Kategoria: Ajankohtaista

30 000 € ilmaista rahaa UCL monivedossa & oivat vedot myös

Järkipeluri,

Mestarien liigan jännittävät ratkaisevat 2.osaottelut tarjoilevat jännityksen ohella 30 000 € ilmaista rahaa. Toinen tämän illan otteluista tarjoilee kierroksen ehdottoman ideajoukkueen, mutta onko kannattava valinta kulmakiveksi Chelsea, Dortmund, Benfica vai Club Brugge?

ESBC Mini-Mani-Moni tarjoilee ESBC PowerAI -analyysiin, pelijakaumiin ja yleiseen kombinaatiopelien osaamiseemme perustuvat pelisuositukset. Löydät sen tutusti etusivultamme

Neljän pelin joukosta ESBC PowerAI on löytänyt peräti kolmesta hyvin mittavien panostuksien edut 8/10, 8,5/10 ja 10,5/10. Superseurojen taisto Bayern München - Paris SG yksi näistä kolmesta herkkupalasta, jotka kaikki ovat ESBC Pick of The Day -pelisuosituksia.

Yksittäin ostettuina hinnaksi tulisi 7,88 € + 8,88 € + 9,88 € = 26,64 €, kun kestotilauksen tekemällä saat kaikki vain 4,30 € / kpl hintaan eli:

Säästösi saman tien näistä kolmesta ison panostuksen ideastamme on jopa
13,75 € / 52 % = ilmainen lounas.

Tilaa ESBC Pick of The Day täältä

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'International products' -osion alta.

Tämän viikon parien 1.osaotteluissa pääsimme asiakkaidemme kanssa juhlimaan näillä:

14.2. ESBC Pick of The Day:
Bayern Munich -0,25 (2,20) Stake 4/10

15.2. ESBC Pick of The Day:
Benfica -0,25 (1,63) Stake 5,9/10
Over 2 (1,45) Stake 3,3/10 -

15.2. ESBC We Bet:
Dortmund - Chelsea Under 2,5 (2,00) Stake 2/10

Viime viikko sai oikein kivan lopetuksen NHL:n ja sunnuntain jalkapallon säestyksellä:

5.3. ESBC Pick of The Day:
Carolina -2,5 (3,73) Stake 5,5/10

5.3. ESBC Pick of The Day:
AS Roma 0 (1,83) Stake 6,5/10

5.3. ESBC Pick of The Day:
Inter -1 (1,61) Stake 6,4/10

5.3. ESBC We Bet:
Liverpool +0 (1,78) Stake 2/10

5.3. ESBC We Bet:
Real Betis +0,75 (1,89) Stake 1,7/10

4.3. ESBC We Bet:
Florida -2,5 (4,05) Stake 2,2/10

4.3. ESBC We Bet:
Dallas -2 (4,32) Stake 2,4/10

3.3. ESBC We Bet:
Calgary - Toronto
Under 6,5(60min) (1,88) Stake 5,9/10

NHL:n ensi yön mittavasta kattauksesta jo muutama pelivalintamme tarjolla ESBC Vetolinja ja ESBC We Bet -suosituksina. Löydät ne tutusti 'Pitkäveto' ja 'International products' osioiden alta etusivultamme

Poimittavissa sivuiltamme myös ainekset ilmaiseen lounaaseen:Yksittäisistä voitoista iloitsemisen lisäksi oleellista on voida iloita myös pitkän tähtäimen tuloksesta.

Viime vuoden lopulla tekemässämme kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä erittäin mittavassa 14 409 vedon otoksen yhteenvedossa palautuksemme oli 103,3 % per veto - sekään ei silti ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Tärkeää on myös muistaa, että voitollisen odotusarvon vedoillakin kohdalle sattuu väistämättä pitkän aikavälin nousujohteisuuden sekaan myös uskoa analyysiin ja pelikassaa koettelevia syöksyjä. Tästä noin 10 000 ensimmäisen ESBC PowerAI pelisuosituksen kuvaajasta voi löytää muutamankin noin 100 yksikön jyrkän alamäen.

Muista siis aina sijoittaa vain summilla jotka voit mielenrauhasi säilyttäen hävitäkin ikävien epäonnisten jaksojen sattuessa väistämättä jossain vaiheessa kohdalle.

Lisäapua pelimenestykseesi voisi teoriassa tuoda myös Sportmarket. Se on betbroker-palvelu, joka toimii samaan tapaan kuin hotellien, lentojen tai lainakorkojen kilpailutuspalvelut. Sivusto etsii vedolle maksimikertoimen, eikä tiliä suljeta pelimenestyksen myötä. Pelikassa olisi yhdessä paikassa, mikä helpottaisi käytännön asioita.

Lisäksi kun teoriassa saisit aina maailman parhaan tarjouksen, niin korkoa korolle -ilmiö auttaisi Sinua pitkässä juoksussa valtavasti.

Lue vedonlyöntioppia -artikkelimme asiasta, joka konkretisoi hyödyn suuruuden:

My Way blogista voit seurata Jorma Vuoksenmaan pelimenestystä Sportmarketin myötävaikutuksella:


Ota haltuun ja hyödyksesi myös ESBC - YouTube ja ESBC - Podcast.

Uusimmat jaksot:

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä tarkasta ESBC PowerAI-analyysistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 33,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena 3 x ESBC Pick of The Day Mestarien liigaan muhkeilla panostuksilla. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä