Kategoria: Ajankohtaista

40 000 € ilmaista rahaa jaossa Liigan SuperMonivedossa

Järkipeluri,

Liigan SuperMonivedossa jaossa 40 000 € ilmaista rahaa. Kierrokselta löytyy yksi korkean edun ideajoukkue ja yhden ottelun maaliodottaman kautta tarjolla mainio kulmakivi kierroksen edullisille riveille.

ESBC Monivetolinjan ja ESBC Mini-Mani-Monin löydät tutusti etusivultamme >>

Liigasta myös mainiota pelattavaa Pitkävedossa. Lue lisää meilin lopusta ja säästä ryhtymällä ESBC Päivän Veto -tilaajaksi. Lisäksi sivuillamme myös tässä ilmaisvihjeenä olevaan TPS - JYP otteluun tarjolla ilmainen ESBC Analyysi.

Ilmaisvihje: 4. TPS - JYP

Kalle Kaskinen jatkoi TPS:n valmentajana, mutta joukkue ajautui syöksykierteeseen ja mies sai lähtöpassit. Tilalle tuli aikoinaan JYP:ssä hyvää jälkeä tehnyt Virtanen. Uppoavan laivan ja pelaajien itseluottamuksen pelastaminen on kuitenkin erittäin haastava tehtävä. Alkukausi sujui varsin hyvin odotustemme mukaisella keskikastin tasolla pelillisesti, mutta kun tulokset olivat todella surullisia, niin viime aikoina tämä on näkynyt jo räikeästi pelinkin tasossa ja joukkue on kriisissä. ESBC PowerAI rating on myös pudonnut radikaalisti. Valmentajanvaihdoskaan ei ole alun piristysruiskeen jälkeen muuttanut heikkoa kurssia ja TPS kuuluukin jopa heikoimpien joukkueiden joukkoon.

Pekka Tirkkonen tuli JYP:in peräsimeen pariin potkuihin päättyneen Sveitsin ja Saksan kiertueen jälkeen. Tälle kaudelle odotimme viime kauden keskikastin suoritustason pitämistä uudessa komennossa. Viime kauden epäonnen normalisoituessa selvää parannusta kuitenkin oli tuloksellisesti luvassa. Alkukausi sujui odotetulla keskikastin tasolla. Tomasek menetettiin, mutta kun tilalle saatiin Palmu ja Julius Honka, niin nettovaikutus oli positiviinen. Palmu on osoittautunut etenkin odotuksiakin arvokkaammaksi. Viime aikoina JYP on nostanut selvästi pelin tasoaan ja sen myötä ESBC PowerAI ratingiäänkin rutkasti.

JYP heikkenee avainhyökkääjien maajoukkuetehtävistä radikaalisti ja maalillakin aloitusvuoron saa liigadebyytissään kokematon ja heikko Parkkinen. Näistäkin lähtökohdista JYP on silti selvästi vahvempi joukkueista ja TPS:n pelin ollessa kotiotteluissaan poikkeuksellisen heikkoa, on JYP selkeä suosikki. Maaliodotus on korkea 5,35, vaikka JYP:ltä maalintekovoimaa roimasti onkin sivussa, sillä Parkkinen maalilla nostaa TPS:n maaliodotusta selvästi. TPS on jäänyt alipelatuksi, joskin myös JYP nollapelit ja maalirikkaat voitot palkitaan. 1-1 edullisin yksittäinen pelitulos.

1X2-todennäköisyydet: 32,3 % - 23,0 % - 44,7 %. Parhaat yksittäiset tulokset järjestyksessä: 1-1, 0-3, 5-2, 3-0, 3-6, 4-1. Voit kierrättää myös seuraavia tuloksia riveissäsi: 0-4, 0-1, 2-5, 5-1, 2-0, 0-2, 2-6, 5-3, 2-1, 1-5, 4-4, 1-4.

Suosittujen SMS-tilauspalveluidemme avulla saat analyysimme ja pelisuosituksemme yksittäisvetoihin käyttöösi helpoiten ja edullisimmin:(kun hyvää pelattavaa on tarjolla tähän aikaan vuodesta erittäin paljon, niin sivujamme kannattaa myös seurata, sillä osa hyvistä ideoistamme tulee tarjolle ESBC Vetolinja ja ESBC We Bet -suosituksina.)

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi vasta, kun suosituksemme on jo tehty, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä tarjolla kaksi mainiota ESBC Päivän Vetoa Liigaan, joissa maajoukkuetehtävät ja loukkaantumiset näyttelevät avainroolia. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä