Kategoria: Ajankohtaista

30 000 € bonusta & muhkeita etuja pelijakaumienkin virheistä

Tervehdys järkipeluri,

Tänään Veikkaus jakaa 30 000 € ilmaista rahaa mielenkiintoisessa Monivedossa, jonka helmenä FIFA - Club World Cupin finaali Bayern München - Tigres UANL. Tuo ottelu tarjoileekin meille harvinaisen edullisia pelituloksia, kun kansan kupongeilta ovat jääneet tietyt lukemat todella pahasti paitsioon.

Haastavat cup-ottelut Englannista ja Espanjasta täydentävät kattauksen. Kaikista kohteista löytyy erinomaisia pelivalintoja - ja kierrokselle myös selkeä kantava teemakin.

ESBC Mini-Mani-Monin ja kaikki muutkin pelisuosituksemme löydät tutusti etusivultamme >>

Asiakkaamme ovatkin päässeet juhlimaan cupeissa tällä viikolla jo yksittäisvetojen puolella:

10.2. ESBC We Bet:
Sevilla 0 (2,59) Stake 1,2/10 &
Under 2,75 (1,87) Stake 2,1/10

Perfect score
(2 - 0)

10.2. ESBC Viihdevedossa kerroimme:
Optimaalinen pelikokonaisuus kansainvälinen tarjonta huomioiden:
Ensimmäinen maali: Ei maalia (18,50): 0,2/10
Atalanta -1 (2,71): 1/10
(3 - 1)

Heti huomenna edulliset bonuskierrokset saavat jatkoa, kun Liigan SuperMonivedossa on 40 000 € bonusta jaossa. Pelisuosituksemme siihen tulee tarjolle huomenna iltapäivällä heti, kun saamme kokoonpanojen julkistamisen jälkeen analyysimme valmiiksi. Muista siis huomennakin vierailla sivuillamme ja olla mukana hakemassa omaa osaasi bonuspotista.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of The Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

P.S. Muista, että voit hyödyntää analyysiämme myös Colossusbetsin poolipeleissä. Kerroimmekin NHL-kauden alkaessa, että Colossusbetsin poolipeleissäkin on hyvä hyödyntää analyysiämme kenties selvästi heikomman jääkiekkotuntemuksenkin omaavaa pelaajapopulaatiota vastaan. Lue lisää täältä: Colossusbets-NHL - meidän peli

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä