Kategoria: NHL Blogi

Katsaus 1. kierroksen ottelusarjoihin 18.8.2020

NHL:n ensimmäisen kierroksen pudotuspelejä on nyt pelattu suunnilleen puoliväliin asti. Käymme tässä läpi, miltä näyttävät joukkueiden mahdollisuudet tiistaina 18.8. pelattavissa ottelusarjoissa.

Philadelphia – Montreal

Tämä ottelusarja on tähän mennessä ollut kahden huippuvahdin näytöstä. Tilanteita on riittänyt paljon runsasmaalisempiin tuloksiin, mutta Carey Price ja Carter Hart ovat esiintyneet mallikkaasti maaleillaan.

Philadelphia lähti tähän sarjaan ennakkosuosikkina, mutta Montreal on löytänyt ainakin tähän mennessä lääkkeet kenttäpelissä Phillyä vastaan ja vienyt xG-mittarillakin niukasti pelejä.

Oman ”mausteensa” ottelusarjaan tuo Montrealin hyvän valmentajan ikävä poissaolo. Claude Julien joutui sydänoperaation vuoksi vetäytymään ja nyt Canadiensin puikoissa on Kirk Muller, jonka pelikokemus on mittava, mutta kolmen kauden pesti Carolinassa 2011-2014 ei vedä vertoja Julienin kokemukselle. Game 2:sen hieno 5-0 voitto oli kova ”statement” joukkueelta, mutta on mielenkiintoista nähdä, mitä Montrealin pelissä tapahtuu sarjan edetessä (vai tapahtuuko mitään).

Suomalaisittain on ollut mukavaa seurata Kotkaniemen, Armian ja Lehkosen hyviä otteita.

Dallas – Calgary

Etukäteen tasaiseksi arvioitu sarja on tilanteessa 2-2. Dallas on ollut pelillisesti jonkin verran parempi, joten todennäköisemmin sarja kääntyy tästä Dallasin suuntaan, mutta ero ei ole kovin suuri.

Dallasin ykkösvahti Ben Bishop lienee edelleen sivussa ja Calgaryn Matthew Tkachukin pelaaminen on epävarmaa. Viidenteen otteluun lähdettäessä Dallas on n. 53% suosikki.

NY Islanders – Washington

Islanders johtaa voitoin 3-0. Ottelusarjan suosikki Washington on ollut suurissa vaikeuksissa. Islanders vie tapahtumia tasakentin ja Washingtonin mahdollisuudet ovat olleet lähinnä ylivoimilla. Washingtonin tärkeä Nicklas Bäckström on ollut sivussa nyt kaksi peliä, mutta saattaa hyvinkin palata tähän neljänteen otteluun.

NHL:n historiassa vain neljä joukkuetta on noussut 0-3 tappioasemasta. Olemme tässä hieman historiatilastoja armollisempia Washingtonin jatkohaaveiden suhteen ja saamme niille noin 5%

Vegas – Chicago

Vegas johtaa ottelusarjaa 3-1 ja on ollut luonut selvästi enemmän tilanteita. Tässä sarjassa kertoimet ovat olleet melko kohdillaan lukuun ottamatta sarjavetoa, johon pääsimme iskemään Vegasia isolla panoksella. Nyt markkina alkaa jo kallistua sen verran suosikin suuntaan, että Chicagosta alkaa saada mielenkiintoisia kertoimia, varsinkin tasoituksilla.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä