Kategoria: Ajankohtaista

Vaikeuksien kautta voittoon? Kisojen kohokohdat käsillä

Järkipeluri,

Vedonlyöntivuoden kohokohta sai meillä ja asiakkaillamme ikävän kylmän alun, mutta vaikeuksien kautta olemme nousseet voitolle.

Vetoja: 61
Panostus: 195,4 yksikköä
Voitot: 218,1 yksikköä
Palautusprosentti: 111,6 %

Kantaako voitollisuutemme kisojen loppuun asti? Nousevatko vai laskevatko pelikassojemme käyrät? Sitä emme tiedä.

Sen sijaan sen tiedämme, että pelikassan käyrän nousujohteisuuden todennäköisyyttä lisää Sportmarket. Se on betbroker-palvelu, joka toimii samaan tapaan kuin hotellien, lentojen tai lainakorkojen kilpailutuspalvelut. Sen avulla saa kansainvälisillä markkinoilla operoivilta luottavilta vedonvälittäjiltä helposti ja kätevästi aina korkeimman kertoimien poimittua omaan pelikassaan. Kätevyyden ja helppouden lisäksi pelikassan käyrä kiittää korkoa korolle -ilmiöstä avokätisesti pitkässä juoksussa pienistäkin lisäeduista.

Lue, opi & hyödy:

Myös sen tiedämme, että World Cup 2022 -High Roller -tilaajana saat analyysimme ensimmäisten joukossa sekä lisäksi kattavimman kerroinrajapakettimme hyötykäyttöösi. Lisäksi saat kaupan päälle suositut ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of the Day SMS-tilauspalvelumme, joista saat kisakohteiden lisäksi Liigan ja NHL:n pelisuosituksiammekin. Tilaamalla heti ehdit mukaan jo lohkovaiheen tämän toiseksi viimeisenkin päivän peleihin sekä maksimoit potentiaalisen lisähyötysi jääkiekon suosituksista. Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Päivän Veto MM-kisojen
Kanada - Marokko koitokseen ja yön NHL:ään.

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme ovat jo aktiivisina, et saa enää tekstiviestiä pelikohteistamme, mutta pääset katsomaan niitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'Pitkäveto' -osion alta.

Tilaa World Cup 2022 -High Roller täältä
(ESBC PowerAI World Cup 2022 -osion alta)

Katso esimerkeiksi World Cup 2022 -High Roller paketista:


Arvokisat ovat olleet kautta ESBC:n 1993 alkaneen historian meille ja asiakkaillemme tuotto-odotukseltaan aina vuoden kohokohtia. ESBC PowerAI:n EURO2016 kisojen erittäin menestyksekkäästä tulikokeesta alkaneen ”uuden ajan” myötä arvokisa-analyysimmekin otti ison – ja menestyksekkään - harppauksen tulevaisuuteen.

EM-kisat 2016 - palautusprosentti 127,3 %.
MM-kisat 2018 - palautusprosentti 109,0 %.
EM-kisat 2020 - palautusprosentti 115,6 %.
MM-kisat 2022 - palautusprosentti ???,? %.

Oletko Sinäkin ollut mukanamme?

Nyt voit joka tapauksessa liittyä MM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihin kisojen kohokohtien ollessa käsillä.

Tilaa World Cup 2022 -High Roller täältä
(ESBC PowerAI World Cup 2022 -osion alta)

Huolellinen ja ainutlaatuinen esianalyysimme "once in a lifetime" kokoonpanoilla pelattaviin lyhyisiin arvoturnauksiin yhdistettynä ESBC PowerAI:n kykyyn reagoida kisoissa nähtyihin peliesityksiin oikein - ja tarvittaessa radikaalistikin - tekee arvoturnauksista meille erityisen edullisia kohokohtia.

Ennen kisoja kerroimmekin, että ""Onnellamme" on tapana realisoitua arvoturnauksissa." Tällä kertaa kisojen alussa onnemme ei realisoitunut, vaan tukalat tulokset seurasivat toinen toisiaan... ja sitä myötä paineet kasvoivat kasvamistaan. Itse ammennamme kuitenkin tuollaisina traagisina aikoina uskoa ESBC PowerAI menetelmämme pitkän aikavälin hyvästä tuloksesta - ja siitä, että kun pidämme kiinni tutkituista ja hyväksi havaituista metodeistamme, niin jossain vaiheessa pallo ja kiekko alkavat pomppimaan taas meidän kannaltamme suotuisastikin.

Tukalat tulokset vaihtuivatkin valoisampiin pimeänä torstai-iltana, kun Brasilia toi valoa ja lämpöä 2-0 voitollaan:

24.11. World Cup 2022:
Brazil -1,25 (2,06) Stake 1,9/10
Both Teams To Score: No (1,96) Stake 5/10
Draw (4,85) Stake 1,3/10

Seuraavana iltapäivänä Senegalin suotuisa tulos muhkeaan 11/10 kokonaispanostukseemme palkittiin:

25.11. ESBC Pick of The Day:
Senegal 0 (1,27) Stake 6,7/10
Senegal -0,5 (1,74) 4,3/10

Tässä puolestaan meidän ja asiakkaidemme aivan tuoreimpia ilon aiheita:

30.11. ESBC Päivän Veto:
Australia +1 (2,24) Panos 3,1/10
Ero ESBC PowerAI Ratingissä kaventunut kisojen aikana. Erikoistekijät Australian puolella.

28.11. ESBC Päivän Veto:
Portugali 0 (1,44) Panos 9/10
Portugali -0,5 (2,04) Panos 1/10
Täyslaidallinen 10/10 panostus - täydellinen tulos
Katso ottelun World Cup 2022 -High Roller paketti

28.11. ESBC Pick of The Day:
Switzerland team total under 0,5 (2,05) Stake 7,2/10
Draw (4,52) Stake 1,1/10
Katso ottelun World Cup 2022 -High Roller paketti

27.11. ESBC Pick of The Day:
Morocco +0,5 (2,01) Stake 8,5/10
Morocco -0,5 (4,71) Stake 2/10
Maksimaalinen 10,5/10 panostus - Muhkea 26,51 lunastus

Lohko A:n jatkoon meno -vetoihin sijoitimme myös muhkeasti:

21.11. World Cup 2022:
Ecuador Qualifies: No (2,57) Stake 5,5/10
Senegal Qualifies: Yes (2,06) Stake 4,5/10

Saimmekin jännittää koko rahalla Ecuador - Senegal lohkovaiheen päätöspeliä, jossa Senegal tarvitsi voiton kiilatakseen Ecuadorin edelle ja tiputtaen samalla sen jatkosta.

Tällä hetkellä voimme kokea olomme mukaviksi siitä, että "onnemme" on jälleen kerran vaikean alun jälkeen realisoitunut. Arvoturnausten lyhyiden otosten lopputuloksessa sattumalla on ja tulee aina olemaankin merkittävä rooli.

Sen sijaan onnen merkitys on valtavasti vähäisempi ennen MM-kisojen alkua tekemässämme katsauksessa, joka kattaa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset: 14 409 vedon otoksessa palautusprosenttimme oli 103,3 %. Tuokaan tilastollisesti jo erittäin tukeva otos ei toki sekään ole minkäänlainen tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa.

Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Voitollisen odotusarvon vedoillakin kohdalle sattuu väistämättä pitkän aikavälin nousujohteisuuden sekaan myös surullisia syöksyjä. Tästä noin 10 000 ensimmäisen ESBC PowerAI pelisuosituksen kuvaajasta voi löytää muutamankin noin 100 yksikön mittaisen jyrkän alamäen.

Muista siis aina sijoittaa vain summilla jotka voit mielenrauhasi säilyttäen hävitäkin ikävien epäonnisten jaksojen sattuessa väistämättä jossain vaiheessa kohdalle.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Päivän Veto MM-kisojen Kanada - Marokko koitokseen ja yön NHL:ään. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä