Kategoria: Ajankohtaista

Huimat 300 000 € ilmaista rahaa jaossa Vakiossa

Järkipeluri,

Veikkaus jakaa MM-kisojen ratkaisupelejäkin sisältävässä Vakiossa huimat 300 000 € ilmaista rahaa!

Tällaiset Vakion bonuskierrokset kuuluvat vedonlyöntimaailman edullisimpiin tilaisuuksiin.

Yhdistämällä jo lähtökohtaisesti bonuksen ansiosta korkeaan palautusprosenttiin meidän tarkat todennäköisyysarviomme ja vaikeiden kombinaatiopelien (Vakio, Moniveto) erikoisosaamisemme, otat ison askeleen pelikansan edelle.

ILMAISVIHJE: 8:1 HIFK, arviomme 52,5 %, pelattu 58 %

Normaalisti yksittäisvetoja lyödessähän odotusarvo on kaiken a ja o ja vain ylikertoimia kannattaa pelata. Vakionkaltaisessa vaikeassa kombinaatiopelissä ensisijaisen tärkeää on kuitenkin aina koko rivin odotusarvo eikä se, että jokainen yksittäinen merkki olisi alipelattu - päinvastoin. 13 kohteen Vakiossa osumistodennäköisyyden pitäminen kurissa on erittäin tärkeää ja sen ansiosta esim. tämä noin 5 %-yksikköä ylipelattu HIFK kuuluu silti valtaosaan (yli 60 %:iin) parhaista peliriveistä.

Kaiken perustana on ainutlaatuinen ESBC PowerAI -todennäköisyyslaskentamenetelmämme.

Otimme menetelmän käyttöön EM-kisoissa 2016, ja jälkikäteen uskottavuusfunktioin tehdyssä tarkastelussa PowerAI:mme peittosi suvereenisti niin vedonlyöntimarkkinan kuin yksittäiset vedonvälittäjätkin. Menetelmää on kehitetty entisestään kahden vuoden ajan ja se on ehtinyt osoittaa voimansa jo näissäkin MM-kisoissa mm. seuraavilla pelisuosituksilla:

16.6. ESBC Päivän Veto: Tanska -0,5 (2,35), Panos 3/10 (0 - 1)

21.6. ESBC Päivän Veto, ILMAISVIHJE: Kroatia (3,95) (0 - 3)

22.6. ESBC Pick of The Day: Belgium -1,25 (1,89), Stake 8/10 (5 - 2)

22.6. ESBC Pick of The Day: Switzerland +0 (2,04), Stake 10/10! (1 - 2)

ESBC Vakio Wizard tekee sinulle antamiemme reunaehtojen mukaan edullisen ja yksilöllisen haravan helposti - ja vain kolikoilla.

ESBC Vakiolinja taas sopii sinulle, mikäli haluat tehdä laajempaa pelikokonaisuutta tai puntaroida kierrosta itsenäisesti meidän arvioidemme ja strategisten näkemystemme tukemana.

Lisäksi voit hyödyntää tarkkoja prosenttiarvioitamme Vakion lisäksi etsimällä ylikertoimia Pitkävedosta ja kansainvälisiltä vedonvälittäjiltä.

Löydät ESBC Vakio Wizardin ja tarkat prosenttiarviomme sisältävän ESBC Vakiolinjan tutusti etusivultamme >>

Tule mukaamme tavoittelemaan omaa osaasi huimasta 300 000 € bonuspotista!

ESBC - yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä