Kategoria: Ajankohtaista

Täydellinen startti olympialaisiin - Veikkaus helisemässä

Tältä näytti ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of The Day -tekstiviestipalveluiden asiakkaiden kännyköissä olympialaisten miesten jääkiekon avauspäivän iltana:

Viisi pelisuositusta - viisi osumaa.

Veikkaus joutui reagoimaan asiakkaidemme panostuksiin ja pudottamaan Ruotsi yli 3,5 maalin kerrointa (2,10 -> 2,03) vain reilu 20 minuuttia sen jälkeen, kun asiakkaamme saivat tekstiviestin.

ESBC PowerAI:n näkemysero joukkueiden tasoerosta ja ottelun maaliodotuksesta oli kuitenkin niin paljon Veikkauksen kertoimenlaskijoita Ruotsi-myönteisempi ja korkeamaalisempi, että kerroinpudotuksen jälkeenkin tarjolla oli yhä mainio ylikerroin. Aamulla ottelun alla Veikkaus joutui pudottamaan kerrointa poikkeuksellisesti jopa toiseen otteeseen 2,03 -> 1,95, mutta vielä tuollakin lukemalla Ruotsi yli 3,5 maalia riitti ylikertoimeksi 1,90 kerroinrajallamme.

Useimmiten näkemyserot ovat pienempiä ja kerroinpudotukset muuttavat hyvän ylikertoimen pitkässä juoksussa kannattamattomaksi alikertoimeksi.

Tilaajien etuoikeutetussa joukossa saat pelisuosituksemme kännykkääsi ytimekkään tekstiviestin muodossa kuitenkin 15 minuuttia ennen kuin pelisuosituksemme menee yleiseen myyntiin sivuillemme - näin ehdit poimimaan ensimmäisten joukossa herkut talteen ennen pelisuosituksillemme yleisiä kerroinpudotuksia.

Nyt kisojen kunniaksi pääset mukaan tarjoushinnoilla (tarjoukset voimassa su 18.2. klo 23:59 asti) Tarjoushinnat ja tilausohjeet löydät alempaa. Tilaajana saat olympialätkän parhaat ylikertoimet suoraan kännykkääsi. (pelisuosituksia tulee myös muista sarjoista)

Tilaajana pääset myös katsomaan ilmaiseksi sivuiltamme löytyviä pelisuosituksia, joista näet tarkat 1X2-prosenttiarviomme, sekä tärkeimmät muut kerroinrajat otteluun, sekä kommenttimme ottelusta:

Tilauspalvelumme:

Liity sinäkin etuoikeutettujen tilaajiemme joukkoon korjaamaan ESBC PowerAI:n ja työmme hedelmät talteen.

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 24,88 € / 7 viestiä
 • 78,88 € / 30 viestiä
 • tilaajana säästät selvää rahaa:
 • 7 viestin tilauksella vähintään lähes 30 %
 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 50 %!
 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia
 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä
 • Jos Leijonien peliin ei löydy ylikertoimista pelattavaa, saat Pitkävedon parhaan pelivalinnan ilmaisvihjeenä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 28,88 € / 7 picks
 • 98,88 € / 30 picks
 • as a subscriber you save money:
 • 7 pick subscription saves you at least 30 %
 • 30 pick subscription saves you at least almost 50 %!
 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common declination of odds
 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi vasta, kun suosituksemme on jo tehty, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi. Niitä tilastoimalla voit todeta asiakkaanamme saamasi hyödyn.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä