Kategoria: Ajankohtaista

Jalkapallon MM-kisat ovat täällä!

Peliystävä,

Elämme hienoja aikoja. Neljän vuoden odotus on päättymässä, kun torstaina 14. kesäkuuta jalkapallon MM-kisat potkaistaan Moskovassa käyntiin. Jalkapallon ystäviä hemmotellaan, luvassa on 64 huippuottelua.

Kisojen aikana kentillä nähdään maailman parhaat pelaajat ja joukkueet, mutta myös sijoituskohteena kisat tarjoavat huippumahdollisuuksia. Hurja mediamylläkkä ja helposti ylireagoiva innokas pelaajapopulaatio pitävät huolen, että järkipelurille edullisia kohteita riittää. Tämän lisäksi peliyhtiöt ympäri maailmaa, Veikkaus mukaan lukien, antavat rahanarvoisia tarjouksia mm. bonuksien ja erittäin kilpailukykyisten kertoimien muodossa.

ESBC jakaa asiakkailleen sijoitusneuvoja kymmenien vuosien tutkimustuloksiin perustuen. Arvokisat ovat olleet perinteisesti erityisen tuottoisia, ja ainutlaatuisen ESBC PowerAI -menetelmämme myötä lähtökohdat tähän kesään ovat erinomaiset.

Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme tähän turnaukseen voidaksemme tarjota sopivan kokoisia paketteja kaikille eri asiakkaillemme.

Valikoimamme jalokivi on jo perinteiseksi muodostunut ESBC Highroller -paketti. Täyden palvelun Highroller on suunnattu ensisijaisesti pelisijoittajille, se sisältää todennäköisyysarviot eri pelimuotoihin turnauksen jokaiseen otteluun.

Veikkaus tarjoaa kisojen aikana 15 mielenkiintoiseen lohkovaiheen ottelun tulosvetoihin 50 000 euroa lisättyä rahaa. Tarjolla on siis kaiken kaikkeaan huikeat 750 000 euroa tarjousrahaa pelikansan taskuihin jaettavaksi. Tämä bonusraha tekee näiden otteluiden tulosvedoista erittäin potentiaalisia sijoituskohteita. Tulosvedon kerroinrajat näihin 15 otteluun saat samassa Tulosveto highlight paketissa sähköpostiisi hintaan 98 euroa.

Tulosvedon bonuskohteiksi on valittu erityisesti urheilullisesti päivän kiinnostavimmat ottelut. Mikäli haluat näihin otteluihin tulosvedon lisäksi loputkin Highroller-paketin kerroinrajat, voit tilata Highroller highlight -paketin hintaan 188e. Näiden pelien lisäksi kaikki pudotuspelit sisältävän paketin voit tilata hintaan 328e.

Myös ESBC:n suositut tekstiviestituotteet palvelevat läpi kisojen. Päivän parhaan Pitkävetokohteen puhelimeesi ilmoittaa Päivän veto, kansainvälisille markkinoille vastaavan tiedon tarjoaa Pick of the day.

Jalkapallon MM-kisat tarjoavat urheilun juhlan lisäksi lukuisia edullisia mahdollisuuksia järkipelureille. ESBC:n sivuilta löydät myös tuoreet analyysit ja systeemisuositukset Monivetoon ja Vakioveikkaukseen, sekä valintojamme yksittäisiin otteluihin. Pakettituotteet ostamalla säästät kuitenkin selvää rahaa ja pääset hyödyntämään markkinoilta löytyvät edut ensimmäisinä!

ESBC - yhdessä enemmän peleistä.

.

Tekstiviesti -tilauspalvelumme:

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä
 • tilaajana säästät selvää rahaa:
 • 7 viestin tilauksella vähintään lähes 15 %
 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!
 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia
 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks
 • as a subscriber you save money:
 • 7 pick subscription saves you at least 15 %
 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!
 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common declination of odds
 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä