Kategoria: Ajankohtaista

Case study, Moniveto 23.3.2023

Huuhkajien EM-karsinnat starttasivat torstaina ja ottelu Tanska - Suomi oli samalla Monivedon kohteena SuperMonivedossa.

SuperMonivedon kolme muuta ottelua olivat Italia – Englanti, Bosnia-Hertzegovina – Islanti ja Slovakia – Luxemburg.

Moniveto päättyi lopulta riviin 3-1, 1-2, 3-0, 0-0 joka oli mitä mainioin yhdistelmä ESBC:n asiakkaille.

Monivetovihjeessämme kerroimme mm. seuraavaa:

1: Tanska - Suomi

”Monivetokansa on tässä kohteessa ollut liian isänmaallinen ja Huuhkajien yllätystä on haettu liikaa. Tanskan todennäköiset voitot siis nyt kylmästi Monivetorivien pohjaksi.”

2: Italia – Englanti

”Monivedossa pelikansa on lähestynyt tätä ottelua jo liikaakin tasapelien kautta ja molempien joukkueiden yksittäisiin voittotuloksiin on jäänyt etua - Italian puolelle enemmän. Yksi mahdollinen strategia on Monivedossa painottaa Englannin voittoja ja samalla pelata suojaksi Italiaa tasoituksilla yksittäisvetona.”

3: Bosnia – Islanti

”Tässä kohteessa kotijoukkuetta on pelattu hieman liikaa, mutta ei niin paljoa, että sitä kannattaisi lähteä ohittamaan. Lapuille siis melko tasaisesti kaikkia 1x2-merkkejä.

1X2-todennäköisyydet: 57 % - 26 % - 17 %. Parhaat yksittäiset tulokset järjestyksessä: 0-0, 0-1, 1-0, 4-0, 4-1, 5-0. Voit kierrättää myös seuraavia tuloksia riveissäsi: 0-2, 3-0, 2-3, 1-3.”

4: Slovakia – Luxemburg

”Tässä ottelussa peli-idea on ohitus ylipelatusta Slovakiasta. Pelikansa on nyt yliarvioinut sen suosikkiaseman ja X2-tuloksiin on jäänyt upeita etuja!”

Näillä ohjeilla totetutunut kerroin 41 790,82 oli melko maltillisellakin rivimäärällä asiakkaidemme ulottuvilla.

Tänään sunnuntaina kierros on tuotakin edullisempi, sillä kertoimia nostattaa 30 000 € bonusraha.

Monivedon otteluina Huuhkajien kamppailun lisäksi ovat Luxemburg - Portugali, Malta - Italia ja Slovakia - Bosnia-Hertsegovina.

Olemme kasanneet jälleen vihjepaketin, jonka avulla saat hyvän etumatkan muihin monivetopelureihin nähden. Olemme analysoineet kaikki kohdeottelut ja pelijakaumiin peilaten koostaneet ytimekkään strategian kaikkiin otteluihin ja koko kierrokselle.

Mukaan pääset tästä:

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä