Kategoria: Ajankohtaista

Huuhkajien Monivedossa bonusta ja oivat ideat TV:n ääreen

Järkipeluri,

Huuhkajien EURO-karsintojen päätöspelin Monivedossa on 30 000 € ilmaista rahaa jaossa ja Huuhkajien vierailu Euroopan heikoimman jalkapallomaan luona tarjoilee myös TV:n ääreen erinomaisen edulliset peli-ideat jännitystä lisäämään.

Muistakin otteluista löytyy harvinaisen huimia vääristymiä pelijakaumista nostamaan etujamme. Tarkkaan ja arvostettuun maaottelumarkkinoilla erinomaista menestystä niittäneeseen ESBC PowerAI -analyysiin ja pelijakaumien virheisiin perustuvat pelisuosituksemme löydät tutusti etusivultamme Moniveto-osion alta.

Perjantai tuuletimme asiakkaidemme kanssa Huuhkajien upeaa kasvojen pesua Pohjois-Irlantia vastaan lähes maksimaalisella panostuksella:

17.11. ESBC Päivän Veto:
Suomi 0 (1,51) 8,5/10

Bulgaria menetti kisaunelman yliajan viimeisillä hetkillä ottelun viimeisen tapahtuman johdettua pallon epäonnisesti omaan maaliin. Tasapeli antoi meille kuitenkin lohtua vaikkei bulgarialaisia lohduttanutkaan:

16.11. ESBC Päivän Veto:
Tasapeli (3,65) 0,6/10
Bulgaria -0,5 (5,80) 1,7/10

Luxemburg ilahdutti meitä & asiakkaitamme isosti vaikkei voitto kisaunelman toteutumiseen riittänytkään:

16.11. ESBC Pick of The Day:
Luxembourg 0 (2,14) 7/10
Luxembourg -0,5 (3,01) 3/10
Maximum position - perfect score

Slovakia sen sijaan sai kisaunelmansa tulemaan kotiin meidän pääpanostuksemme lisäksi:

16.11. ESBC Pick of The Day:
Slovakia -0,75 (2,01) 5/10
Both teams to score: No (1,84) 0,8/10

Tänäänkin tarjolla on yksittäisvedoista maailmalta mukavia etuja ja huomenna on vielä karsintojen viimeinen päivä aikaa hyötyä erikoisosaamisestamme.

NHL:n puolella on ollut myös syytä suureen iloon viime aikoina:

19.11. ESBC Pick of The Day:
Philadelphia -2 (3,32) 4/10
Philadelphia 0 60min (1,60) 4/10
Philadelphia -2,5 (3,75) 2,5/10
Maximum position - perfect score

16.11. ESBC Päivän Veto:
Montreal - Vegas
Yli (Lopullinen tulos) 6 (1,87) 4,3/10

Ensi yönkin NHL-kierrokselta löytynee hyvää pelattavaa. Analyysimme alkaa valmistumaan parhaillaan ja pelisuosituksia ilmestymään sivuillemme.

Esittelemme ylpeänä - ja paljon yksittäisiä suuriakaan osumia tai voittoputkia - tärkeämpänä kaikki pelisuosituksemme, jotka ovat osoittautuneet selvästi voitollisiksi koko ESBC PowerAI:n historian tilastollisesti erittäin merkittävässä seitsemän vuoden ja 16 342 vedon otoksessa 103,1 % palautuksella per veto (ROI).

103,1 % palautusprosenttimme on ylivoimainen verrattuna markkinoiden yleiseen vedonvälittäjien palautusprosenttiin, joka on vain noin 95 %.

Pelikassan kehitys panossuositustemme mukaisilla yksiköillä staattisesta pelikassasta laskettuna. Korkoa korolle -ilmiön pitkässä juoksussa erittäin merkittävä positiivinen vaikutus ei siis kuvaajassa ole edes sisällä.

Jos keskivertopelaaja lyö 100 € vedon hän voi odottaa saavansa 95 € takaisin eli häviävänsä 5 €. Meidän asiakkaanamme voit odottaa saavasi 100 € vedosta 103,1 € takaisin eli voittavasi 3,1 €. +8,1 € "rahaa pankkiin" per pelisuositus.

Muistutamme, että tuo historiallinen tilastollisesti hyvin merkitseväkin otos ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa.

Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin rohkein panostasoinkin.

Kilpailuetumme ja toimintamme kulmakivet:

1) Tieteellinen tinkimätön analysointimenetelmä ESBC PowerAI: Analyysimme ja pelisuositustemme taustalla on huipputekninen tieteellinen analysointimenetelmä ESBC PowerAI. Tämä menetelmä on kokemuksemme ja tutkimustuloksiemme timantti - joka on hiottu tuottamaan voitollisen odotusarvon pelivalintoja luotettavasti ja johdonmukaisesti.

2) Huippuluokan analyytikot yli 20 vuoden kokemuksella: Pääanalyytikkomme ovat sitoutuneet ESBC:hen yli 20 vuoden ajan, ja heidän syvällinen tietämyksensä vedonlyönnistä on vertaansa vailla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pelisuosituksemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja tarkkaan tutkittuihin & harkittuihin strategioihin.

3) Jatkuva Tutkimus ja Kehitys: Emme pyörittele peukaloitamme ja luota historiallisen etumme säilyvän ilman lisätyötä. Kehitämme ESBC PowerAI -menetelmäämme jatkuvasti tuoreiden tutkimustulosten avulla. Tavoitteenamme on tarjota sinulle entistä parempia pelisuosituksia.

Suositut sms-palvelumme - helpoin, kätevin ja selvästi edullisin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of The Day International products - osion alta.

Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of The Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota urheiluvedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä (Aiemmin Twitter)

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä