Kategoria: Ajankohtaista

+40 000 € UCL-Vakiossa & tilauspalvelumme tarjoushinnoin

Tervehdys järkipeluri,

Veikkaus jakaa Mestarien liigan Vakiossa 40 000 € ilmaista rahaa, minkä myötä kierros on selvästi tavanomaista edullisempi. Lisäksi puolellamme on mittavia etuja pelijakaumien vääristymienkin kautta.

Nyt on oiva paikka ottaa maksimaalinen ilo irti ESBC PowerAI:n ainutlaatuisesta ja tarkasta Mestarien liigan analyysistä myös Vakion puolella. Bonuksen kunniaksi poikkeuksellisesti myös ESBC Vakiolinja tänään tarjottimella ESBC Vakio Wizardin lisäksi. Lisäksi Mestarien liigaa myös mittavat vääristymät puolellemme tarjoavassa SuperMonivedossa. Molemmat Vakio-tuotteemme löydät tutusti 'Vakio' -kohdan alta ja ESBC Mini-Mani-Monin 'Moniveto' -kohdan alta etusivultamme >>

Ilmaisvihje Vakioon

FC Midtjylland - Ajax: 22,7 % - 22,1 % - 55,2 %

FC Midtjylland on Mestarien liigan tulokas ja kuuluu ESBC PowerAI ratingin kellarikerrokseen hyvin heiveröisellä pelaajamateriaalilllaan. Ajax puolestaan on kehittynyt viime kausina, kun nuoret ja lupaavat pelaajat ovat ottaneet kehitysaskeleita manageri ten Hagin osaavissa käsissä. Joukkue on ollut enemmän kuin osiensa summa. Ajax on Mestarien liigan standardeilla juuri yli keskitason joukkue. Tänään FC Midtjyllandin yllätysmahdollisuudet ovat kuitenkin roimasti tavanomaista suuremmat, sillä Ajaxin kokoonpanotilanne on todella heikko. Mainio ykkösvahti Onana on sivussa ja lisäksi puuttuu myös ok-tasoinen veteraani varavahti Stekelenburg, näin ollen maalille joutuu rutkasti heikompi vasta 19-vuotias Scherpen. Lisäksi kärjestä hyökkäyspelin avainpelaaja Tadic sivussa ja keskikentältäkin Klaassen. Vakiossa Ajax on saanut liikaa luottoa (62 % tämän kirjoitushetkellä), mutta vaikeissa kombinaatiopeleissä todennäköisimpien merkkien kautta kulkee paljon edullisimpia rivejä, vaikka ne itsessään laskennallisesti ylipelattuja olisivatkin. Kombinaatiopeleissä rivin odotusarvo on ainoa lopulta merkitsevä asia ja tällä kierroksella Ajaxin kautta kulkee valtaosa edullisimmista riveistä. Ajax on kelpo runkomerkki pienempiin peleihin. Suurempia pelikokonaisuuksia rakentaessa kannattaa käyttää 1X-merkkejäkin, mutta jättää Ajax ylipainoon. Toisinsanoen pelata sitä selvästi yli 55,2 %:iin riveistä."

Viime kierroksella ESBC Päivän Veto -tilaajamme lunastivat Mestarien liigassa tällä vedolla:

Avauskierroksella puolestaan ESBC Pick of The Day -asiakkaamme pääsivät iloitsemaan harvinaisen mittavan panostussuosituksemme osumisesta täydellisellä tuloksella:

Tänään luvassa on todella huimaa jalkapalloviihdettä, kun juuri Atalanta ja Liverpool kohtaavat ottelussa, jonka ei pitäisi jättää ketään kylmäksi - ei myöskään meitä järkipelureita, sillä ottelusta löytyy ylikertoimista pelattavaa. Tarjoamme tilauspalvelumme nyt tarjoushinnoin, jotta mahdollisimman moni pääsisi jännittämään edullista vetoakin tuohon "TV-otteluun".

Tarjoushintojen lisäksi pääset hyötymään heti myös tilaajien ilmaisvihjeestä illan Mestarien liigaan. Viimeksi sunnuntaina ESBC Päivän Vedon tilaajien ilmaisvihjeenä olivat kerroinrajamme tulosvetoon: Manchester U - Arsenal 0-1 kerroin 15,24! (kerroinrajamme 13,4)

Suositut sms-palvelumme - helpoin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä - nyt tarjoushinnoin

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 24,88 € / 7 viestiä (Norm. 28,88 €)
 • 78,88 € / 30 viestiä (Norm. 88,88 €)

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 20 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 50 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 28,88 € / 7 picks (Reg. 34,88 €)
 • 98,88 € / 30 picks (Reg. 128,88 €)

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 20 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 50 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi vasta, kun suosituksemme on jo tehty, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä jo aktiivisena nähtävillä ESBC Päivän Vetoja kaksi Mestarien liigaan, joista toinen tilaajille ilmaisvihjeenä. Myös yksi Pick of The Day illan kierrokselle. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä