Kategoria: Ajankohtaista

Yhdessä innolla uuteen nousuun!

Tervehdys järkipeluri,

La Liga liittyi jo viime viikolla Bundesliigan seuraan jatkamaan kesken jäänyttä kauttaan. Eilen käynnistyi uudelleen kenties monien eniten odottama Valioliiga ja viikonloppuna jatkuu Serie A:kin.

Tahdoimme Jorma Vuoksenmaan kokemusten rinnalle tuoda myös todella pitkäaikaisten työntekijöidemme Hannun ja Karrin tuntemukset kaikkia koetelleesta korona-ajasta.

Yllättävästä tyhjyydestä ilon täyteiseen paluuseen

"12.3. iltapäivällä hallituksen ensimmäinen tiedotustilaisuus koronatilanteesta, jota odotan yleisen mielenkiinnon lisäksi myös siksi, miten päätökset mahdollisesti vaikuttavat illan Liiga-kierroksen toteutumiseen. Tajuaminen, että kokoontumisrajoitus johtaa Liigan pelaamiseen tyhjille katsomoille. Analyysin säätäminen yleisön puutteesta seuranneeseen matalampaan kotietuun. Jukurit - HPK -2 Asian handicap -tasoituksella yksi Liiga-kauden edullisimmista ja suurimmista vedoista. Jännitän vedon kohtaloa jälkikäteen ottelukoosteesta, kuten tavallista. HPK ottaa 1-3 johdon 3.erän puolivälissä. Seuraavaksi Jukurit ottaa maalivahdin pois, kun peliä on yli 3min jäljellä. Jännitys tiivistyy… mietin jääkö veto ”pushiin” 1-3 tuloksella vai tuleeko jättivoitto HPK:n upottaessa tyhjiin… Mutta Jukurit saakin myllyn pyörimään ja kaventaa 2-3:een. Jukurit ottaa vielä minuutti ennen loppua maalivahdin uudestaankin pois, mutta HPK ei saa taaskaan tyhjiin. Valtava pettymys ”turhasta” kavennusmaalista ja siitä seuranneesta isosta tappiosta. ESBC PowerAI xG:eiden katsominen: Jukurit 1,15 - HPK 2,79. Arviomme oltua 1,7 - 2,9 taputan itseäni tyytyväisenä selkään, että veto oli vielä analyysiämmekin edullisempi, ja lohduttaudun sillä, että pitkässä juoksussa tappio tulee korkojen kera takaisin. Oletuksena mielessäni se, että sarjat jatkunevat tyhjille katsomoille pelaten, kuten oli jo Euroopan isoista jalkapallosarjoista uutisoitukin.

13.3. Uutisien tippuminen tietoisuuteeni ympäri maailmaa, että sarjat loppuvatkin kesken kaikkialla koronatilanteen takia. Tajuaminen, että nyt HPK-tappionkin kuittaavasta pitkästä juoksusta tuleekin kaikkien aikojen pisin juoksu… Samaan aikaan tietoisuus siitä, että sekä työt ESBC:llä ja oman pelikassan kartutus pysähtyvät seinään. Yli 18 vuoden ESBC:llä työskentelyn ja oman pelikassan hallinnoinnin jälkeen edessä on ensimmäinen yli kahden viikon tauko unelma-ammatistani. Ja useimmiten lomillakaan en malttanut olla kuin korkeintaan päiviä lyömättä omia vetoja. Tästä seuraavaa suurta epätietoisuutta tulevaisuudesta, pientä huolta omasta toimeentulosta ja mahdollisesti jopa unelmatyöpaikkani olemassaolosta ja töiden jatkumisesta kriisitauon jälkeen…

Tilanteen sulattelun ja sisäistämisen jälkeen vanhan ”kakkosduunin” nettipokerin aktivoimista pitkän tauon jälkeen. Pelikirjan syvällistä kehittämistä ja päivittämistä nykyaikaan. Huojentava havainto kun tunteja alkaa kertymään, että pystyn tienaamaan pokerillakin elantoani. Samalla myös analyysimme kulmakiven ESBC PowerAI:n kehittämistä ja tarkentamista entisestään uusilla tutkimuksilla ja keksinnöillä.

Vihdoin toukokuussa iloisia uutisia vedonlyöntirintamaltakin, kun Bundesliiga jatkuu. Pian sen jälkeen Jormalta yhteydenottoa, että kesäkuussa jatkuvat jo työtkin, kun firman toiminta käynnistetään tauon jälkeen. Suuri helpotus, huojentunut olo ja valtava into palata unelma-ammattini pariin, sekä saada ESBC PowerAI parannuksineen taas jauhamaan entistäkin tarkempana etua - niin omiin peleihin kuin Teille asiakkaillekin.

P.S. Suurella ilolla olen myös huomannut Teidänkin odottaneen yhtä suurella innolla urheiluvedonlyönnin jatkumista ensimmäisten kierrosten mieltälämmittävien asiakasmääriemme kautta. Kaudet ovat myös jatkuneet erittäin lupaavasti mm. Sevilla -1 (2,80) 3/10, Barcelona maali puhtaana (2,20) 4/10, Werder Bremen +1,75 (2,43) 3,5/10 & Under 3,25 (2,41) 2/10, Hoffenheim (2,20) 2/10 ja Atl. Madrid -0,5 (1,86) 3,8/10 vedoilla. Katkera HPK tappiokin on enää vain historian hämärään jäänyt kaukainen muisto ja pitkä juoksu jatkuu taas – entistäkin lupaavampana ja aurinkoisempana!"

- Karri / ESBC

"Takaisin hommiin!

Peliystävä, onpa kiva palata taas urheiluvedonlyönnin pariin. Kulunut kevät on ollut melkoista aikaa. Sarjojen loputtua meillä ESBC:llä työt loppuivat kuin seinään ja alkoi pitkä tauko pelihommista.

Koronatauon aikana tunneskaala omatoimisessa eristäytymisessä riskiryhmäläisenä meni laidasta laitaan ja peleihin liittyvä ikävä muistijälki oli mm. harmitus siitä, että yksi meidän ja asiakkaidemme hienoimmista NHL-kausista jäi raa'asti kesken. Itse pidin tauon aikana ensin totaalilomaa kaikesta peleihin liittyvästä, mutta jossakin vaiheessa kun olin seurannut tarpeekseni päivittäisiä uusia tartuntoja, tutkinut eksponentiaalisen kasvun käyriä ja R-lukua, kaivoin esiin mm. vanhan pokeriharrastukseni. Harmikseni huomasin, että vuosikymmenen takainen pelikirjani ei ollut kovin hyvin kestänyt ajan hammasta, mutta toisaalta onneksi pidin panoksetkin erittäin maltillisina. Vaikka solvereilla puuhastelu toikin pelikirjaa lähemmäs tätä päivää, niin korttipelikentät eivät edelleenkään tuntuneet yhtä omilta kuin vedonlyöntipuoli. Onneksi huhti-toukokuussa alkoi näkyä valoa tunnelin päässä ja huhuja eri sarjojen jatkumisesta alkoi kantautua.

Nyt kun sarjat ovat pikkuhiljaa starttailemassa, niin rapakon takaakin alkaa kuulua hyviä uutisia. Näillä näkymin myös NHL-kausi jatkuu ja pääsemme ehkä jo elokuun puolella jatkamaan asiakkaidemme kanssa siitä, mihin jäimme maaliskuussa. Jo nyt viimeiset viikot meillä ESBC:llä ovat olleet kiireisiä, kun olemme hioneet ESBC:n PowerAI -laskentaa entistä paremmaksi ja samalla taas jatkaneet mm. Bundesliigan ja La Ligan analysointia. Valioliigaa pääsemme pelaamaan tällä viikolla ja Veikkausliigan alkukin jo häämöttää nurkan takana!

It's good to be back!"

- Hannu / ESBC

Yhdessä innolla uuteen nousuun

Haluamme palkita lojalitteettisi - ja toisaalta antaa Sinulle mahdollisuuden palata viisaan vedonlyönnin pariin kanssamme. Olit reilu meille. Nyt olemme reiluja Sinulle. Useimmat meistä eivät ole ainakaan hyötyneet Koronan vaikutuksista. Siksi tuntuu oikealta, että pääsemme yhdessä elämämme pelikesään ilman, että työtuntiemme hinta olisi este.

Saat itse päättää, paljonko haluat maksaa työstämme hyödyksesi.

Saat 10 € arvosta ESBC-krediittejä tilillesi, kun talletat haluamasi summan ESBC-tilillesi. Normaalisti 10 ESBC-krediittiä maksaisi 10 €. Nyt voit päättää itse, minkä arvoiseksi koet 10 ESBC-krediittiä, eli paljonko koet reiluksi maksaa niistä?

Voit maksaa yli 10 €, jos koet saaneesi paljon hyötyä palveluistamme viime vuosina, ja jos haluat olla "ylireilu", kun alamme taas kanssasi viisaan vedonlyönnin.

Maksimihinta, mikä olisi jo liikaa 10 ESBC-krediitin tarjoamasta asiakashyödystäsi on 18,18 €. Sitä enempää et saa 10 ESBC-krediitistä maksaa.

Minimitalletus (käytännön syistä) on 1 €. Mutta emme pahastu, jos ostat 10 € työpanoksemme tällä minimillä tai muilla alle kympin hinnoilla. Pääasia on, että pääsemme yhdessä vauhtiin, kun suuret palloilusarjat alkavat ja olemme tehneet uudistuksia hyödyksesi.

Tämän "yhdessä pelihommiin" -kampanjamme hyödynnät käyttämällä talletuskoodia

YHDESSÄ

Voit toki halutessasi osaa lisäksi ESBC-krediittejä myös "normaalisti". Näihin ostoihin annanmme Sinulle 10% talletusbonuksen ilman maksimia (minimitalletus 1€). Tämän "normaalin" bonuksen koodi on

NOUSUUN

Molemmat tarjoukset ovat voimassa perjantaihin 19.6.2020 klo 18.18 asti.
Talleta täältä >>

Suositut sms-palvelumme ovat myös tehneet jo paluun arkeen - lupaavan menestyksekkäästi

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi vasta, kun suosituksemme on jo tehty, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä jo aktiivisena nähtävillä ESBC Päivän Veto La Ligaan. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Kiitos, että Sinäkin olet yhä mukanamme!

Hannu & Karri

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä