Kategoria: NHL Blogi

Olisiko aika hypätä mukaan ESBC:n NHL-junaan?

(Julkaistu 12.11.)

Peliystävä,

ensinnäkin kiitos luottamuksestasi, jos olet ollut uskollinen NHL-asiakkaamme.

Käynnissä oleva kausi on ollut uskomatonta NHL-vedonlyönnin riemujuhlaa, kun ESBC:n asiakkaat ovat terrorisoineet vedonvälittäjiä niin koti- kuin kansainvälisillä kentillä.

Kiekko on toki pomppinutkin suotuisasti ja emme voi odottaa nykyisen, lähes historiallisen tahdin jatkuvan. Mitä voimme kuitenkin odottaa, on se, että ESBC:n NHL-analyysi on kauden jatkuessakin tarkempaa kuin koskaan ja pääsemme lyömään positiivisen odotusarvon NHL-vetoja.

Mikä sitten on tehnyt alkukaudesta suotuisien tuloksien ohella niin menestyksekkään?

Huolellinen esikausianalyysi

ESBC:n kokeneet kertoimenlaskijat käyttivät kesällä ja syksyllä lukuisia työtunteja analysoiden joukkueissa tapahtuneita muutoksia ja viime kauden suorituksia.

ESBC PowerAI

Itse kehittämämme ja jatkuvasti paremmaksi hioutuva koneemme, joka ottaa huomioon otteluiden todennäköisyysjakaumiin vaikuttavat tekijät ja riippuvuussuhteet. Alkukaudesta oikeisiin asioihin reagoiminen oikealla nopeudella on avainasemassa, kun vedonlyöntimarkkina vielä etsii NHL:n 31 joukkueen oikeaa tasoa.

Tehottomuudet markkinassa

Vedonlyöntimarkkina ja urheilu ovat jatkuvassa muutostilassa ja terävälle vedönlyöjälle (tai ESBC:n asiakkaalle) avautuu jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Joskus etua on esimerkiksi 60 min markkinassa ja joskus taas koko ottelun aikainen veto on järkevämpi. Joskus side-puolella kertoimet näyttävät neutraaleilta, mutta tarkempi katse esim. team totalseihin paljastaa edullista pelattavaa.

Joitakin vuotoja vedonlyöntimarkkina - Veikkaus mukaanlukien - on jo joutunut ESBC:n asiakkaiden paineessa korjaamaan, kuten runsasmaalisten voittojen kertoimet. Nämä ovat nyky-NHL:ssä lisääntyneet yhä aggressivisemman maalivahdin poisottamisen johdosta.

Miten sitten pääset käsiksi ESBC:n NHL-analyysiin?

Helpoiten se onnistuu liittymällä kätevien tekstaripalveluidemme asiakkaaksi. Näin saat viestin puhelimeesi, mikäli NHL-kohde on päivän paras pelikohde Veikkauksella tai kansainvälisessä markkinassa.

Jos suhtaudut pelisijoittamiseen hieman vakavammin, niin suosittelemme silloin ostamaan kaikki NHL-tuotteemme suoraan etusivultamme www.esbc.fi Picksit tulevat sivuillemme uunituoreina myyntiin siihen tahtiin, kun kertoimenlaskijamme saavat ne valmiiksi, varmistettuaan olennaiset kokoonpano- ja maalivahtitiedot.

Alla esimerkki sunnuntain 10.11. ESBC We Bet -pelisuosituksesta otteluun Detroit - Vegas. Pidimme tässä tilanteessa Detroitia tavallista yllätysvalmiimpana, kun Vegasia rasitti tiukempi otteluohjelma ja Vegasin maalilla aloitti heikompi kakkosvahti Malcom Subban.

Alla esimerkki ESBC Pick of the Day -tilaajien saamasta tekstiviestistä otteluun Boston - Philadelphia. Tässä kohteessa taas emme olleet yhtä sokaistuneita Bostonin hyvästä alkukaudesta, kuin vedonlyöntimarkkina. Jopa Philadelphian rankemman otteluohjelmankin huomioiden pelipanokset oli tässä helppo asetella Flyersin puolelle. (tulos 2-3 jatkoaikavoitto Philadelphialle)

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä