Kategoria: NHL Blogi

NHL-kauden avaus 2022 - 2023: Nashville - San Jose

NHL-kausi 2022 – 2023 polkaistaan tänä vuonna käyntiin poikkeuksellisesti Euroopasta, kun Nashville ja San Jose kohtaavat tuplaottelussa Prahassa. (varsinainen kausi pääsee toden teolla käyntiin ensi viikolla Pohjois-Amerikassa)

Nashville:

Nashville pelasi viime kaudella kohtuullisen hyvän runkosarjan ja oli Central-divisioonan viides 97 pisteellä.

Predatorsin harmiksi ykkösvahti Juuse Saros loukkaantui juuri playoffsien alla ja ilman Sarosta edessä oli tyly 0-4 sweeppi Coloradon käsittelyssä ja nopea kesäloma.

Kesällä Predators onnistui vahvistamaan joukkuettaan. Nino Niederreiter on hyvä palanen kahteen tulosketujuun ja kokenut Ryan McDonagh täydentää jo valmiiksi hyvää puolustuspäätä.

Maalillie saatiin lisää suomalaisväriä, kun Kevin Lankinen tuli Saroksen apuriksi. Lähtökohtaisesti Lankiselle on luvassa n. 20 peliä. Lähtijöiden puolelle ei ollut oikeastaan ketään merkittävää pelaajaa, joten Predators lähtee jälleen tavoittelemaan pudotuspelipaikkaa ja tällä rosterilla tuo on aivan realistinen tavoite.

Tähän kauden avausotteluun Hynesin ryhmä pääsee ilman suurempia kokoonpanohuolia.

San Jose:

Sharks on luultavasti lähihistorian paras joukkue, joka ei voittanut Stanley Cupia. Nyt kun noista 2010-luvun avainpelaajista ei ole juuri ketään jäljellä, niin NHL:n ”luonnollisen” syklin jäljiltä käännettä parempaan pitää hakea pohjalta.

Siirtomarkkinoilla San Jose heikentyi, kun luottopuolustaja Brent Burns siirtyi ja huippukaksikosta jäi jäljelle enää Erik Karlsson. Siirrot hyökkäyspäässä olivat maltillisempia ja hankitut Nico Sturm ja Oskar Lindblom ovat lähtökohtaisesti 2-4 ketjujen pelaajia.

Myös San Josen maalilla nähdään suomalaisväriä, kun Kaapo Kähkönen saapui jo kevään siirtorajalla. Sharksien ykkösvahti on kuitenkin James Reimer joka pelannee n. 2/3 otteluista.

San Josen kokoonpanosta puuttuvat tästä avausottelusta Barbanov, Nutivaara ja Kryzhov.

Nashville on siis laadukkaampi joukkue, mutta tässä neutraalilla kentällä pelatussa ottelussa suosikkiasema ei silti nouse kovin korkeaksi.

ESBC PowerAI:n arvion, tärkeimmät kerroinrajat ja pelivalintamme löydät ESBC Pick of The Day -suosituksena:

Kestotilaajaksi liittymällä saat suosituksemme käyttöösi vain 4,3 € / kpl hintaan, kun yksittäisostoina hinta on 5,88 € = säästät siis nyt tilaamalla yli 1,5 € / yli 25 % suosituksemme hinnasta. Saat saman tien katseluoikeuden etusivultamme 'International products' -osion alta löytyvään pelisuositukseen. Tilaajaksi voit liittyä tästä:

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi täältä

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä