Kategoria: Ajankohtaista

+20 000 € UCL-Vakiossa & Vakion SM-kisan voitto!

Järkipeluri,

Vakion SM-kisoista jälleen kerran voitto ESBCtwitter-ryhmällemme - onnittelut ja kiitos mukanaolostasi!

Tänään kannattaa jatkaa vakio-osumien metsästämistä, sillä Mestarien liigan Futisvakio 6:ssa tarjolla 20 000 € ilmaista rahaa. ESBC Vakio Wizard tarjoilee järkevästi todennäköisyyksien ja pelijakaumien mukaan painotettuja yksilöllisiä haravia pelipäätösten avuksi. Löydät sen tutusti etusivultamme >>

Tämä MM-karsintojen juhlan hetkemme Hollannin joukkueen mukana sopii täydellisesti tiivistämään tunnelmamme:

Lähde: OnsOranje

16.11. ESBC Pick of The Day: Netherlands -1 (1,87) Stake 9,1/10

Hollanti varmisti 84' syntyneellä voittomaalilla MM-kisapaikkansa, mutta me saimme asiakkaidemme kanssa jännittää "pushin" kääntymistä voitoksi aina 90 + 1' asti. Lähes maksimaalisen panostuksen lunastus maistui vain sitäkin makeammalta.

Voisi jopa sanoa, että Hollannin ottelussa ei mennyt edes tiukille verrattuna eiliseen Mestarien liigan lunastukseemme. Pelikellossa lähes 90 + 7' luvatulla 5 minuutin yliajalla, mutta yliajan yliajalla miehet maassa ja pallo maalissa. Mainioita muistoja tallettaa pahan päivän varalle 'inspiraatiota ja kontekstia' -kansioon, kun jokin veto puree pölyä yliajan loppuhetkien maalin myötä.

Lähde: C More

23.11. ESBC We Bet: Sevilla -1,5 (3,18) 2,1/10

Eilen myös ESBC Pick of The Day toi ilon aihetta Barcelonan jäätyä isojen kokoonpanohuolien myötä tasapeliin:

23.11. ESBC Pick of The Day: Benfica +0,25 (2,95) 4,2/10 - /

Maanantaina avasimme viikon iloitsemalla näillä jalkapallo-osumilla:

22.11. ESBC We Bet: Rayo Vallecano -1 (3,20) 2,7/10 & Over 2 (1,88) 1,7/10

22.11. ESBC We Bet: Verona - Empoli Over 2,75 (1,96) 4,4/10 - /

Eilinen Mestarien liigan SuperMoniveto meni myös täysin käsikirjoituksemme mukaan ja asiakkaillamme oli oivat eväät napata jättikerroin kiinni.

"Suurimpien suosikkien Chelsean ja Sevillan nollapelit ilahduttavasti toimivat kierroksen kulmakivinä. 0-1 lukemat tekevät molemmissa edulliset poikkeukset. 2.kohteessa matalamaalisimmat sekä Barcelonan 4 - 0,1,2 erottuvat edukseen, joskin kohde kannattaa ruksia varsin neutraalisti. 4.kohteessa, joka on pelattu erittäin oikein, kannattaa käyttää nollia lapuilla vahvasti joista etujakin tarjolla ja keskittyä vain todennäköisimpiin matalamaalisiin lukemiin."

1 Chelsea 4 – 0 Juventus:
"4-0 - 5.paras yksittäinen pelitulos"

2 Barcelona 0 – 0 Benfica:
"0-0 - paras yksittäinen pelitulos"

3 Sevilla 2 – 0 VfL Wolfsburg:
"2-0 - 3.paras yksittäinen pelitulos"

4 Lille 1 – 0 RB Salzburg:
"1-0 - 6.paras yksittäinen pelitulos"

Kerroin 52 904,44

Suositut SMS-tilauspalvelumme ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day ovat selvästi edullisin ja kätevin tapa päästä pelisuositustemme kyytiin. Tilaajana saat parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset ennen suositustemme yleiseen myyntiin menemistä. Tilaajana säästät myös selvää rahaa ja kestotilaajana säästösi on todella merkittävä.

Ainutlaatuinen esianalyysimme yhdistettynä ESBC PowerAI:n kykyyn reagoida nähtyihin peliesityksiin oikein - ja tarvittaessa radikaalistikin - ovat etujemme kulmakivet. Niin turnauksissa kuin myös sarjoissakin.

Turnausten lyhyissä otoksissa sattumalla on suuri rooli ja yhden sarjan koko kauden mittaisissakin otoksissa onnen osuus on merkittävä. Sen sijaan tässä 19.4.2021 julkaisemassamme noin 10 000 ensimmäisen vedon välitilinpäätöksessä - kaikki pelisuosituksemme ESBC PowerAI:n 2016 lanseerauksesta lähtien - onnen osuus on valtavasti vähäisempi.

Kaikkien ESBC:n (14.4.2021 asti) julkaisemien 9 979 ESBC PowerAI -menetelmäämme pohjautuvien pelisuositusten tarjoama nettotuotto per veto on ollut 3,6 %.

Tilaajanamme saat pelisuosituksemme 15 min ennen kuin ne tulevat yleiseen myyntiin. Näin pääset poimimaan parhaat tarjoukset talteen ennen yleisiä kerroinpudotuksia.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tähänastinen tuloksemme erittäin mittavassa viiden vuoden ja noin 10 000 vedon sarjassa ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on päihittänyt vedonvälittäjät säännöllisesti jalkapallon arvoturnauksissa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Jos uskot samaan kuin me, ja siihen että voimme olla Sinulle hyödyksi, niin tervetuloa mukaan vedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

P.S. Muista, että voit hyödyntää analyysiämme myös Colossusbetsin poolipeleissä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä