Kategoria: NHL Blogi

ESBC Prime time: Los Angeles - Carolina

Los Angelesin uudelleenrakennus on hyvässä vauhdissa. Vielä Kingseiltä ei odoteta pudotuspelimenestystä, mutta täysin mahdoton ajatus sinne yltäminen ei ole tällä kaudella. Danault ja Arvidsson ovat olleet hyviä vahvistuksia ja Jonathan Quick pelaa, kuin olisi kausi 2010-2011. Kings onkin nostanut osakkeitaan hieman ESBC Power AI -ratingeissa.

Vierasjoukkue Carolina puolestaan pelaa odotetun vahvaa kautta. Vahva hyökkäyskalusto Ahon johdolla on alkukaudesta tahkonnut maaliodottamaa jopa 3,5 maalin vauhdilla ja kenttätapahtumien hallinta on näkynyt myös sarjataulukossa, jossa Canes johtaa Metropolitania. Kauteen lähdettäessä odotuksemme olivat korkealla Carolinan suhteen, mutta tähän mennessä Brind’Amourin miehistö on jopa onnistunut ylittämään odotuksemme.

Otteluohjelman puolella Los Angelesilla on ollut viime aikoina helpompaa, sillä tämä on sille vasta toinen ottelu 7 päivään. Carolina on puolestaan keskellä länsirannikon vieraskiertuetta ja palaa kotiin vasta ensi viikon lopulla.

Los Angeles heikkenee loukkaantumisista enemmän, sillä ykköspakki Drew Doughty on sivussa. Carolinan tilanne on erittäin hyvä nyt kun myös Brett Pesce palasi kokoonpanoon.

Carolina on tässä sen verran laadukkaampi joukkue, että saamme sen voitolle jopa 60% vieraissa. (ML)

1x2-arviomme: 29,3% - 23,4% - 47,3%

Alta voit klikata maksutta pari hyvää viihdevetoa otteluun:

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä