Kategoria: Ajankohtaista

NHL-kausi voitokkaasti käyntiin! Ota ESBC PowerAI puolellesi

Tervehdys järkipeluri,

"Yksi vedonlyöntivuoden odotetuimmista päivistä - NHL:n avaus - on jälleen käsillä."

"Tuleva kausi on monella tapaa erikoinen, mikä tuo omat mausteensa myös voimasuhteiden analysointiin."

"Me ESBC:llä olemme peranneet tuttuun tapaan kaiken olennaisen informaation, ja vuosien kokemuksella arvioineet tulevan kauden muutoksien vaikutukset."

"Sinun ei siis tarvitse miettiä, miten pelaajasiirrot ovat vaikuttaneet voimasuhteisiin, kuinka suuri on kotietu tyhjille katsomoille pelattaessa tai vaikkapa mikä on joukkueiden kakkosvahtien taso back-to-back -otteluissa."

"Me paketoimme yllämainitut ja monet muut otteluiden todennäköisyysjakaumiin vaikuttavat tekijät selkeisiin ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of the Day -pelivalintoihimme.

"Hyppää Sinäkin kyytiin ja hyödynnä ESBC PowerAI:n tarkka NHL-analyysi alusta asti kanssamme."

Muista myös seurata etusivuamme, sillä NHL:n todella mittavalla pelitahdilla suurin osa NHL-suosituksistamme löytyy ESBC Vetolinja- ja ESBC We Bet -suosituksina.

NHL-kausi avattiin lähes täydellisellä yöllä

Viidestä ottelusta neljässä pelisuosituksemme osuivat - Coloradon ja Chicagon matalamaalisuudet vielä korkein kertoimin ja niihin nähden varsin mittavin panoksin:

ESBC Vetolinja: Colorado alle 1,5 maalia (5,50) Panos 1,5/10 (1 - 4)


ESBC Vetolinja: Chicago alle 1,5 maalia (3,80) Panos 2/10 (5 - 1)


ESBC We Bet: Toronto - Montreal Over 6 inc OT (1,94) Stake 3/10 &
Toronto -2,5 (4,41) Stake 0,4/10 (5 - 4 OT)


ESBC We Bet: Vancouver ML (2,27) Stake 1/10 (3 - 5)


Kiekkoviikko ehti alkaa jo ennen NHL:ää Liigalla, jossa lunastimme asiakkaidemme kanssa yhdellä kauden suurimmista kokonaispanostuksista HIFK:n voittaessa Jukurit vedoillemme täydellisin 0-2 lukemin:

Olitko Sinäkin mukana?

Jos et ollut, niin alta pääset liittymään etuoikeutettujen joukkoon jatkossa. Muista myös seurata etusivuamme, sillä NHL:n todella mittavalla pelitahdilla suurin osa NHL-suosituksistamme löytyy ESBC Vetolinja - ja ESBC We Bet suosituksina.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of The Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena tilaajille ESBC Päivän Veto NHL:ään. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä