Kategoria: NHL Blogi

NHL:n puolivälin krouvi: Metropolitan

Divisioonan suurimmat yllätykset alkukaudesta ovat olleet New Jersey Devils ja Pittsburgh Penguins.

New Jerseyn suhteen olimme kauden alla varovaisen optimistisia P.K. Subbanin ja muutamien muiden vahvistuksien jälkeen. Maalivahtipeli on kuitenkin ollut edelleen korkeintaan keskinkertaista ja Cory Schneider matkasi jo pari kuukautta sitten AHL:ään. Joukkue heikentyi lisää, kun sen paras pelaaja Taylor Hall kaupattiin Arizonaan. Viimeisin uutinen New Jerseystä tuli pari päivää sitten, kun seura ilmoitti erottavansa GM Ray Sheron tehtävistään. Kausi näyttää Devilsin suhteen jo ”paketoidulta”, joten siirtorajalla saatetaan nähdä lisääkin myyntejä.

Pittsburgh Penguins sen sijaan on ollut positiivinen yllättäjä. Odotuksemme Penguinsin suhteen olivat korkealla, mutta joukkue on jopa ylittänyt ne. Suorituksen arvoa lisää se, että Penguins on pitkin kautta kärsinyt parhaiden pelaajiensa loukkaantumisista. Tälläkin hetkellä sairastupaa miehittävät Sidney Crosby ja Jake Guentzel. Alkukaudesta Evgeni Malkin oli puolestaan sivussa pidemmän aikaa. Jo näilläkin suorituksilla Pens tulee olemaan erittäin vaikea vastustaja playoffsesissa ja Sidney Crosbyn paluu tuskin laskee sen mahdollisuuksia.

Kolmas mainittava joukkue on Columbus Blue Jackets, joka monissa ennakoissa arvioitiin divisioonan pohjalle, kun kesällä menetettiin Panarin ja Bobrovsky. Tortorellan joukkue taistelee kuitenkin urhoollisesti, eikä ole vielä ulkona taistelussa pudotuspelipaikoista. Kauden alussa maalivahtikaksikolla on otteissaan hakemista, mutta ensin Korpisalo ja sittemmin Merzlikins ovat löytäneet oivan vireen.

Kärkijoukkue Washington on hieman ylisuorittanut, mutta ei merkittävästi. Carolinan pistesaalis on puolestaan hieman odotettua heikompi. Islanders on jatkanut solidia puolustus/maalivahtipeliä ja menee tällä vauhdilla idän pudotuspeleihin. Philadelphian kohtaloksi saattaa hyvinkin jäädä niukka putoaminen playoffs-junasta. NY Rangersin sarjasijoitus peilaa hyvin sen tämän hetken tasoa.

Vedonlyöntimielessä Pittsburghista ja Columbuksesta on saanut pitkin alkukautta hyviä kertoimia ja niitä kannattaa tarkkailla jatkossakin. New Jersey on ollut huono, mutta ei sekään tasaisessa NHL:ssä häviä automaattisesti pelejään ja saattaa olla kelpo sijoituskohde tasoituksilla jatkossa.

ESBC - Yhdessä enemmmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä