Kategoria: Ajankohtaista

+100 000 € MM-karsintojen Vakiossa - ESBC PowerAI avuksesi

(Julkaistu 27.3. - päivitetty 28.3.)

Tervehdys järkipeluri,

Odotetut MM-karsinnat on potkaistu käyntiin tällä viikolla ja tänään viikko huipentuu Vakion
100 000 € bonuskierrokseen. Illan toisena herkkuna ja osana Vakiotakin toki Huuhkajien toinen karsintaottelu Ukrainassa - jatkuuko huima Pukki-party haastavassa vieraspelissäkin?

ESBC Vakio Wizard tarjoaa helposti yksilöllisesti generoituja viisaita haravasuosituksia ja
ESBC Vakiolinjalta saat tarkat ESBC PowerAI:n 1X2-arviomme kaikkiin otteluihin sekä strategisen pelisuosituksen.

Ukraina - Suomi otteluun kisastudioihin edullista lisäjännitystä Vakion ohella voi hakea myös Monivedosta, jossa Huuhkajien pelistä löytyvät kierroksen edullisten rivien kulmakivet.

Vertaamme pelijakaumia ESBC PowerAI:n tarkkoihin kerroinrajoihin kaikille yksittäisille tuloksille ja kerromme sinulle ESBC Mini-Mani-Monissa parhaat pelivalinnat ja lisäksi strategiset ohjeet, joilla rivien odotusarvot ja osumistodennäköisyydet ovat edullisimmillaan. ESBC Mini-Mani-Monin ja kaikki muutkin pelisuosituksemme löydät tutusti etusivultamme >>

Ylpeyden aiheemme ja menestyksemme kulmakivi ESBC PowerAI on osoittanut viime aikoina arvonsa kautta linjan.

MM-karsinnat avannut Pukki-party -vetomme Pukin tasan yhden maalin tekemiselle kertoimella (3,60) Huuhkajien avausottelussa näytti kotvasen aikaa erittäin lupaavalta, mutta vetomme kannalta Pukki-party yltyikin liian koviin sfääreihin pelikellon näyttäessä 77' - Suomen ja Huuhkajien kisatoiveiden kannalta sen sijaan mainioihin sfääreihin. Myös maailmalle pelaamamme under-veto puri pölyä tällä kertaa.

Toisin oli heti torstaina, kun pääsimme hymyilemään vetojemmekin osumisen puolesta Saksan selättäessä Islannin ja päivän toisenkin pelivalinnan nasahtaessa kohdilleen Kreikan venyessä tasapeliin Espanjan vieraana.

25.3. Pick of The Day:
Germany -2,25 (1,93) Stake 4,5/10 &
Draw (9,71) Stake 0,3/10
x

(3 - 0)

(Kuvakaappaus: German football)

Kuvassa Gündoganin 2.puoliajan alussa laukomana pallo vetomme vaatiman kolmannen kerran Islannin maalissa ja maa selällään kuin maalivahti Halldorsson.

25.3. ESBC We Bet:
Spain - Greece Draw (6,64) Stake 0,5/10

(1 - 1)

Täältä voit lukea lisää aiemmasta jalkapallomenestyksestä: ESBC PowerAI:n sadonkorjuuta jalkapallon puolelta.

Huimassa voittokulussamme on toki hyvää onneakin mukana, mutta menestys on ollut mainiota ESBC PowerAI:n vuoden 2016 lanseerauksesta lähtien. Uskomme menetelmäämme ja tekemiseemme sekä menestykseen myös tulevaisuudessa. Sijoitammekin siksi aina arvioidemme mukaan omilla rahoillammekin - suhteellisen mittavin panostasoinkin.

Menestyksemme kunniaksi ehdit vielä mukaan tarjoushinnoin suosittujen tilauspalveluidemme asiakkaaksi etuoikeutettujen joukkoon. Tarjous päättyy Huuhkajien huomisen ottelun alkaessa klo 21:45.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä -
vielä ehdit mukaan tarjoushinnoin

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 24,88 € / 7 viestiä (Norm. 28,88 €)
 • 78,88 € / 30 viestiä (Norm. 88,88 €)

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 20 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään lähes 50 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 28,88 € / 7 picks (Reg. 34,88 €)
 • 98,88 € / 30 picks (Reg. 128,88 €)

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 20 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 50 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Pick of The Day MM-karsintoihin. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

P.S. Muista että voit hyödyntää analyysiämme myös ColossusBetsin poolipeleissäkin. Lue lisää blogistamme mm. täältä: Ota osuutesi lisärahoista kanssamme! ja täältä: Hävisimme 6,7 €, mutta voitimme 5 226 €

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä