Kategoria: Ajankohtaista

EM-kisoille täydellinen avaus - vielä ehdit mukaan

Järkipeluri,

Innolla odottamamme EM-kisat saivat täydellisen startin meillä ja asiakkaillamme.

Tänään Huuhkajien historialliset kisat saavat jatkoa Venäjällä ja otteluun on tarjolla muhkeat edut niin Pitkävedosta kuin maailmaltakin.

Avausottelusta Pitkävedon puolella ESBC Päivän Vetona oli muhkea 9/10 kokonaispanostuksen suositus, josta lunastimme 21,78 yksikköä:

Seuraavana päivänä juhlamme jatkuivat kansainvälisillä markkinoilla, kun
ESBC Pick of The Day suosituksemme Belgia - Venäjä otteluun oli harvinaisen mittava 15/10 panostus, jolla lunastimme 30,2 yksikköä.

Huuhkajien ja Suomen historiallinen avausottelu sai traagisen käänteen Eriksenin surullisen kohtalon myötä, mikä myös himmensi voiton makua. Tulos kuitenkin sopi Suomen lisäksi meille ja asiakkaillemme.

Kolmas ja neljäs kisapäivä eivät olleet meille ja suosituksillemme suotuisia, mutta eilen "kuoleman lohkon" avauspäivältä lunastimme taas vastapainoksi molemmista otteluista mittavasti.

ESBC PowerAI sai tulikasteensa viime EM-kisoissa 2016 - palautusprosentti 127,3 %.
Sen jälkeen jalkapallon MM-kisat 2018 - palautusprosentti 109,0 %.
Viimeisimpänä juuri päättyneet jääkiekon MM-kisat - palautusprosentti 126,0 %

Olitko Sinäkin mukana?

Nyt voit joka tapauksessa liittyä EM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihin etusivultamme.
EURO 2020 -High Roller -tilaajana saat analyysimme ja kerroinrajamme sekä kommentit sen hetkisistä eduista aina heti analyysimme valmistuttua.

Olemme toki olleet myös onnekkaita lyhyissä otoksessa, sillä pelisuositustemme odotusarvot eivät ole olleet keskimäärin noin korkeita. Hyvää onneamme on kuitenkin auttanut kova työ - kuten sillä on tapana auttaa elämässä yleisestikin.

Huolellinen ja ainutlaatuinen esianalyysimme "once in a lifetime" kokoonpanoilla pelattaviin lyhyisiin arvoturnauksiin yhdistettynä ESBC PowerAI:n kykyyn reagoida kisoissa nähtyihin peliesityksiin oikein - ja tarvittaessa radikaalistikin - tekee arvoturnauksista meille erityisen edullisia kohokohtia.

"Onnellamme" on tapana realisoitua arvoturnauksissa.

Sen sijaan tässä 19.4.2021 julkaisemassamme "välitilinpäätöksessä" onnen osuus on valtavasti vähäisempi.

Kaikkien ESBC:n (14.4.2021 asti) julkaisemien 9 979 ESBC PowerAI -menetelmäämme pohjautuvien pelisuositusten tarjoama nettotuotto per veto on ollut 3,6 %.

Pelisuositustemme kertoimilla on myös tapana laskea kohti kerroinrajojamme ottelun alkua kohden. Vedonlyönnissä yhtenä yleisenä mittarina vetojen edullisuuden arvioimisessa käytetty ns. closing line value onkin pelisuosituksillamme mainio.

Tässä esimerkkinä jääkiekon MM-kisoista Sveitsi - Slovakia ottelu Pitkävedon puolelta:

27.5. ESBC Päivän Veto:
Sveitsi - Slovakia Yli 4,5 (1,93) Panos 4,1/10
Sveitsi yli 3,5 (3,05) Panos 1/10
Slovakia yli 2,5 (3,35) Panos 1/10 x

Jonkin aikaa tilaajillemme suosituksen lähettämisen jälkeen kahden suosituksemme kertoimet ovat "harmaana" eli Veikkaus harkitsee kertoimien pudottamista. Lisäksi Vieras yli 2,5 kerroin on tuolla hetkellä jo laskenut 3,15. Veikkaus laski kahden muunkin suosituksemme kertoimia ja lopulliset olivat 1,83 ja 2,95. Keskimäärin tilaajiemme suosituksillamme poimimat kertoimet olivat tämän ottelun kohdalla jopa noin 5 % korkeammat, kuin lopulliset kertoimet eli closing line. Vedonlyönnissä 5 % ero on valtava ja se tarkoittaa käytännössä eroa voitollisen odotusarvon vedon ja tappiollisen odotusarvon vedon välillä.

Tilaajanamme saat pelisuosituksemme 15 min ennen kuin ne tulevat yleiseen myyntiin. Näin pääset poimimaan parhaat tarjoukset talteen ennen yleisiä kerroinpudotuksia.

Suositut SMS-tilauspalvelumme ovat lisäksi selvästi edullisin ja kätevin tapa päästä pelisuositustemme kyytiin ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day. Tilaajana saat kisojen parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset ennen suositustemme yleiseen myyntiin menemistä. Tilaajana säästät myös selvää rahaa ja kestotilaajana säästösi on todella merkittävä.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena sekä ESBC Päivän Veto että ESBC Pick of The Day Huuhkajien otteluun. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tähänastinen tuloksemme erittäin mittavassa viiden vuoden ja noin 10 000 vedon sarjassa ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Lyhyissä arvoturnauksissa sattumalla on sormensa merkittävästi pelissä. Lisäksi urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Jos uskot samaan kuin me, ja siihen että voimme olla Sinulle hyödyksi, niin tervetuloa mukaan!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

P.S. Muista, että voit hyödyntää analyysiämme myös Colossusbetsin poolipeleissä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä