Kategoria: Ajankohtaista

Liigassa lähes uskomaton ilta (6,00) & (5,50)!

(Julkaistu 19.3. - päivitetty 30.3.)

Tervehdys järkipeluri,

Ylpeyden aiheemme ja menestyksemme kulmakivi ESBC PowerAI on viime aikoina raksuttanut asiakkaillemme ja meille muhkeaa tiliä joka puolelta. Liigan menestyksestä lähestyimmekin Sinua viimeksi pari viikkoa sitten näin: Liigassakin ESBC PowerAI tahkonut tiliä.

Tiistaina tärähti sitten toden teolla ikimuistoinen pommi.

ESBC PowerAI ja kertoimenlaskijamme olivat suosikkeina kauteen lähteneiden suurseurojen Lukon ja Kärppien menestysmahdollisuuksista piskuisia Jukureita ja Sportia vastaan varsin eri linjoilla vedonlyöntimarkkinan kanssa. Ilahduttavasti Veikkauksen kertoimenlaskijat olivat vielä markkinaakin negatiivisempia Jukurien ja Sportin mahdollisuuksien suhteen ja pääsimme iskemään ylivoimaisesti maailman korkeimpiin kertoimiin yllättäjille - mataliin osumistodennäköisyyksiin nähden mittavilla panostuksillakin.

16.3. ESBC Päivän Veto:
Jukurit (5,50) Panos 3,6/10
Kärpät alle 1,5 (5,30) Panos 1,1/10

Täydellinen tulos (5 - 1)

(Kuvakaappaus: cmore.fi)

Kärpät avasi ottelun nopealla 0-1 maalilla, mutta Jukurit ei siitä hätkähtänyt vaan otti ohjat käsiinsä ja 2.erän alussa Atte Mäkinen pääsi tuulettamaan vetomme ratkaissutta voittomaalia. Jukurit lähti peliin toki meidänkin arviomme mukaan todella selvänä altavastaajana, vaikka kokoonpanotiedot nostivatkin sen osakkeita radikaalisti, kun Kärpiltä avainmiehistä sivussa olivat Kunyk, Jokinen, Mikko Niemelä ja Heshka sekä maalillakin selvästi heikompi kakkosvahti Annunen. Jukurit käytti tilaisuuden täydellisesti hyväkseen ja voitti jopa ESBC PowerAI xG:kin ottelussa 2,49 - 1,93.

16.3. ESBC Päivän Veto:
Sport (6,00) Panos 2,8/10
Tasapeli (5,30) Panos 2,2/10
x

Täydellinen tulos (1 - 4)

(Kuvakaappaus: cmore.fi)

Lukkokin pääsi ikävästi, joskin odotetusti ja ansaitusti 1-0 johtoon 1.erässä, mutta sen jälkeen Sportin maalilla Hovinen pisti luukut kiinni pelaten todellisen unelmaottelun. 3.erässä Sport alkoikin takomaan maaleja eikä makoisa voittomme ollut enää uhattuna. Kuvassa vielä rohkeimmatkin asiakkaamme palkittiin, kun Sport ehti juuri ennen summeria pistämään vielä tyhjään Lukko-maaliin neljännen osuman. Varsinaiseen pelisuositukseemme se ei vaikuttanut, mutta kerroinrajojamme hyödyntävät asiakkaat olivat voineet poimia todella korkean odotusarvon korkeakertoimisen Sport yli 3,5 (11,50) vedonkin salkkuunsa. (kerroinrajamme sille oli vain 8,3).

Huimassa voittokulussamme on toki hyvää onneakin mukana, mutta menestys on ollut mainiota ESBC PowerAI:n vuoden 2016 lanseerauksesta lähtien. Uskomme menetelmäämme ja tekemiseemme sekä menestykseen myös tulevaisuudessa. Sijoitammekin siksi aina arvioidemme mukaan omilla rahoillammekin - suhteellisen mittavin panostasoinkin.

Keskiviikkona saimme osumille jatkoa näillä:

17.3. ESBC Päivän Veto:
Ässät (2,85) Panos 2,5/10 &
Ässät -1 (4,20) Panos 0,7/10 x &
Ässät -2 (7,20) Panos 0,5/10 x &
Ässät yli 2,5 (2,30) Panos 0,6/10 x
(1 - 0)

Ässät sai yrittää lopussa vielä lähes kolme minuuttia toista ja myös -1 vetomme kotiin tuovaa osumaa tyhjiin, mutta tällä kertaa ei maistunut. Siltikin neljän vedon 4,3/10 panostuksista toi pääpanostuksemme mukavan 7,13 -yksikköä takaisin.

17.3. ESBC Päivän Veto, ilmaisvihje:
JYP (4,60) Panos 1,3/10
x &
Tasapeli (5,60) Panos 0,2/10

(1 - 1)


Viime hetken ilmaisvihjeemme JYP:n venymisestä venyi tällä kertaa sivuosumaan tasapelillä.

Sen sijaan mittava panostuksemme Pelicansin puolesta X & 2 vedoin ei tällä kertaa kestänyt lunastusluukulle asti, vaikka meidän ja asiakkaidemme iloksi Pelicans pääsikin turvallisen tuntuiseen 0-2 johtoon toisen erän alussa. Joku radioselostaja ammoisina aikoina SM-liigakierroksella totesikin vastaavassa tilanteessa, että "Kahden maalin johto on jääkiekossa vaarallisin". Meidän omat tutkimuksemme ovat kuitenkin aukottomasti osoittaneet tuon näkemyksen vääräksi ja mm. kahden maalin tappiotilanne on selvästi vaarallisempi. Tällä kertaa kuitenkin Lukko loi uskoa kyseiselle selostajalle viimeistelemällä 3.erässä 3-2 inversion. Vaikka makoisa ja 0-2 tilanteessa erittäin todennäköinen lunastus karkasikin käsistämme, niin tunsimme olomme silti erittäin mukaviksi vetojemme kyydissä jälkikäteenkin, sillä ottelun ESBC PowerAI xG:t olivat jopa 2,44 - 2,89 Pelicansille. Meidän arviossamme Lukko oli ottelun suosikki, joten tuollaiset xG-lukemat kertovat, että pitkässä juoksussa etumme realisoituu korkojen kera.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of The Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä