Kategoria: Ajankohtaista

MM-kisat avattu huimalla 111,2 % palautuksella - tule mukaan

Järkipeluri,

Asiakkaamme ovat avanneet MM-kisat huimalla 111,2 % palautuksella - tule Sinäkin mukaamme.

Yksittäisinä osumamaistiaisina mm. näillä olemme asiakkaidemme kanssa päässeet voitolla yöhön:

16.5. ESBC Pick of The Day:
Slovenia - Norway
Under 5,5 (1,55) 3,8/10

Under 5 (1,75) 1,8/10

16.5. ESBC Pick of The Day:
Switzerland -3 (1,59) 6,7/10

15.5. ESBC Vetolinja:
Suomi - Ruotsi Tasapeli (4,25) 1,3/10

12.5. ESBC Pick of The Day:
Finland - USA Under 6 (1,38) Stake 10/10

Leijonien osakkeet torijuhlien järjestämiseen ovat taas kerran oivat heikosta kisa-avauksesta ja avainpelaaja Antti Suomelan sivussaolosta huolimatta.

Arvokisojen jälkeen meillä & asiakkaillamme useimmiten on ollutkin aihetta juhliin vedonlyöntimenestyksen johdosta vaikkemme olisi torille päässeetkään Leijonia juhlimaan. ESBC PowerAI:n koko historian ajalta jääkiekon arvokisojen sivuillamme kaikille tarjolla olleiden pelisuositusten palautusprosentti on huima 113,6 %.

Arvokisojen ohella myös tuoreen Liiga-kauden päätimme asiakkaidemme kanssa jopa triplajuhliin, kun ennen finaaleja tehdyn Tapparan mestaruusvedon ohella juhlimme kauden viimeisessä pelissä isojen panosten Pelicans +1 & Pelicans +1,5 vetojemme osumista Tapparan vietyä mestaruuden jatkoajalla. Juhlavan viimeisen ottelun ohella vielä paljon tärkeämpänä koko kauden Liigan palautusprosenttimme oli muhkea 108,7 %.

Huolellinen ja ainutlaatuinen esianalyysimme ainutlaatuisilla kokoonpanoilla pelattaviin lyhyisiin arvoturnauksiin yhdistettynä ESBC PowerAI:n kykyyn reagoida kisoissa nähtyihin peliesityksiin oikein - ja tarvittaessa radikaalistikin - tekee arvoturnauksista meille aina erityisen odotettuja ja edullisia vedonlyöntivuoden kohokohtia.

Monivedonkin puolella asiakkaamme ovat omanneet oivat eväät kisalunastuksiin, kun jopa parhaiksi yksittäisiksi pelituloksiksi mainitsemamme lopputulokset ovat toteutuneet.

ESBC Mini-Mani-Moni tarjoilee kohta sulkeutuvaan TURBOKERTOIMET +25 % SuperMonivetoon ESBC PowerAI -analyysiin, pelijakaumiin ja yleiseen kombinaatiopelien osaamiseemme perustuvat pelisuositukset. Löydät sen tutusti etusivultamme

NHL:ssäkin vauhti kiihtyy kohti Stanley Cupia. Dallas - Seattle legendaarinen Game 7 antoi meille & asiakkaillemme aihetta juhliin koko rahalla, kun maksimaalisen tuhti 12/10 panostuksemme tuli kotiin. NHL-menestykseemmekin ehdit vielä mukaan. Nyt tarjolla onkin semifinaaleihin jo hyvissä ajoin Game 1 & Series prices arviomme ja pelisuosituksemme tarjolla.

16.5. ESBC Pick of The Day:
Seattle team total under 2,5 (1,77) 6/10
Under 6 60min (1,73) 6/10

Maksimaalisen hyödyn ja edun MM-kotikisoista saat tilaamalla:

Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Päivän Veto Latvia - Norja & ESBC Pick of The Day -suositukset USA - Austria ja NHL:stä Carolina - Florida & Vegas - Dallas Game 1 & Series prices. Tilaamalla nyt saat kaikkiin noihin ilmaisen katseluoikeuden

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'International products' -osion alta.

Liity MM-kisat 2023 - All Inclusive -tilaajaksi etusivultamme

Tilaukset käsitellään ja aktivoidaan manuaalisesti, joten ilmaisen katseluoikeuden aktivoinnissa voi kestää hetki, mutta hyvitämme mahdollisesti tilauksen jälkeen tekemäsi ostot toki takaisin.

Voit liittyä MM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihimmw myös vain SMS-tilauspalveluidemmekin avulla ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day. Tilaajana saat kisojen parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset ensimmäisten etuoikeutettujen joukossa. Painotamme kisojen ajan valikoimassamme MM-pelejä. 30 viestin tilauksilla säästösi on todella merkittävä.

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'International products' -osion alta.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi
(Pitkäveto)

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi
(Kansainväliset vedonlyöntimarkkinat)

Tähänastinen (viimeisin yhteenvetomme 9.3.2023) 103,3 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä 15 486 vedon otoksessa - ei ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 78,88 € / 21 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena ESBC Päivän Veto Latvia - Norja & ESBC Pick of The Day -suositukset USA - Austria ja NHL:stä Carolina - Florida & Vegas - Dallas Game 1 & Series prices. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme MM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihin!

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä