Kategoria: NHL Blogi

ESBC Prime time: New Jersey - Boston

New Jersey – Boston 13.11.2021

Devils lähti kauteen vahvistuneena haastamaan Metropolitanin kovia joukkueita. Alkukausi onkin ollut kelpo tekemistä ja 12 ottelun jälkeen kasassa on 16 pistettä. Näillä esityksillä New Jersey taistelee tosissaan playoff-paikasta, vaikka vaikeaa sen saavuttaminen on edelleen. Takavuosiin nähden ero on kuitenkin kuin yöllä ja päivällä.

Jos katsotaan miten kesän hankinnat ovat onnistuneet, niin Dougie Hamilton on ollut odotetun dominoiva puolustuksessa. Ryan Greaves on säestänyt hyvin tehoin 1+5. Tomas Tatar sen sijaan hakee vielä parasta virettään, vaikka onkin saanut kahmalokaupalla edullisia zone-startteja valmennukselta. ”Vahvistukseksi” voidaan vielä laskea Nico Hischier, joka missasi suuren osan edellisistä kausista. Nyt Jack Hughesin poissa ollessa Hischierin rooli korostuu entisestään. Häntä on käytetty vastustajien parhaita ketjuja vastaan ja siihen nähden alkukauden esitykset ovat olleet nuorelta kapteenilta erinomaisia.

Maalivahtiosastolla Devils on kärsinyt poissaoloista, mutta nyt tilanne on rauhoittumassa. Kaksikko Blackwood & Bernier muodostaa ainakin alkukauden näytöillä kelpo tandemin.

Sairastuvalla jatkavat Jack Hughesin lisäksi Miles Wood ja Christian Jaros.

Bostonin ”menestysikkuna” Patrice Bergeronin ja Brad Marchandin kanssa lähenee loppuaan, mutta ainakaan vielä superkaksikko ei suostu luovuttamaan. 11 otteluun Bergeron on nakuttanut pisteet 5+6 ja Marchand on säestänyt pistein 6+10. Muu joukkue ei sitten olekaan vastannut huutoon halutulla tavalla ja Bruins majailee Atlanticin alemmassa keskikastissa, tosin joitain otteluita muita vähemmän pelanneena.

Tälle kaudelle uudistuneesta maalivahtikaksikosta nuori Jeremy Swayman on aloittanut hieman vakuuttavammin ja saa tänään aloitusvuoron.

Kesän hankinnoista Nosek, Foligno ja Forbort ovat olleet tyydyttäviä, mutta suurimmissa vaikeuksissa on ollut Erik Haula, joka ei vielä ole löytänyt parasta virettään.

Sairastupa on Bostonilla ilahduttavan tyhjä, kun Nick Folignokin palasi kokoonpanoon.

Otteluohjelman puolelta kumpikaan ei saa mainittavaa etua. Molemmat ovat pelanneet viime päivät suunnilleen samoilla rasituksilla. Boston pelaa huomenna Montrealia vastaan ja Devils NY Rangersia vastaan.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä