Kategoria: Ajankohtaista

Ranska-Huuhkajat TV-ottelu & Monivedossa 30000 € bonusta!

Järkipeluri,

tänään on mainio tilaisuus hyödyntää ESBC:n tarkkaa analyysia Monivedossa.

Viikko sitten Mestarien liigassa kierroksen kulmakivemme oli tämä, kun mm. Mbabbe oli Paris SG:ltä sivussa, mikä oli jäänyt pelikansalta paitsioon:

Maaotteluiden SuperMonivedossa on tarjolla bonusta 30 000 € ja kohteena Huuhkajien ottelu maailman vahvinta maata Ranskaa vastaan!

Pistääkö Mbabbe Huuhkajien puolustuksen solmuun vai puuttuuko mies tänäänkin kokoonpanosta? Kuinka suuret ovat Suomen yllätysmahdollisuudet vaikeimmassa mahdollisesssa ottelussa? Entä kannattaako yllätystä yrittää vai mitä kannattaa poimia peleihin kertoimien ja Monivedon pelijakauman johdosta?

Otteluun löytyy Monivedon ohella myös Pitkävedosta edullista pelattavaa ESBC Päivän Vetona. Nyt pääsemme jännittämään koko rahalla TV-ottelua.

Tilaamalla saat analyysimme edullisimmin käyttöösi ja tilaamalla nyt saat katseluoikeuden samantien pelisuositukseen.

ESBC PowerAI:n analyysin pääset hyödyntämään Monivedon puolella ESBC Mini-Mani-Moni:n avulla.

Esimerkiksi eilen kerroimme seuraavaa kolmen kohteen jääkiekkoon:
(HIFK- KooKoo 2-2, SaiPa - KalPa 4-3, Jokerit -SKA 1-4, voittokerroin 10 441,38)

"KooKoo on hitusen ylipelattu ja sen jättäminen matalimpiin maalilukuihin ja 1X-tulosten suosiminen on mainio peli-idea."

"Pelikansa on liioitellut roimasti SaiPan heikkoutta ja 1X-lukemat palkitaan korkeilla eduilla."

"Jokerien tukala tilanne on ollut pelikansallakin tiedossa, mutta SKA on jäänyt silti alipelatuksi. Vierasvoittoja lähes pelkästään lapuille ja Jokerit kannattaa jättää todella vahvasti 0 tai 1 maaliin."

ESBC Mini-Mani-Moni -tuotteestamme löydät myös sanalliset kommentit kaikkiin kohteisiin, parhaat yksittäiset pelitulokset sekä strategiesia ohjeita kuponkien laadintaan.

ESBC Mini-Mani-Monin ja ESBC Päivän Vedon löydät tutusti myös etusivultamme >>

Suositut sms-palvelumme - helpoin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä - nyt tarjoushinnoin

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 24,88 € / 7 viestiä (Norm. 28,88 €)
 • 78,88 € / 30 viestiä (Norm. 88,88 €)

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 20 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 50 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 28,88 € / 7 picks (Reg. 34,88 €)
 • 98,88 € / 30 picks (Reg. 128,88 €)

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 20 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 50 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi vasta, kun suosituksemme on jo tehty, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä jo aktiivisena nähtävillä ESBC Päivän Veto Ranska - Suomi TV-otteluun. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä