava Lauantaivakio 1 jo tarjolla sivuillamme 'Vakio' -osion alla.

Tutustu eri tuotteisiimme sivuiltamme tai kysy niistä emaililla palaute@esbc.fi. Olen varma, että jokin palveluistamme parantaa menestystäsi vedonlyönnissä, onpa pelityylisi ja harrastuksesi aste mikä tahansa.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin kaikkien aikojen syksyyn!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Jorma Vuoksenmaa

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä