Kategoria: Ajankohtaista

Suursarjojen kaudet käyntiin voitokkaasti - voita kanssamme

Järkipeluri,

Miksi maksaa meille analyysistä ja pelivalinnoista?

Siksi.

Jos keskivertopelaaja lyö 100 € vedon hän voi odottaa saavansa 95 € takaisin eli häviävänsä 5 €. Meidän asiakkaanamme voit odottaa saavasi 100 € vedosta 103,1 € takaisin eli voittavasi 3,1 €. +8,1 € "rahaa pankkiin" per pelisuositus.

Käy ainakin etsimässä ja katsomassa etusivultamme
ilmainen ESBC PowerAI pelisuositus & analyysi.

Esittelemme ylpeänä pelisuosituksemme, jotka ovat osoittautuneet selvästi voitollisiksi koko ESBC PowerAI:n historian 16 342 vedon otoksessa 103,1 palautusprosentilla per veto (ROI). 103,1 % palautusprosenttimme on ylivoimainen verrattuna markkinoiden yleiseen vedonvälittäjien palautusprosenttiin, joka on vain noin 95 %.

Pitkässä juoksussa korkoa korolle -ilmiö johtaa siihen, että ero on kuin synkällä yöllä ja aurinkoisella päivällä - pelikassan hidas kuihtuminen kohti kassan loppumista tai lisätäyttöä vs pelikassan kasvu kohti taivasta. Tämä historiallinen tilastollisesti hyvin merkitseväkin otos ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa.

Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin rohkein panostasoinkin.

Tärkeimmän pitkän aikavälin tuloksen ohella on toki oleellista iloita myös yksittäisistä osumista - sillä niistä pitkän aikavälin tulos rakentuu. Viikonvaihteessa me & asiakkaamme suorastaan murskasimme markkinan ESBC PowerAI -analyysin avulla:

21.8. ESBC Päivän Veto:
AC Milan -0,75 (2,22) 3,5/10
Serie A:n kausi voitolla käyntiin

21.8. ESBC We Bet:
Alaves - Sevilla
1st Half: Over 1,25 (3,40) 1,5/10

20.8. ESBC Pick of The Day:
Barcelona -1,5 (1,82) 7,4/10

20.8. ESBC Pick of The Day:
Elfsborg -1 (1,87) 11/10

20.8. ESBC Päivän Veto:
Real Betis +0,25 (2,05) 4/10 - /

20.8. ESBC Pick of The Day:
FREE PICK to subscribers:
Girona - Getafe Both teams to score: No (1,66) 3,5/10
Under 2,5 (1,51) 1,7/10

19.8. ESBC Päivän Veto:
Almeria - Real Madrid Yli 3 (2,10) 3,8/10

19.8. ESBC Pick of The Day:
West Ham -0,5 (4,15) 2,2/10
West Ham +0,5 (1,97) 4,3/10

19.8. ESBC Pick of The Day:
Tottenham +0,25 (1,85) 4/10

19.8. ESBC We Bet:
Brentford 0 (1,92) 3/10Nyt on jo neljä ESBC Päivän Vetoa tarjolla viikonlopun kierrokselle suursarjoihin - jopa maailman parhailla tarjouksilla, jotka kannattaa poimia pikimmiten talteen.

Liittymällä nyt 30 viestin kestotilaajaksi saat välittömästi katseluoikeuden kaikkiin neljään vain 11,85 € yhteishintaan. Yksittäisostoina yhteishinta on 27,52 €.

Säästät siis samantien jopa 15,67 €.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta.

Yhteensä tarjolla jo tällä hetkellä jopa 14 ESBC PowerAI -pelivalintaa.Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva Tutkimus ja Kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulosten avulla. Tavoitteenamme on tarjota sinulle entistä parempia pelisuosituksia.Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä


Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta.

Tällä hetkellä aktiivisena 4 x ESBC Päivän Veto viikonlopun kierrokselle suursarjoihin.

Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Liity voittajien joukkoon ja ota urheiluvedonlyöntisi hallintaan kanssamme. Älä tyydy keskinkertaiseen, kun voit saavuttaa poikkeuksellisia tuloksia.

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä (Entinen Twitter)

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä