Kategoria: NHL Blogi

Bonusmoniveto 4.3.2019

Maanantain pelitarjonnasta nousee esiin Veikkauksen NHL-Moniveto, jossa on tarjolla tänään jopa 15 000 € lisärahaa!

Ohesssa kertoimenlaskijamme ennakot kierroksen otteluihin:

Buffalo - Edmonton

Buffalon alkukausi oli lupaava, mutta lopulta lopulta sekä Boston että Montreal ajoivat sen ohi Atlantic-divisioonassa. Nyt Sabres on yhdeksän pisteen päässä viimeisestä wild card -sijasta ja sinne asti yltäminen vaatisi sekä omaa ylisuorittamista, että päävastustajien kompurointia.

Vierailija Edmontonilla oli vaikea jakso vuodenvaihteen tienoilla ja joukkue on hieman samanlaisessa tilanteessa, kuin Buffalo. Teoreettiset saumat pudotuspeleihin ovat vielä olemassa, mutta käytännössä Oilersin mahdollisuudet ovat jo menneet.

Molemmat pääsevät tähän hyvillä kokoonpanoilla. Buffalon Sobotka on sivussa ja McCaben pelaaminen on epävarmaa. Scandella palasi jo kokoonpanoon. Oilersilta on edelleen sivussa kolmikko Khaira, Puljujärvi ja Mantha.

Otteluohjelman puolelta kumpikaan ei saa suurempia etuja. Buffalo pelasi pe/la ottelut Pittsburghia ja Torontoa vastaan. Edmonton puolestaan päättää viikon kestäneen vieraskiertuneensa tähän otteluun.

Pidämme Buffaloa aavistuksen laadukkaampana ja kotiedun turvin kohtuullisena suosikkina. Maaleilla nähtäneen tänään kaksikko Ullmark & Koskinen.

Calgary - Toronto

Calgary on pelannut vakuuttavan runkosarjan tähän mennssä ja johtaa koko läntistä konferenssia 89:llä pisteellä. Kiekohallintaa melko hyvin kuvaavissa laukauisutilastossa Calgary on NHL:n kärkipäätä ja myös ESBC Power AI -mittareilla Calgary on aivan Nashvillen ja San Josen kannoilla. Suurin huolenaihe löytyy maalilta, sillä Mike Smith on ollut odotetun huono ja David Rittichillä oli helmikuun alussa synkempi jakso, joka ainakin hetkellisesti palautti Smithille ykkösvahdin aseman. Loppukaudesta tullaankin näkemään vielä mielenkiintoinen taistelu San Josen ja Calgaryn välillä Pacific-divisioonan voitosta.

Vierailija Toronto on saanut jälleenrakennusprojektinsa jo valmiiksi ja joukkue on valmis taistelemaan Stanley Cupista. Itäisessä konferenssissa sen edellä on laadullisesti ainoastaan Tampa Bay ja tulkinnasta riippuen Boston, jota vastaan Toronto joutuu suurella todennäköisyydellä playoffsien 1. kierroksella.

Calgarylta on sivussa edelleen kolmikko Stone, Neal ja Kylington. James Nealin puuttuminen saattaa kuulostaa pahalta, mutta viime kaudella Vegasissa 25 maalia tehnyt laituri on tällä kaudella osunut enää viidesti tolppien väliin. Toronton pelivoima heikkenee hieman enemmän Kadrin, Gardinerin ja Dermottin poissaoloista.

Maaleilla nähdään tänään luultavasti Rittich ja Andersen. Molemmat saivat huilata eilen lauantain otteluiden jälkeen.

Melko tasavahvojen joukkueiden kohtaamisessa kotietu ja kokoonpanotilanne kääntää Calgaryn ennakkosuosikiksi. Tässä ottelussa maaliodotus on Monivedon 1. kohdetta korkeampi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä