Kategoria: Ajankohtaista

Alkuviikon katsaus 07/2021

Peliystävä,

tuleva viikko tarjoilee mukavasti pelattavaa järkipelureille, varsinkin kun Mestarien liigan kutkuttavat jatkopelit käynnistyvät. Lisäksi mittava kattaus meidän ja asiakkaidemme lempisarjoihin kuuluvia Liigaa ja NHL:ää.

Tiistaina pelataan kaksi ottelua Mestarien liigaa ja vastakkain ovat heti suurseurat Barcelona ja PSG. Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet viime vuosina runsasmaalisia, mutta miten käy nyt? Maalimääriä onkin mielenkiintoista puntaroida tiistain Monivedossa ja ottelun voittajaa vaikkapa Colossuksen Pick 8 -pelissä.

Tiistain kamppailua odotellessa voi fiilistellä tällä parin vuoden takaisella koosteella, jossa Barca murskasi PSG:n 6-1:

Keskiviikkona tulessa ovat otteluparit Porto - Juventus ja Sevilla - Dortmund. Kotimaisessa liigassa on puolestaan iso kuuden ottelun kierros ja pääset hyödyntämään ESBC:n asiantuntemusta esimerkiksi SuperMonivedossa.

Torstaina katseet voi kohdistaa NHL:ään, jossa on tarjolla 10 ottelun mehukas kattaus. Meillä on kaikki syyt olettaa, että myös torstailta löydämme edullista pelattavaa NHL:ään asiakkaillemme. Illan mielenkiintoisin ottelu on Dallas - Tampa Bay, jossa kohtaavat viime syksyn finalistit. Saako Dallas revanssia vai pitääkö Lightning yliotteensa?

Perjantai on tällä viikolla puolestaan liigajännäreiden juhlaa. Arkipäivät huipentuvat otteluun Tappara - Lukko, joka on myös TV-otteluna. ESBC:n tarkka analyysi tuohon otteluun löytyy tuttuun tapaan sivultamme perjantain iltapäivän aikana, varmistuneiden kokoonpanojen julkaisun jälkeen.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä