Kategoria: Ajankohtaista

Tule mukaamme MM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihin

Järkipeluri,

Pitkään odotettu vedonlyönnin harvinainen kohokohta lähestyy, kun World Cup 2022 potkaistaan käyntiin sunnuntaina.

Arvokisat ovat olleet kautta ESBC:n 1993 alkaneen historian meille ja asiakkaillemme tuotto-odotukseltaan aina vuoden kohokohtia. ESBC PowerAI:n EURO2016 kisojen erittäin menestyksekkäästä tulikokeesta alkaneen ”uuden ajan” myötä arvokisa-analyysimmekin otti ison – ja menestyksekkään - harppauksen tulevaisuuteen.

EM-kisat 2016 - palautusprosentti 127,3 %.
MM-kisat 2018 - palautusprosentti 109,0 %.
EM-kisat 2020 - palautusprosentti 115,6 %

Oletko Sinäkin ollut mukanamme?

Nyt voit joka tapauksessa liittyä MM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihin etusivultamme.
World Cup 2022 -High Roller -tilaajana saat analyysimme ja kerroinrajamme sekä kommentit sen hetkisistä eduista aina heti analyysimme valmistuttua.

Tilaa World Cup 2022 -High Roller täältä
(ESBC PowerAI World Cup 2022 -osion alta)

Kisakoneemme kyytiin pääset myös selvästi edullisemmin lataamalla ESBC-krediittejä
22 % kisabonuksella.

Käyttämällä koodia WorldCup2022 saat 22 % talletusbonuksen.

Talleta täältä

(minimitalletus 20 € - maksimi 1000 €)
Voimassa kisojen avauspotkuun asti eli 20.11. klo 18:00.

Olemme toki olleet myös onnekkaita lyhyissä otoksessa, sillä pelisuositustemme odotusarvot eivät ole olleet keskimäärin noin korkeita. Hyvää onneamme on kuitenkin auttanut kova työ - kuten sillä on tapana auttaa elämässä yleensäkin.

Voit kuitenkin ansaita paikkasi auringossa nyt myös onnen avulla osallistumalla ilmaiskilpailuumme, jossa palkintona on tuo 588,00 € arvoinen World Cup 2022 -High Roller paketti:

Osallistu World Cup 2022 ilmaiskilpailuun täällä

Huolellinen ja ainutlaatuinen esianalyysimme "once in a lifetime" kokoonpanoilla pelattaviin lyhyisiin arvoturnauksiin yhdistettynä ESBC PowerAI:n kykyyn reagoida kisoissa nähtyihin peliesityksiin oikein - ja tarvittaessa radikaalistikin - tekee arvoturnauksista meille erityisen edullisia kohokohtia.

"Onnellamme" on tapana realisoitua arvoturnauksissa.

Sen sijaan tässä 19.4.2021 julkaisemassamme "välitilinpäätöksessä" onnen osuus on valtavasti vähäisempi.

Kaikkien ESBC:n (14.4.2021 asti) julkaisemien 9 979 ESBC PowerAI -menetelmäämme pohjautuvien pelisuositusten tarjoama nettotuotto per veto on ollut 3,6 %.

Tähänastinen yli 103 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä yli 13 000 vedon otoksessa - ei ole toki sekään tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Lisäapua pelimenestykseesi voisi teoriassa tuoda Sportmarket. Se on betbroker-palvelu, joka toimii samaan tapaan kuin hotellien, lentojen tai lainakorkojen kilpailutuspalvelut. Sivusto etsii vedolle maksimikertoimen, eikä tiliä suljeta pelimenestyksen myötä. Pelikassa olisi yhdessä paikassa, mikä helpottaisi käytännön asioita.

Lisäksi kun teoriassa saisit aina maailman parhaan tarjouksen, niin korkoa korolle -ilmiö auttaisi Sinua pitkässä juoksussa valtavasti.

Lue, opi & hyödy:


Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena kolme normaalia ESBC Päivän Vetoa sekä ilmaisvihje kaupan päälle ja yksi ESBC Pick of The Day. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä