Kategoria: Ajankohtaista

ESBC:n asiakkaalle yli 80 000 € ravivoitto!

Peliystävä,

Olemme pitkin syksyä kertoneet uudistuneesta menetelmästämme hevosvedonlyöntiin – Nemesiksestä.

Nemesis on poikinut voittoja hyvällä tahdilla niin yksittäisvedoista, kuin vaikeista kombinaatiopeleistä ja viime viikonloppuna oli jälleen aihetta juhlaan:

Lauantaina 21.11.2020 pelatun Ruotsin T75 jackpot -kierroksen jälkeen asiakkaamme ”J.T.” lähestyi meitä seuraavalla voittokuitilla:

"J.T." oli ESBC:n analyysiin perustuen pelannut isohkon systeemin, joka tällä kertaa palkittiin muhkealla 88533,60 € voitolla!

T75-kierroksen alku ei ollut paras mahdollinen, sillä avauskohteen suosikki Rackham oli isossa ylipainossa ESBC:llä. Se otti kuitenkin laukan ja alipainossa ollut Exaudio Vici voitti lähdön keulasta eli avauskohteeseen pettymys, mutta sen jälkeen saimme juuri meidän suosimia merkkejä:

  • (A+) Devs Daffodil
  • (C+) Opulent Tile
  • (A) Islay Mist Sisu
  • (A) Upper Face

Kuudes kohde oli rivin arvon kannalta ratkaisevin, kun ESBC:n C-hevonen 1 Västerbo Exact (~2%, arviomme 5%) nitisti kierroksen pankin Elian Webin, jota pidimmekin jonkin verran ylipelattuna. Kansa ei löytänyt Västerbo Exactia, mutta Nemesis -tietokantamme mukaan sillä oli kuitenkin kohtuulliset rexratingit, minkä myötä se sai 1/20 shotin.

Asikkaamme "J.T." totesikin kiitospalautteessaan tästä lähdöstä seuraavaa:

"Käpylän raviradalla kulkiessani 7-vuotiaana kumisaappaat jalassa ja vilauttessani pelokkaana edellisviikkoista tallikorttia, jotta pääsin vilpillisesti sisään veloituksetta olin oppinut jo näkemään voittajan loppukaarteessa. Niin nytkin. Elian Web tuli hyvävoimaisena loppusuoralle ja keulan vieressä vastus väsyi. Peli näytti selvältä. Kuin ihmeen kaupalla Västerbo Exact, joka sai sisäradalla unelmajuoksun, kurvasi kolmannelle ja lähti kuromaan johtoa kiinni. 50 metriä matkaa maaliin ja totesin, että Elian Webin kuski oli nukahtanut rattaille ja huomasi vaaran liian myöhään miettiessään jo voittajahaastattelun vastauksia."

(Kuvassa Västerbo Exact on juuri ohittanut Elian Webbin loppusuoralla. lähde: Toto75-studion lähetys)

Päätöskohteeseen tuli sitten perusmerkki, B-hevokseksi rankattu Night Brodde.

Yleisenä ideana hajotusten kannalta painotamme juuri sitä, että tarvitsemme A- ja C-hevosia ja avauskohteen alipainossa olleesta hevosesta huolimatta lopuissa kävi nyt hyvin.

Koko ESBC:n tiimi onnittelee "J.T.":tä ja toivottaa tulevilla kierroksilla myös Sinut tervetulleeksi nauttimaan Nemesiksen hedelmistä!

Tänään keskiviikkona tarjoutuukin heti mainio tilaisuus valjastaa käyttöösi Nemesis-menetelmämme, kun Vermon Toto65-jackpotissa on tarjolla 65 000 € bonus!

Meillä on kahteen lähtöön eri suosikki kuin kansalla, ja lisäksi kierrokselta löytyy paljon alipelattuja yllätysmerkkejä.

Vihjeemme löydät tuttuun tapaan etusivultamme

Kattava vihjepakettimme sisältää kaikkiin 65-lähtöihin prosenttiarviot, kaksarirajat, oleellisimmat kommentit, rankingit. Lisäksi saat päivän duon kerroinrajat, ohjeita hajotuksiin ja pelikohteet joiden arvioimme jäävän edulliseksi.

ESBC:n analyysi on jyrännyt myös muilla rintamilla viime aikoina. NFL:ssä Jorma Vuoksenmaan Colossus-kimppa sai kiinni upeasti jopa 23 000 € voiton vain 12,80 € kokonaispanoksella.

Kotimaisen Liigan puolella oli eilen aihetta juhliin, kun asiakkaamme lunastivat isosti Kärppien 3-6 voitolla, sekä KalPa:n 3-4 yllätyksellä Lukosta.

Vermon jackpotin ohella pääsetkin tänään hyödyntämään ESBC:n analyysia mm. Liigassa, Vakion 40 000 € bonuskierroksella, Colossuksen kimppapeleissä ja Mestarien liigan lohkovaiheen yksittäisvedoissa!

Vakion bonuskierroksen kunniaksi nyt on saatavilla poikkeuksellisesti myös ESBC Vakiolinja tutun ja turvallisen ESBC Vakio Wizardin lisäksi!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä