Kategoria: Ajankohtaista

Unibet open Lontoo 2019

Arvaa Jorma Vuoksenmaan sijoitus ja karsiutumiskäsi. Voittajalle 30 € edestä ESBC-krediittejä.

Täältä kilpailuun >>

Kilpailu sulkeutuu torstaina 23.5. klo 18. Mukaan odotetaan vähintään 400 pelaajaa.

Jorma ei välttämättä käytä toista sisäänostoa, jos putoaa jo avauspäivänä. ”Eri asioista riippuen saatan singahtaa Tukholmaan Solvallan Elitloppetiin tai Bratislavaan.”

Alla vielä Jorman kommentit sijaveikkaajille kisan alla:

”pelaan kokeilevaa pokeria ja pyrin explouttaamaan vastustajia perustuen viime aikaisiin havaintoihini keskimääräisestä ihmismielestä.” "olen tutkimus- ja urheiluvedonlyöntikiireiltäni pelannut tänä vuonna vähemmän pokeria kuin koskaan tällä vuosituhannella. Olen virhealtis ja juuri nyt, juuri täsdä turnauksessa keskitasoista pelaajaa heikompi"

Lopullinen sijoitus lasketaan ”viimeisen” putoamisen mukaan.

Tasatilanteessa paremmuus ratkaistaan viimeisen käden pohjakorttien perusteella seuraavasti: 1) molemmat kortit arvattu oikein 2) toinen kortti arvattu oikein ja erotus toisen kortin arvattuun silmälukuun mahdollisimman pieni 3) molemmat kortit arvattu väärin, silmälukujen yhteenlaskettu erotus mahdollisimman pieni.

Täältä kilpailuun >>

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä