Kategoria: Ajankohtaista

Alkuviikon 25/2019 katsaus

Juhannusviikolla katseemme kääntyvät Copa American ja maaottelutauolta palaavan Veikkausliigan suuntaan.

Maanantaina pelataan Copassa 1. kierroksen viimeinen ottelu, kun kisoissa vieraileva Japani kohtaa puolustavan mestarin Chilen.

Veikkausliigassa palataan maaottelutauolta ja Vaasassa kohtaavat Palloseurat VPS ja KuPS.

Tiistaina Veikkausliigassa on tarjolla jo aavistuksen isompi kattaus, kun FC Lahti saa vieraakseen RoPS:n ja HIFK isännöi SJK:ta. Ottelut löytyvät myös Monivedosta ja kun kierroksen täydentää pelikansalle vaikeammin arvioitava Romania u21 - Kroatia u21, niin luvassa on järkipelureille erittäin kiinnostava kierros.

Keskiviikkona Veikkausliigassa on vuorossa "metroderby", kun valmentajaa vaihtanut HJK saa vastaansa naapuristaan FC Hongan. Jussi Heikelä ja ESBC:n Jorma Vuoksenmaa juttelivat mm. HJK:n valmentajanvaihdoksesta Hetkinen TV:ssä, jossa kaksikko perkasi läpi Suomen mestaruusarjan ja ykkösdivarin:

Toinen keskiviikon herkkupaloista löytyy Superpesisksestä, jossa kohtaavat kärkijoukkueet Vimpeli Veto ja Kouvolan pallonlyöjät. Kotijoukkue Vimpeli kaatui viime viikolla Sotkamolle 0-2 ja tuon sytyttävän ottelun jälkeen Veto ei ollut parhaimmillaan isännöidessään Seinäjokea. Ovatko rivit nyt saatu kasattua, kun vastaan tulee niin ikään mestaruutta tavoitteleva Kopla?

Torstaina alamme jo pikkuhiljaa kääntyä Juhannuksen viettoon, mutta sitä ennen analysoimme vielä Copan 2. kierroksen viikonlopun ottelut hyödyksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä