Kategoria: Ajankohtaista

Elvis loisti Vegasissa - kuinka paljon sinä voitit?

Peliystävä,

onnittelut taas kerran voitoistasi. NHL-kausi 2019-2020 on ollut asiakkaidemme riemujuhlaa heti startista ja la-su-yönä siihen kirjoitettiin jälleen uusi kappale.

Julkaisimme NHL-kierrokselle pelisuositukset yhteensä kuuteen otteluun, joista kirkkaimpana helmenä ESBC Päivän Veto -tilaajille lähti pelivalinta otteluun Vegas - Columbus.

Kyllä, tiesimme että Blue Jacketsin riveistä puuttuvat Brandon Dubinsky, Dean Kukan, Ryan Murray, Josh Anderson, Cam Atkinson, Oliver Björkstrand, Alexandre Texier ja Joonas Korpisalo.

Kun olimme ottaneet huomioon loukkaantumiset sekä muut ottelun voimasuhteisiin vaikuttavat seikat, oli Columbus mielestämme vain 36% altavastaaja Vegasissa.

ESBC Päivän Veto -tekstiviesti lähti asiakkaimmelle lauantaina klo 14:04. Ja näytti tältä:

160 merkin tekstiviestiin ei mahdu kuin yksinkertainen pelisuositus, joten usein nettisivulta löytyvässä picksissä ohjeistamme asiakkaitamme vielä edullisempiin pelikokonaisuuksiin. Niin tälläkin kertaa, kun Vegasin jäämisestä alle 1,5 maaliin oli tarjolla huikea kerroin 6,80!

Jos jaksoit klikata muutaman kerran lisää ja pelasit ohjeidemme mukaan, niin jäit voitolle jopa 11,8 yksikköä!

Veikkaus otti päivän mittaan urhoollisesti peliä vastaan Columbukseen, mutta joutui lopulta klo 19 illalla pudottamaan Columbuksen kertoimen. Tässä vaiheessa ESBC:n asiakkaat olivat kuitenkin jo hyvin ehtineet poimia salkkuunsa tämän mainion pelikohteen.

Itse ottelussa peli pysyi tapahtumiltaan tasaisena toisen erän puoliväliin asti, jonka jälkeen Columbus alkoi jo suojella 0-2 vierasjohtoaan. Vegas oli lopussa yritteliäämpi, mutta Elvis Merzlikins Columbuksen maalilla pelasi mainiosti ja kauden 1. nollapelillään ohjasi ESBC:n asiakkaat lunastusluukuille.

Jos haluat liittyä mukaan ESBC Päivän Veto -asiakkaaksi, niin se onnistuu täältä täältä!

ps. ESBC:n NHL-analyysi jyrää myös muilla rintamilla. Joulun alla saimme kiinni 24000 € voiton ja ESBC:n arvioilla tehty ColossusBets-kimppa ottaa taatusti yksinään jälleen maksimivoiton ensi yönä P4-monivedosta. Winnipeg-peli su-iltana on tukossa. Tuukka Raskin torjuma 2-2 NYI - Boston tasapeli oli voiton avain tässä pelimuodossa.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä