Kategoria: NHL Blogi

NHL:n runkosarjan loppusuora

NHL:n runkosarjasta on nyt joukkueista riippuen pelattuna noin 90% ja suurin osa Stanley Cupin playoffseihin pääsevistä joukkuesta on jo selvillä.

Idässä Atlantic-divisioonassa Tampa Bay, Boston ja Toronto ovat jo käytännössä varmasti jatkossa.

Metropolitanista varmoiksi pudotuspelijoukkueiksi voidaan jo laskea Pittsburgh ja Washington. Philadelphian ja Columbuksen putoaminen alkaa olla jo epätodennäköistä, joten Sasha Barkovin Floridan pitäisi tällä hetkellä kammeta ohi New Jerseyn, mikäli Miamissa halutaan taas kaivaa rotat esiin.

Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolinalla on toki vielä teoreettinen mahdollisuus, mutta siihen tarvittaisiin jo omaa täydellistä onnistumista ja samalla edelläolevien epäonnistumista.

New Yorkin joukkueilla on niinikään teoreettinen mahdollisuus, mutta todennköisin ihmenousun tekijä näistä joukkueista on Carolina.

(kuva: ESPN)

Lännessä Nashville Predators clinchasi ensimmäisenä joukkueena varman pudotuspelipaikan ja pian perässä seuraavat Winnipeg, Vegas, San Jose ja Minnesota.

Loppusuoran taistelu lännessä käydään vielä Los Angelesin, Coloradon, Anaheimin, Dallasin, St. Lousiin ja Calgaryn kesken.

Heikoimmassa asemassa näistä on Calgary, mutta Flamesilla on jäljellä ottelut vielä Anaheimia ja Los Angelesia vastaan, joten ylempää on mahdollisuus ottaa n. neljän pisteen voittoja.

Dallasin runkosarja päättyy home-and-home peleihin Minnesotaa vastaan sekä kolmen ottelun länsirannikon kiertueeseen, jossa vastaan tulevat juuri Los Angeles, Anaheim ja San Jose.

Alkaudesta säväyttänyt St. Louis myi trade deadlinella Paul Stastnyn ja on sen jälkeen käytännössä pudonnut median kartalta. Kun tarkastelaaan otteluohjelmaa, niin St. Louisin vastustajia tulevilla viikolla ovat mm. 1x Vancouver, 2x Chicago, 1x Colorado ja 1x Arizona joten ei Bluesia kannata vielä kokonaan laskea ulos playoffs-speukulaatioista.

Hannu Seppälä / ESBC

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä