Kategoria: NHL Blogi

NHL-ennakko: Buffalo - New Jersey 30.1.2021

Buffalo on aloittanut kauden mukavasti ja on pelannut paljon tasaisia otteluita, myös itseään vahvempia joukkueita vastaan. Uusista hankinnoista Taylor Hall ja Eric Staal ovat löytäneet paikkansa kokoonpanosta ja varsinkin Hallilta on lupa odottaa vieläkin parempaa, kuin 1+6. Rasmus Dahlin on puolestaan ollut vaikeuksissa alkukaudesta ja taitava ruotsalaispuolustaja on pudonnut jo kolmospariin. Dahlin saa edelleen hyvin yv-aikaa, joten alkukauden 0+1 -saldo noussee piakkoin. Girgesons ja Quinn ovat sivussa, Sam Reinhartin pelaaminen on epävarmaa.

New Jersey on puolestaan pelannut tuloksellisesti (alhaisiin odotuksiin nähden) kelvollisesti, mutta pelillisesti se ei ole vakuuttanut. Osasyy tähän on toki loukkaantumisissa, kun Hischierin poissaolon myötä Jack Hughes joutuu nyt syömään liian isoa palaa kakusta tässä vaiheessa uraansa. Kun nyt myös Travis Zajac keskeltä on sivussa, niin tasakentin Devils saattaa jäädä pahasti tänään jalkoihin.

Buffalo lähtee tähän kotiotteluunsa selkeänä suosikkina. ESBC:n 1x2-arvio otteluun on 50% - 22% - 28%. Yli 5,5 maalin päädytään 51% todennäköisyydellä.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä