Kategoria: Ajankohtaista

MM2018-Uruguay

Tie kisoihin: Uruguay oli Etelä-Amerikan karsintojen kakkonen Brasilialle selvästi jääneenä. Jätti Argentiinan ja Columbian niukasti taakseen.

Valmentaja: Oscar Tabarez. Todella kokenut kettu, joka ollut maajoukkueen peräsimessä jo vuodesta 2006 asti.

Maalivahti: Fernando Muslera on hyvä ykkösvahti Uruguayn joukkueen yleiseen tasoon nähden.

Puolustus: Toppari Diego Godin on yksi Uruguayn avainpelaajista. Godinin toppariparina toimii todennäköisesti Jose Maria Gimenez. Herroilla on pitkä yhteinen historia Atleticossa, joten yhteistyö toimii hyvin. Uruguayn laitapakit eivät ole samaa kaliiberia. Laidoilla puolustavat todennäköisesti Martin Caceres ja Max Pereira.

Keskikenttä: Tätä osa-aluetta voidaan pitää Uruguayn heikoimpana lenkkinä. Laadultaan tasapaksu nippu, joka viimeisessä harjoituspelissä 8.6. oli muodossa Bentancur-Vecino-Nandez-De Arrascaeta.

Hyökkäys: Luiz Suarez ja Edinson Cavani joukkueen kantavia voimia ja maailmanluokan kärkimiehiä. Heidän takanaan hyökkäjien taso putoaa reippaasti.

Otteluohjelma: 15.6. Egypti (Yekateringburg), 20.6. Saudi-Arabia (Rostov-On-Don), 25.6. Venäjä (Samara). Vedonlyöjän kannattaa tarkkailla sarjatilannetta varsinkin viimeisessä ottelussa: Jos Uruguay on pärjännyt kahdessa ensimmäisessä ottelussaan, niin se hyvin mahdollisesti hieman lepuuttaa avainpelaajia lohkon viimeisessä ottelussa.

Arvio: Uruguay lähtee A-lohkoon selkeänä ennakkosuosikkina. Lohkovaiheen jälkeen tie on heti haastava, sillä A lohkon 1. saa vastaansa kakkosen B-lohkosta, josta todennäköisesti tulee vastaan Portugali tai Espanja.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä