Kategoria: Ajankohtaista

ESBC Tuotetarkkailija - tilaa tuore tieto suosituksistamme

Nyt uutuutena ESBC Tuotetarkkailija!

Muokkaa profiiliasi -osiosta pääset valitsemaan mieleisesi tuotekategoriat ja Sinua kiinnostavat sarjat kätevästi ruksimalla.

Sen jälkeen saat tilitiedoissasi olevaan emailiin ilmoitukset aina kun kyseiset kriteerit täyttävä tuotteemme tulee tarjolle sivuillemme.

Voit valita esim. vain Pitkäveto ja Jääkiekko - MM-kisat ruksit, jos haluat vain MM-kisojen pelivalintamme Pitkävetoon. Tai kätevästi myös vain kahdella napilla kaiken: "Haluan sahkoposti-ilmoitukset: Kaikki tuotteet" ja "Kaikki sarjat".

Asiakkaamme ovat toivoneet kätevää tapaa saada tuore tieto tarjolle tulleista tuotteistamme myös kätevien ja suosittujen SMS-tilauspalveluidemme ulkopuolisistakin pelisuosituksista.

Nyt se on mahdollista vain nappia painamalla - muistathan myös lopuksi painaa Tallenna -nappia.

Aktivoi henkilökohtainen ESBC Tuotetarkkailijasi

SMS-palveluissamme saat 15 min ennen yleiseen myyntiin menoa tekstiviestillä tiedon pelivalinnoistamme kätevästi puhelimeesi ja pääset ensimmäisten joukossa poimimaan parhaat tarjoukset talteen.

Tilaajaksi liityt helposti näiden linkkien takaa:

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi
(Pitkäveto)

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi
(Kansainväliset vedonlyöntimarkkinat)

Maksimaalisen hyödyn MM-kisoista saat tilaamalla MM-kisat 2023 - All Inclusive -pakettimme, jonka hintaa laskimme vastaamaan sitä, että 25 % kisoista on jo pelattu, mutta yhä valtaosa 75 % otteluista pelisijoituksien seulontaan ja jännittämiseen jäljellä.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä