Kategoria: Ajankohtaista

Uusi vuosi ja uusi alku - hyödynnä 20% talletusbonus!

Järkipeluri,

Uusi vuosi ja uusi alku on jälleen täällä - tämä on oiva aika hypätä ESBC PowerAI:n kyytiin vedonlyönnissä. Tai jos olet jo ollutkin kyydissämme, niin nyt on vuoden edullisin aika tankata lisää ESBC-krediittejä.

Tarjoamme uuden vuoden kunniaksi jopa 20 % talletusbonuksen! Saat bonuksen käyttämällä koodia ESBCPowerAI2019 (minimitalletus 20 € - maksimi 1000 €) Voimassa tämän viikon loppuun asti eli 6.1. sunnuntaihin 23:59. Talleta täältä >>

Kaikissa sarjoissa pelisuositustemme taustalla on ainutlaatuinen ja itse jatkuvasti kehittämämme ESBC PowerAI

Kansainvälisiltä markkinoilta löytyy tänään ylikertoimia kaikkiin Liiga-otteluihin sekä Valioliigan puolelta kauden kohokohtaan, kun viihdyttävät huippujoukkueet Manchester City ja Liverpool iskevät yhteen.

Liigan Monivedossa on tänään pari erittäin maukasta peli-ideaa voimasuhteiden näkemyserojen ja maaliodotusten virhearvioiden kautta. ESBC Monivetolinjan ja ESBC Mini-Mani-Monin löydät tutusti etusivultamme >>

Liity sinäkin etuoikeutettujen tilaajiemme joukkoon korjaamaan ESBC PowerAI:n ja työmme hedelmät talteen yksittäisvetoina.

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten

 • tilaajana säästät selvää rahaa:
 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 15 %
 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 40 %!
 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia
 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so

 • as a subscriber you save money:
 • 7 pick subscription saves you at least 15 %
 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!
 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common declination of odds
 • As a bonus you also get FREE PICKS

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi vasta, kun suosituksemme on jo tehty, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä