Kategoria: Ajankohtaista

NHL alkoi voitokkaasti - bonusta Monivedossa

Järkipeluri,

NHL alkoi meillä & asiakkaillamme kivasti voitokkaalla viikolla.

Sen kunniaksi tarjolla ilmaisvihje NHL:ään. Käy poimimassa edut ilmaiseksi puolellesi ESBC We Bet -suosituksesta, joka löytyy etusivultamme 'International products' -osion alta.

Osumista iloitsimme mm. näissä:

10.10. ESBC We Bet:
NHL Grand Salami
Home ML (1,43) 7/10

Under 19,5 (2,00) 3/10
NHL season starts with 10/10 total stake & perfect score

12.10. ESBC Vetolinja:
Colorado -0,5 (2,34) 1,5/10

12.10. ESBC Vetolinja:
Buffalo - NY Rangers
Alle 6,5(60min) (1,81) 2/10

13.10. ESBC We Bet:
Nashville 60 min ML (1,95) 3/10

15.10. ESBC We Bet:
Detroit 60 min ML (2,15) 3,9/10

15.10. ESBC We Bet:
San Jose +1,5 (2,06) 2,9/10

16.10. ESBC We Bet:
Ottawa -2,5 (4,10) 1,3/10
Under 7 (inc ot) (1,85) 1,3/10 -

Voitokkaan avausviikon kunniaksi jatkoimme vielä 20 % talletusbonustamme bonus-Monivedon alkuun asti. Joten jos et vielä ehtinyt maksimimäärää lunastamaan, niin saat yhä bonusta koodilla NHL2024 (minimitalletus 10 € - maksimi 1000 €) Voimassa 17.10. 01:58 asti. Talleta täältä

Tämä viikko käynnistyy kivasti kun NHL:ssä 20 000 € ilmaista rahaa jaossa "helpossa" kahden kohteen Monivedossa ja toiseen Monivedon kohdeotteluun NY Rangers - Arizona myös ESBC Pick of the Day.

New Jersey - Florida pelissä on herkullisen synerginen tilanne, kun pääsemme pelaamaan vastakkaisia joukkueita Monivetoon ja maailmalle. (Pelisuosituksen siihen tarjoaa ESBC We Bet, mutta saat oleellisimmat kerroinrajamme synergisen pelikokonaisuuden rakentamiseen myös ESBC Mini-Mani-Monilta) ESBC PowerAI-analyysiimme perustuvat peli-ideat ja strategiset suositukset Monivetoon löydät tutusti 'Moniveto' -osion alta etusivultamme

Käy oppimassa myös ilmaiseksi mittavasta NHL-kauden 2023-2024 ennakot -paketistamme. Käymme kaikki joukkueet syvällisesti läpi tarjoten myös pistejakaumaennusteemme jokaiselle joukkueelle.

Liittymällä nyt 30 viestin kestotilaajaksi saat välittömästi katseluoikeuden ESBC Pick of the Dayhin. Kestotilaajaksi liittymällä saat suosituksestamme vain 4,30 €, kun yksittäisostoina hinta on 6,88 €.

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

  • 34,88 € / 7 picks
  • 128,88 € / 30 picks

  • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

  • 7 pick subscription saves you at least 15 %

  • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

  • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

  • As a bonus you also get free picks

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme.

Kotoisessa Liigassa viime viikko päättyi kivasti Lappeenrannassa ja Kuopiossa:

14.10. Pick of the Day:
SaiPa +1 (1,98) 8,5/10
SaiPa -0,5 (4,16) 2/10

14.10. ESBC Päivän Veto:
HIFK ML OT inc. (2,02) 8,1/10

EURO 2024 karsintaviikon kunniaksi on hyvä palauttaa mieleen myös ESBC PowerAI:n menestys tuossa haastavassa ympäristössä edelliseltä karsintakierrokselta. Huomenna myös EM-karsintojen Monivedossa 30 000 € ilmaista rahaa jaossa ja Huuhkajien TV-ottelu kohokohtana.

12.9. ESBC Pick of The Day:
Switzerland -2,75 (1,60) 6,5/10 / -
Under 4,25 (1,66) 6,5/10
Maximum stake - perfect score

12.9. ESBC Pick of The Day:
FREE PICK to subscribers
Romania - Kosovo Under 2,5 (1,80) 3,3/10

11.9. ESBC Pick of The Day:
Iceland 0 (2,17) 5/10
Iceland +0,25 (1,78) Stake 5,8/10
Maximum stake

9.9. ESBC Pick of The Day:
North Macedonia +0,5 (3,50) 3,3/10

Sportmarketin avulla voit kenties löytää lisäarvoa itsellesi. Se voi toimia hyvänä kerroinvertailuna, on nopea sivusto livevedonlyönnin seurantaan, sekä mahdollistaa myös mainiot tilastointi ja tiedonkeruuvalmiudet.

Tässä esim. NY Rangersin Money Line -kertoimen kehitys viimeisen vuorokauden ajalta:

(Kuva: Sportmarket)

Yksittäisten osumien ohella esittelemme ylpeänä kaikki pelisuosituksemme, jotka ovat osoittautuneet selvästi voitollisiksi koko ESBC PowerAI:n historian tilastollisesti erittäin merkittävässä seitsemän vuoden ja 16 342 vedon otoksessa 103,1 % palautuksella per veto (ROI).

103,1 % palautusprosenttimme on ylivoimainen verrattuna markkinoiden yleiseen vedonvälittäjien palautusprosenttiin, joka on vain noin 95 %.

Pelikassan kehitys panossuositustemme mukaisilla yksiköillä staattisesta pelikassasta laskettuna. Korkoa korolle -ilmiön pitkässä juoksussa erittäin merkittävä positiivinen vaikutus ei siis kuvaajassa ole edes sisällä.

Muistutamme, että tuo historiallinen tilastollisesti hyvin merkitseväkin otos ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa.

Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva tutkimus ja kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulosten avulla. Tavoitteenamme on tarjota sinulle entistä parempia pelisuosituksia.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin rohkein panostasoinkin.

Jäävätkö pelivalintamme välillä huomaamatta tai haluatko päästä ensimmäisten joukossa apajille?

ESBC Tuotetarkkailija - tilaa tuore tieto suosituksistamme

Muokkaa profiiliasi -osiosta pääset valitsemaan mieleisesi tuotekategoriat ja Sinua kiinnostavat sarjat kätevästi ruksimalla.

Sen jälkeen saat tilitiedoissasi olevaan emailiin ilmoitukset aina kun kyseiset kriteerit täyttävä tuotteemme tulee tarjolle sivuillemme.

Voit valita esim. vain Pitkäveto ja NHL ruksit, jos haluat vain NHL:n pelivalintamme Pitkävetoon. Tai kätevästi myös vain kahdella napilla kaiken: "Haluan sahkoposti-ilmoitukset: Kaikki tuotteet" ja "Kaikki sarjat".

Nyt Sinunkin on mahdollista saada haluamistasi pelisuosituksistamme tieto meiliisi vain nappia painamalla - muistathan myös lopuksi painaa Tallenna -nappia.

Aktivoi henkilökohtainen ESBC Tuotetarkkailijasi

Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of The Day International products - osion alta.

Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of The Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota urheiluvedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä