Kategoria: NHL Blogi

NHL Prime time 23.10.2021 - Ottawa - NY Rangers

Kotijoukkue Ottawa Senators lähti tähän kauteen vedonlyöntimarkkinassa maltillisin, n. 75 pisteen odotuksin. Olimme aavistuksen optimistisempia Senatorsin suhteen, emmekä yllättyisi, jos Ottawa olisi jo tällä kaudella hieman tuota lähempänä pudotuspeliviivaa.

Mataliin odotuksiin nähden Ottawa on aloittanut kautensa pirteästi. Avauksessa se voitti Toronton 3-2 ja myös Dallas Starsin se onnistui voittamaan. Viimeksi San Jose vei pisteet lukemin 1-2, mutta tuossakin ottelussa Senators loi tarpeeksi maalipaikkoja ottelun voittamiseen.

Vierasjoukkue NY Rangers on myös uudelleenrakennusvaiheessa ja projektissaan hieman Ottawaa pidemmällä. Sinipaitojen kausi on alkanut mukavissa merkeissä. Viidestä ottelustaan Rangers on kerännyt jo 7 pistettä ja myös maaliodottamien puolella suorittaminen on ollut NHL:n keskitasoa.

Maalivahdeista Alexandar Georgiev sai avausottelun Washingtonia vastaan, mutta 1-5 tappion jälkeen Igor Shesterkin on pelannut kaikki ottelut ja Rangersin maaliverkko ei ole heilunut yhtä tiuhaan.

Molemmat pääsevät tähän otteluun melko hyvillä kokoonpanoilla. Ottawalta ovat sivussa todennäköisesti Pinto, Watson, White ja Crookshank. Rangersilta todennäköisesti Kakko ja Strome. Vierasjoukkue heikkenee näistä aavistuksen enemmän.

Isoimmat toimistot vielä odottelevat ottelun avaamista, mutta Veikkaus matalan palautusprosenttinsa turvin on jo avannut pelin kertoimilla: 2,90 – 4,00 -2,08.

Jos näillä kertoimilla olisi pakko pelata jotain, niin pelivalinta suuntautuisi kotijoukkueen puolelle.

Suosittelemme kuitenkin odottamaan parempien kertoimien avautumista, sekä tarkempia kokoonpanotietoja (varsinkin aloittavat maalivahdit)

Hannu Seppälä / ESBC

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä